siilis

Aktiivijäsen
 • Content count

  1462
 • Joined

 • Last visited

About siilis

 • Rank
  Addikti
 • Birthday January 28

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Scarlett, tsemppiä!!!!!!! Mä niin tiedän mistä sä puhut Oli pakko käydä lukeen aloitusviesti ja todeta, että näyttäis olevan samat merkit ilmassa tässäkin raskaudessa. Nyt rv 8+1 ja olen tänään oksentanut jo toistakymmentä kertaa. Tänään uutena ärsykkeenä on tullut valo. Meillä on kaikki sälekaihtimet siis kiinni.
 2. Minulla oli lokakuun lopussa keskeytynyt keskenmeno. Sairaalassa laitettiin Cytotecit aamulla yhdeksän aikaan ja pääsin kotiin. Illalla kuuden aikaan ei ollut mitään vuotoa vielä, mutta minulle nousi kuume liki 39. Kivut oli myös niin kovat, etten pärjännyt Panacodilla ja Buranalla. Mies vei minut sairaalaan ja siellä ultrattiin ja otettiin verikokeet. Jouduin jäämään osastolle. Sisätutkimuksen yhteydessä vuotoa tuli vähän, mutta esim siteeseen ei tullut yhtään. Yöllä vessassa käynnin yhteydessä tuli yksi hyytymä. Kerroin hyytymästä hoitajalle, joka vähän naureskeli, että kyllä sen sitten huomaa, kun tyhjentyminen tapahtuu. Minulle laitettiin kolmen vuorokauden aikana osastolla yhteensä 16 Cytotecia. Vuotoa ei ollut juuri nimeksikään silti, eli edelleenkään siteeseen ei jäänyt mitään. Kolmantena päivänä minut jälleen ultrattiin ja kohtu todettiin tyhjäksi.. Minulla oli siis todella niukka vuoto/ei vuotoa lainkaan. Ennen kuin lähdin sairaalasta, niin toinen lääkäri vielä halusi tavata minut ja kertoi, että heillä oli tiedonkulussa katko ja hoitaja ei ollut kertonut hyytymästä, joka oli tullut ensimmäisenä yönä. Minulle laitettiin siis ihan turhaan ylimääräisiä tabletteja ja olisin päässyt kotiin jo ensimmäisen yön jälkeen.
 3. muimui, itse kansa pelkäsin ja tiedostin koko ajan, että voi käydä miten vain. Niin sitä vaan silti oli ne vaaleanpunaiset lasit päässä. Eihän nyt kahden hyvin menneen raskauden jälkeen voi käydä kuin hyvin. Niinpä niin. Ja se, että miten meille edes voi käydä näin. Näin käy vain muille. Nyt kun ajattelen noita tuntemuksia, niin hävettää ees kirjoittaa niitä. Mutta se oli ensireaktio. Vielä en ole vihaa tuntenut tai muiden raskaudet ei aiheuta minussa kateutta/katkeruutta. En tiedä tuleeko sellainenkin olo jossain vaihessa. Toivon, ettei. Nyt on menossa vasta lamaantuminen. Mikään ei oikein tunnu miltään. Paitsi tämä oma tila. Kaikki on vain pienen kuplan sisällä tässä ja nyt. Mun mies (joka oli ensin järkyttynyt tästä raskaudesta ylipäänsä) haluaa, että alamme heti yrittämään uutta raskautta. Itse haluan kanssa lisää lapsia. Ja siitäkin tunnen huonoa omatuntoa. Kuollut alkio ei ole edes vielä poistunut ja mietin uutta raskautta. Voimia kaikille
 4. Mulla maanantaina (6+1) näkyi ultrassa raskaussäkki ja sen sisällä "levymäinen kaiku". Säkin molemmin puolin paljon nestettä, lääkärin mukaan olisi verta. Sykettä eikä virtauksia näkynyt ollenkaan. Sain lähetteen naisten polille ensi maanantaiksi. Soitin eilen polille ja lähetteen perusteella kätilö olisi ottanut minut jo eilen sinne. Olen menossa kuitenkin nyt aamulla. En nyt ymmärrä mitä eroa on raskaussäkillä ja ruskuaispussilla. Enkä ymmärrä onko kyse tuulimunasta vai mitä. Missään vaiheessa lääkäri ei puhunut keskenmenosta, mutta kotona lähetteestä huomasin syynä olevan keskeytynyt keskenmeno. Ja joo, on sekavat fiilikset. Ultra tehtiin Jyväskylän Terveystalolla ja hinta ilman korvauksia 175€, jos joku näistä on kiinnostunut.
 5. DPO8 tuli haalea viiva, DPO9 oli jo selkeä. Mies on ihan varma, että odotan kaksosia
 6. Juuri kuulin uutisista että K-S ks synnytyssalit asetetaan käyttökieltoon toukokuun 2012 jälkeen sisäilmaongelmien vuoksi.
 7. Olisko kellään myydä/vuokrata matkakassia (mikä se oikea sana on ) Vibeille?
 8. ^Joo, sehän on ihan alimitoitettu. Yksi kätilö sanoi, että kun sitä uutta puolta suunniteltiin, niin syntyvyys oli laskussa. Osasto siis mitoitettiin sen mukaan. Siellä oli alunperin perhehuoneitakin, mut ne jouduttiinkin muuttamaan ihan normaalihuoneiksi, koska huomattiin, ettei kapasiteetti riitäkään. Melko käsittämätöntä kyllä..
 9. Autoliiton sivuilla on aika havainnollistavia klippejä siitä, mitä eroa on isofixillä ja turvavyökiinnityksellä kolaritilanteessa Tosiaan, isofix on kiinni auton rungossa.
 10. Meillä ikäero 1v8kk. Ainut 'ehto' toiselle lapselle esikoisen syntymän jälkeen oli se, et meidän piti saada asunto myytyä. Asunto oli myynnissä jo ennen esikoisen syntymää ja meni kaupaksi lopulta, kun poika oli 9kk.
 11. From the album siilis kirppis

  © ©Vauva.info

 12. ^Kiitos vastauksesta. Kakka on nyt sellasta tosi myrkyn vihreää. Olen parina päivänä juonut kahvia, joten jätän eka sen pois ja vkoloppuun mennessä jos ei muutosta, niin aloitan maidottoman. Lääkäriaika on varattu jo 26.11. Se oli eka aika, minkä yksityiseltä sai, joten varuulta jo varasin. Kerekeen tarvittaessa olla dieetillä ja altistaa uudelleen, jos nyt sikseen on. Toivottavasti ei. muoks. Niin ja meidän piti nyt aloittaa kiinteiden maistelu, mut taitaa olla parempi siirtää sitäkin parilla viikolla.
 13. Toivottavasti tää on tosi pikainen vierailu tähän ketjuun tän toisen kohdalla Esikoisella maitoallegria siis ilmeni kakan panttaamisella ja mahaoirein muutenkin. Nyt tää meidän typyli puolestaan on alkanut kakkaamaan joka vaippaan, melkein joka imetyksen jälkeen. Eli kakkaa saattaa tulla 7-10krt/vrk. Yölläkin vaihdan parit kakat pois. Lisäksi kakka on vihertävää. Voiko siis tämäkin olla oire maitoallergiasta? Ja voiko alkaa näin yht'äkkiä? Onko kellään tällaisia kokemuksia? Meillä kun tuo neiti on tähän saakka kakannut kerta päivään tai parin päivän välein.
 14. From the album siilis kirppis

  © ©Vauva.info

 15. From the album siilis kirppis

  © ©Vauva.info