Siona

Aktiivijäsen
 • Content count

  902
 • Joined

 • Last visited

About Siona

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Pyöränsuojista ei ole kokemusta, mutta sadesuojana meillä on Emman perusmusta sadesuoja. Sellainen iso säkkihän se on, mutta menee sentään pieneen tilaan silloin kun ei ole käytössä. Easywalkerin työntöaisan korkeussäädöstä muuten, ei niitä kolmea säätövipua tarvitse yhtä aikaa kääntää, ne voi napsauttaa yksi kerrallaan ja se onnistuu myös yhdellä kädellä ihan parissa sekunnissa. Ei ollenkaan paha.
 2. Samaa mieltä sadesuojasta kuin Alannee. Eikä mulle ainakaan tuota ongelmia taittaa se takaisin suojapussiin. Eikä se sitten enää mitenkään kovin paljon tilaa vie.
 3. Tämän saa myös poistaa.
 4. ^^^ Mäkin törmäsin noihin jokin aika sitten. Aika metkan näköiset. Noistahan on vielä villimpikin versio Mima Kobi Cosmo - kunnon avaruustyyliä.
 5. ^ Mutsyn sadesuojat on tosiaan aika muovisia, mutta kyllähän ne paremman näköisiä on kuin ne perusmustat säkit. Saa suht pieneen tilaankin, kunhan malttaa vähän taitella. Se sadesuojan oma suojapussi on näppärä.
 6. ^ Kiitti.
 7. Miten olette pesseet istuimen kuomun? Siitähän ei saa kankaita irti ja edes meidän isoon pesukoneeseen ei mahdu kokonainen kuomu. Samaten valjaiden haarapehmusteen pesu tuottaa harmaita hiuksia, kun ei sitä saa istuimesta irti. Vinkkejä?
 8. Lehdestä bongattu Viri.
 9. Vaahtoamisongelmaa on ilmennyt meilläkin, mutta se hävisi lähestulkoon kokonaan, kun vaihdoin nestemäisen pesuaineen jauhemaiseen (Erisania molemmat). Muistan jostain lukeneeni, että nestemäiset yleensäkin vaahtoaa herkemmin.
 10. Mulle tehtiin synnytystapa-arvio molemmissa raskauksissa. Ensimmäisellä kerralla syynä oli epäily vauvan suuresta koosta, neuvolasta lähetettiin. Toisella kertaa synnytystapa-arvioon oli syynä jälleen epäily isokokoisesta vauvasta sekä aiempi sektio. Tämä arvio tuli siis oikeastaan synnytyssairaalan toimesta tuon sektion takia. Molemmilla kerroilla arvioitiin vauvan koko käsin tunnustellen sekä ultralla, lisäksi tehtiin sisätutkimus. Mitään lantionmittauksia ei sen kummemmin tehty, jotain häntäluusta puhuttiin ja lääkäri totesi, että pitäisi mahtua alakautta syntymään. Se riitti mulle siinä vaiheessa. Ensimmäisellä kierroksella päädyttiin kuitenkin lopulta (41+2) suunniteltuun sektioon, päätös tästä tehtiin yhdessä lääkäriin kanssa. (Vauva oli yli viisikiloinen.) Toisella kerralla synnytys meni kuten oli arvioitukin eli alateitse.
 11. Pojannimestä tehty tytönnimi on myös Petriikka, näitä löytyy vain 23 kpl.
 12. ^ Joo niin kuulostaa, mutta nää oli yhdistettynä suomalaisiin nimiin. Jos olisi selkeästi ulkomaalaisen oloinen nimi muutenkin, niin en olisi tänne edes tuonut.
 13. Lehdestä bongattuja: Yaron Velmu Aman Eitel Jeptoo Mamelo
 14. Mä ostin 50 ruiskua kerralla, ne maksoi 147 € kelakorvauksen jälkeen. Kaikkinensa hintaa koko raskauden ajalta (+ ne 6 viikkoa synnytyksen jälkeen) tuli vähän alle 700 €. Onneksi sain lopulta rahat kokonaisuudessaan takaisin Lääkevahinkovakuutuspoolista, koska mullahan keuhkoembolia todettiin aikoinaan e-pillereiden aiheuttamaksi.