Laukki

Aktiivijäsen
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

About Laukki

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2263 profile views
 1. Oletko @Ewwwie ottanut kuvan kuinka pian testin tekemisen jälkeen? Mietin vain, kun väri on tuolla tavalla levinnyt, että onko testi jäänyt tuollaiseksi vai muuttunut selkeämmäksi?
 2. @Rosetta82 digitestin tein tänään ja siinä luki raskaana 1-2 @Ewwwie:llä minä näen myös toisen viivan, nyt vain vahvistumista sille!
 3. Aamun testi näytti samalta, livenä viiva näkyy hyvin ja kuvassa haalenee Väriä siinä on, enkä ikinä ole saanut minkäänlaisia viivoja apteekin testeihin. Minkäänlaisia oireita ei ole, mutta eipä ollut aiemmissakaan raskauksissa. Milloin sitä kannattaisi digitesti tehdä
 4. Apteekkarin testi, toinen samanlainen odottamassa aamua. Tämä tehty nyt illalla. Ihan kamalan jännää, puolisen vuotta nyt yritystä ja ikää minulla kuitenkin on jo lähempänä 40 kuin 30, joten ihan helpolla ei plussaa ole odotettu
 5. https://aijaa.com/1kfFME Siis iiiiiiiik Eiks siinä näy kaks viivaa, eikö vaan Päivistä ei tietoa, otettu niin rennosti tämä kierto etten muistanut laittaa edes menkkoja ylös
 6. https://aijaa.com/9zBiQa Rfsu:n 25iu herkkyyden testi, dpo 10. Oliko nämä niitä testejä joihin tulee näkyvät viivanpaikat?
 7. ^ 10 tai 11
 8. Minä näen, mies ei
 9. Miten olette tehneet valokuvaesityksen telkkariin? Poltetaanko kuvat dvd:lle ja sitten sillä ne saa telkkariin, vai kuinka? Miten ne kuvat saa sitten vaihtumaan ruudussa?
 10. Muuten taitaa olla oikeaa tietoa tekstissäsi, mutta tämä kohta mietitytti. Ymmärtääkseni tellit ja lellit maksetaan koko palkasta, myös siltä osin minkä Kela maksaa. Osaako joku sanoa varmaksi?
 11. Meillä ei huolinut minkäänlaista pulloa ennenkuin 7 kk iässä, joten oli omat menot aika minimissä Tuttiakaan ei syönyt, yleensä se auttaa pullosta syömiseenkin.
 12. Mua ainakin lähinnä ärsytti se, että miten voi tulla yllätyksenä, että seksistä tulee raskaaksi. Johan se yläasteella kerrotaan, että raskaaksi voi tulla touhutipastakin, jotenkin huvittavaa, että aikuinen ei sitä voi uskoa. Siksi mielestäni on vähän turha itkeä, kun vahinko on jo tapahtunut, eikä sitä ole yritetty ehkäistä. Toinen asia, mitä kommentoin, oli elämän suunnittelu. Sitä ei vain voi suunnitella, tilanteet muuttuvat ja niiden mukaan täytyy toisinaan elää. Kurjaahan se tietysti on, jos suunnitelmat täytyy tehdä uusiksi, mutta elämä on. Naddan täytyy vaan sopeutua ajatukseen, että kolmas lapsi tulee, enkä jaksa uskoa, että vauvan syntymän jälkeen enää mielessä on niitä alkujärkytyksen ajatuksia.
 13. Syystä että? Kuulostaa vaan niin naurettavalta, että aikuinen ihminen voi yllättyä kun seksistä tuleekin raskaaksi. Vaikka olenkin aborttia vastaan, toisinaan tuntuu, että se olisi monelle lapselle ollut parempi kohtalo kuin syntyä ei-toivottuna vahinkona, joka pilaa kaikki suunnitelmat. Ja kyllä, varmasti taustani vaikutta suhtaumistapaani tässä keskustelussa. Edelleenkin surettaa suuresti se, että raskaus on joillekin ahdistusta aiheuttava suunnitelmien sotkija. Ja miten heitä haittaa se, etteivät itse saaneet päättää koska tulevat raskaaksi. Nonniinno, sellaista se on ollut monelle muullakin, siksi kirjoitinkin ettei elämää voi suunnitella. Ottaa vastaan mitä tulee ja elää niillä korteilla. Mitä muutakaan sitä voisit tehdä?
 14. Sori vaan, mutta mä en pysty ymmärtämään, miten voi tulla yllätyksenä se, että seksistä ilman ehkäisyä voi tulla raskaaksi Yleensä ehkäisystä pidetään hyvää huolta, jos raskaus tuo mukanaan tuollaisia ajatuksia. Enkä oikein ymmärrä, mihin haluat mielipiteitä? Mä olen aina kuvitellut, että elämää eletään sen mukaan, mitä eteen tulee, ei kaikkea voi suunnitella etukäteen.
 15. Minä myös, jos joku on sitä vielä vailla Tosi harmi, että se on jätetty pakkauksesta pois, koska mulle se oli korvaamaton apu, ilman sitä imetys olisi varmasti epäonnistunut. Täällä oli todella surkea neuvonta synnärillä, eikä neuvolassakaan sen kummempaa apua saanut.