tuulispää

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About tuulispää

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Juhannuksena tärppäsi, viides kierto
  2. Raskaana minäkin, tosin aivan alkumetreillä ja USAn matka edessä 2 viikon kuluttua. Terkkarista sain Tamiflu-reseptin ja ajattelin kyllä ottaa satsin mukaan reissuun, just in case. Hieman kyllä kauhistuttaa, mutta eiköhän siitä selvitä.
  3. Onnittelut minultakin kaikille plussanneille! Olin ihan varma, että kohta ne menkat alkaa, kun alavatsa oli ihan samalla lailla kipeänä. Testasin kuitenkin haalean plussan torstaina ja täydellisen plussan eilen perjantaina... ei sitä vielä oikein meinaa todeksi uskoa eikä oikeen uskalla vielä hehkuttaa. Mutta ihana olotila joka tapauksessa
  4. En varmaan mitenkään muuten kuin tiputtamalla hiljalleen painoa (jota kyllä piisaa), hankkimalla tietoa ja mahdollisesti niitä ovisliuskoja tulee hankittua, jos ei mitään ala tapahtumaan. Ja tuota greippimehua on testattava!
  5. Mulla oli lapsena karkkipäivä vissiin vähän joka päivä... hammaslääkärissä on sen verran karseeta menoa, että en halua oman lapseni joutuvan sinne turhan usein.
  6. Ihanaa, tuli hyvä olo itsellekin nauramisesta. Pitäis nauraa useammin ja kunnolla kans
  7. Olen 33-vuotias vielä hetken ja tjottailu/yritys vasta alkamassa. Ajattelimme ottaa ihan rennosti (jos vaan osaiskin) ja katsoa mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Äitini oli 40-vuotias ensisynnyttäjä, joten ei kai tässä vielä ihan ikäloppuja olla. Toiveikkaana siis liikkeellä!
  8. Pakko odottaa ainakin plussaa... pienet vaatteet on niin söpöjä, että hyvin todennäköisesti mopo tosiaan karkaisi käsistä. Ja ehkä olen jonkinverran taikauskoinen myös, ei kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa. Katkeraa olisi, jos pitäisi itselle hankitut vauvatavarat laittaakin kiertoon. Jos raskaudun, niin yritän hillitä itseni suurinpiirtein siihen saakka, kunnes tiedossa odotetaanko tyttöä vai poikaa.