Jatta

Jäsen
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Jatta

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Onko kenelläkään tietoa, kuinka Easywalkereiden vanhempi malli (2008) eroaa uudemmasta? Käsittääkseni kuomu on ainakin yhteinen tässä vanhemmassa mallissa. Onnistuukohan vanhempaan malliin kopan (tai Maxi-Cosin turvakaukalon) kiinnittäminen? KAUNIS KIITOS, JOS JOKU OSAA INFORMOIDA MUA NÄISSÄ KYSYMYKSISSÄ. Muoks. Heh, sokea minä. Aihettahan oli käsitelty tässä samalla sivulla jo.... Mutta jos joku ystävällinen kuitenkin tietää, onko vielä vanhemmissa malleissa eroa, ottaisin tiedon kiitollisena vastaan.
  2. Tarvitsisin neuvoja ja vinkkejä kokeneemmilta Tukholman matkaajilta. Itse olen ollut kyseisessä kaupungissa viimeksi varmaan 15 vuotta sitten.... Ollaan lähdössä reissuun kokoonpanolla äiti, isä ja vajaa 1,5-vuotias. Ollaan menossa Viking Linella ja tarkoituksena olisi ainakin käydä Junibackenissa. Miten sinne kannattaa matkustaa näin talvisaikaan Viikkarin satamasta? Entä onko Skansenissa mitään näkemistä/tekemistä näin talvisaikaan vai kannattaisiko vierailu siellä säästää tulevaisuuteen, jos satutaan lähtemään matkaan kesäaikaan? Junibackenissa tuskin saadaan koko käytettävissä olevaa aikaa kulumaan, ja (ainakin äipän mielestä) olisi mukavaa pistäytyä ostoksillakin. Bussi taitaa olla yksinkertaisin tapa siirtyä Djurgårdenista keskustaan? Vai mitä mieltä olette, riittääkö Djurgårdenin alueella tekemistä koko ajaksi ja tekeekö keskustaan shoppailemaan lähteminen tällä kokoonpanolla reissusta vähän turhan hektisen? Kiitos vinkeistä jo etukäteen!
  3. Mulle kiloja tuli vain 11, vaikka lähtöpainoni puolesta niitä olisi saanut tulla enemmänkin. Synnärille mennessä painoni alkoi edelleenkin vitosella. Neuvolassa ei painonnousuani mitenkään kommentoitu. Jossain vaiheessa tosin kävin ylimääräisessä ultrassa pienoisen sf-mitan vuoksi. Terve, normaalikokoinen (3,2kg) tyttöhän sieltä kuitenkin syntyi. muoks: synnäriltä kotiin lähtiessä "raskauskiloja" oli jäljellä 6, parissa päivässä näistä katosi 2 ja nyt imetyksen loputtua katosi vielä toiset 2kg (mulla siis näinpäin....). Tyttö on nyt vajaa 8kk.
  4. ^Kiitos sinceritylle ja rouva Tossavaiselle kommenteista. Kyllähän ne selkäkivut taisivat liittyä kuukautiskiertoni käynnistymiseen, sillä menkat palasivat tänään taas elämääni....
  5. Osaiskohan joku viisaampi kertoa, mikä voisi aiheuttaa pienten supistusten kaltaiset tuntemukset alaselässä, (tosi alhaalla, pepun yläpuolella)? Synnytyksestä on jo seitsemän kuukautta, joten jälkisupparit eivät voi olla enää kyseessä. Voisikohan nämä jomotukset liittyä alkaviin kuukautisiin? (Kuukautiseni eivät siis ole vielä alkaneet synnytyksen jälkeen.) Tämänkaltaisia kuukautiskipuja minulla ei ole aiemmin ollut.
  6. Muutamaa päivää ennen syntymää meidän typyn painoksi arvioitiin ultralla 3,7kg ja käsikopelolla 3,5kg. Syntyessään tyttö painoi 3,2 kg.
  7. Näin meilläkin maha-asukastamme kutsutaan. Välillä lyhyemmin "Hyrre".
  8. Sain ultra-ajan vasta 9.4. Miten ihmeessä mä jaksan odottaa niin kauan, että saan varmuuden siitä, että kaikki on hyvin?
  9. Mulla pärähti juuri 10. viikko käyntiin ja stressaan vieläkin aika tavalla, kuinka tuo "hiutale" pysyy mukana (/löytyykö ekassa ultrassa edes sydänääniä). Ensimmäiset viikot plussaamisen jälkeen olivat kaikkein pahimmat: aina vessaan mennessäni olin jo varautunut siihen, että nyt ne menkat alkaa. Toisaaltahan sitä sanotaan, että "pessimisti ei pety", mutta olisi se silti ihanaa, jos uskaltaisi alkaa jo nauttia tästä raskaudesta.... Mites muilla: onko alkuraskauden pelko jo alkanut hellittämään?
  10. Mulla lämmöt nousivat vasta sitten, kun menkat olivat jo reilusti myöhässä.
  11. Mulla on nyt meneillään 10. raskausviikko ja vaikka raskauteni on aluillaan, olen lentänyt tänä aikana jo kahdeksan kertaa (joukossa pari pitempää lentoa, n. 10h). Kyllä muakin aluksi jännitti, voiko lentämisellä olla jotain negatiivisia vaikutuksia, mutta nyt pelko on jo hälventynyt, kun kaikki on sujunut hyvin.
  12. Sain tosi haalean plussan 28/28-30. Tämän jälkeen tein vielä pari varmistustestiä (muistaakseni 29/28-30 ja 31/28-30). Näissä plussa erottui jo selvemmin.
  13. Minäkin ilmoittaudun varovaisesti mukaan. Sain raskaustestiin tosi hailakan viivan perjantaina 13.2. Eilen testasin uudestaan, ja plussaviiva tuli jo selvästi näkyviin. Mulla on jotenkin tosi epäuskoinen olo. Pelottaa aika tavalla, miten tuo "hiutale" pysyy mukana.