Annikki

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Annikki

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä on Teutonian Cosmot, joita käytettiin aluksi pehmeän kantokassin kanssa. Täytyy kyllä sanoa että olisin ollu ihan pulassa, jos olis aina pitänyt vaihtaa kovaa koppaa ja ratasosaa keskenään. Meillä poika ei yhtään viihtynyt vaunuissa jos ei nukkunut, joten siirryttiin ratasosaan aika aikasin ja sit jos poika oli hereillä niin nostin selkänojaa yhden pykälän että vähän näki ympärilleen. Mutta päiväunet ulkona nukkui kantokopassa,joka oli helppo vaan heittää siihen ratasosan päälle ja poika ulos. Talvella oli siis tomiva juttu, mut kesällä olis varmaan kova koppa ollu parempi. Lisäksi Cosmoihin saa adapterillä ainakin britaxin kaukalon kiinni ja se oli ihan ehdoton kauppareissuilla. Sai niin kivasti nukkuvan vauvan autosta edelleen nukkuvana matkaan.
  2. Vastasin että 2,5-3 vuotta. Kolmannesta inssistä tärppäs ja yritys on alotettu syyskuussa 2007 ja vauvan laskettuaika on syyskuun alussa 2010.
  3. Meijän vauva on kärpänen
  4. HYS

    Mukavaa että on näin positiivisia kokemuksia hyvinkäästä. Mä olen vielä vähän kahden vaiheilla menenkö kättärille vai hyvinkäälle. Nyt oon ainakin vähän kallistunut hyvinkään puolelle.
  5. Meillä yritystä oli takana melkein puoltoista vuotta kun mentiin tutkimuksiin. Kummastakaan ei mitään vikaa löytynyt Hoidot alotettiin kesäloman jälkeen inseminaatiolla, johon yhdistettiin hormonihoito (puregon,pregnyl ja lugesteron) kahdesta ekasta inssistä ei mitään tuloksia, mutta kolmas inssi tärppäsi ja nyt oon raskaana viikoilla 11+2.
  6. Mulla aukiolotutkimus sattui myös aika paljon. molemmat puolet oli kyllä hyvin auki. Hartiapistos oli inhottavaa ja se jatkui koko illan.
  7. Mun puolesta mies saa pitää varpajaiset jos vaan haluaa, sitten kun vauva on saatu maailmaan.
  8. Me mentiin tutkimuksiin kun yritystä oli takana n. 1,5 vuotta. Vikaa ei kummastakaan löydetty. Kolmannesta inssistä tärppäsi ja nyt odotetaan viikolla 11+2.
  9. Mulla nyt viikot 11+2 ja mammahousuille olis jo käyttöä. Itse olen vaan jotenkin niin taikauskonen että päätin odottaa np-ultraa ja vasta sen jälkeen hankkia mammahousut. Onneksi ultra on jo ens torstaina.
  10. Mulla on vasta menossa viikot 4+5 ja tänään oli pakko jäädä aamulla junasta pois ja oksentaa, pelottaa jo valmiiksi tuleva, kun olin suunnitellu olevani töissä niin kauan kun vaan mahdollista. Muuten pahoinvointi on ollut jo plussasta asti aikalailla kokopäivästä, mutta tuo aamuinen oksennus oli eka. Alkaa jo mietityttämään että jos siellä masussa onkin kaksi???
  11. Hei Mä testasin jouluaattona elämäni ensimmäisen plussan, yritystä on ollut jo yli kaks vuotta. Raskaus sai alkunsa kolmannesta inseminaatiosta, joten helppo tie ei ole ollut. Kummassakaan ei tosin ole mitään löydettyä vikaa. Nyt vain toivotaan että raskaus sujuu hyvin loppuun asti. Tänään rv 4+1 ja LA 2.9.2010.