Laukki

Aktiivijäsen
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

About Laukki

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2146 profile views
 1. https://aijaa.com/9zBiQa Rfsu:n 25iu herkkyyden testi, dpo 10. Oliko nämä niitä testejä joihin tulee näkyvät viivanpaikat?
 2. ^ 10 tai 11
 3. Minä näen, mies ei
 4. Miten olette tehneet valokuvaesityksen telkkariin? Poltetaanko kuvat dvd:lle ja sitten sillä ne saa telkkariin, vai kuinka? Miten ne kuvat saa sitten vaihtumaan ruudussa?
 5. Muuten taitaa olla oikeaa tietoa tekstissäsi, mutta tämä kohta mietitytti. Ymmärtääkseni tellit ja lellit maksetaan koko palkasta, myös siltä osin minkä Kela maksaa. Osaako joku sanoa varmaksi?
 6. Meillä ei huolinut minkäänlaista pulloa ennenkuin 7 kk iässä, joten oli omat menot aika minimissä Tuttiakaan ei syönyt, yleensä se auttaa pullosta syömiseenkin.
 7. Mua ainakin lähinnä ärsytti se, että miten voi tulla yllätyksenä, että seksistä tulee raskaaksi. Johan se yläasteella kerrotaan, että raskaaksi voi tulla touhutipastakin, jotenkin huvittavaa, että aikuinen ei sitä voi uskoa. Siksi mielestäni on vähän turha itkeä, kun vahinko on jo tapahtunut, eikä sitä ole yritetty ehkäistä. Toinen asia, mitä kommentoin, oli elämän suunnittelu. Sitä ei vain voi suunnitella, tilanteet muuttuvat ja niiden mukaan täytyy toisinaan elää. Kurjaahan se tietysti on, jos suunnitelmat täytyy tehdä uusiksi, mutta elämä on. Naddan täytyy vaan sopeutua ajatukseen, että kolmas lapsi tulee, enkä jaksa uskoa, että vauvan syntymän jälkeen enää mielessä on niitä alkujärkytyksen ajatuksia.
 8. Syystä että? Kuulostaa vaan niin naurettavalta, että aikuinen ihminen voi yllättyä kun seksistä tuleekin raskaaksi. Vaikka olenkin aborttia vastaan, toisinaan tuntuu, että se olisi monelle lapselle ollut parempi kohtalo kuin syntyä ei-toivottuna vahinkona, joka pilaa kaikki suunnitelmat. Ja kyllä, varmasti taustani vaikutta suhtaumistapaani tässä keskustelussa. Edelleenkin surettaa suuresti se, että raskaus on joillekin ahdistusta aiheuttava suunnitelmien sotkija. Ja miten heitä haittaa se, etteivät itse saaneet päättää koska tulevat raskaaksi. Nonniinno, sellaista se on ollut monelle muullakin, siksi kirjoitinkin ettei elämää voi suunnitella. Ottaa vastaan mitä tulee ja elää niillä korteilla. Mitä muutakaan sitä voisit tehdä?
 9. Sori vaan, mutta mä en pysty ymmärtämään, miten voi tulla yllätyksenä se, että seksistä ilman ehkäisyä voi tulla raskaaksi Yleensä ehkäisystä pidetään hyvää huolta, jos raskaus tuo mukanaan tuollaisia ajatuksia. Enkä oikein ymmärrä, mihin haluat mielipiteitä? Mä olen aina kuvitellut, että elämää eletään sen mukaan, mitä eteen tulee, ei kaikkea voi suunnitella etukäteen.
 10. Minä myös, jos joku on sitä vielä vailla Tosi harmi, että se on jätetty pakkauksesta pois, koska mulle se oli korvaamaton apu, ilman sitä imetys olisi varmasti epäonnistunut. Täällä oli todella surkea neuvonta synnärillä, eikä neuvolassakaan sen kummempaa apua saanut.
 11. Käykö yksi koodi joka kohtaan, ettei tarvitse olla 4 eri tuotteen koodit?
 12. Syötetäänkö ne viivakoodit tuonne sivuille? Käykö sama koodi useaan kertaan?
 13. Miksi hakevat uusia jäseniä, kun monelle kohderyhmään kuuluvalle ei ole tullut mitään kampanjaa
 14. Viviz, mitä se sun persettäs kaivelee jos me muut ollaan niin vajaalla käyviä, että annetaan rokottaa lapsemme? Tee sä ihan niinkuin lystäät ja toivo, ettei mikään tauti iske lapsiisi.
 15. ^ Minulle kätilö tilasi anestesialääkärin laittamaan spinaalin kun olin 7 cm auki, mutta hetki meni ennenkuin lääkäri ehti paikalle, joten hyvinkin mahdollista että ehdin aueta 8 cm asti sillä välin. Aika oudolta kuulostaa, ettei 8 cm kohdalla enää mitään ehtisi antaa