Nyyni

Aktiivijäsen
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Nyyni

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Uusimaa
 1. HYS

  Vastasinkin Gurmeli sulle tuonne huhtimammoihin, mutta lisään vielä tänne noista perhehuoneista. Eli niitä ei ole saatavilla edelleenkään remontin takia. Muutenkin huoneet ovat tosi täynnä, kun remontin vuoksi käytössä on vain osa. Harmittavaa oli myös se, ettei ollut mitään muita tiloja käytössä, jossa olisi voinut viettää aikaa kuin oma huone..tai oli siellä käytävän päässä tv, mutta se tila oli todella ankea..remontin myötä tämäkin asia varmasti muuttuu. Mulla vauva oli vierihoidossa koko ajan, en kylläkään ollut kauhean kipeä synnytyksen jälkeen..huonekaverilla vauva oli yöllä välillä hoitajilla hoidossa, kun hänen oma kuntonsa oli niin huono, ettei jaksanut vauvaa hoitaa ja vauvakin oli aika itkuinen. Imetykseen sain apua ensimmäisinä päivinä aina kun pyysin..samoin kaikkiin muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastailtiin kyllä heti, kävivät myös päivän mittaan useamman kerran kysymässä mikä on tilanne? ja tarviiko jotain? Joten itselle jäi positiivinen mieli hyvinkäästä Tälläinen oli tilanne siis vajaa kaksi viikkoa sitten.
 2. Ei tiedetty etukäteen, vahva tunne osoittautui kuitenkin oikeaan ja poika tuli maailmaan
 3. Ajoitus täydellinen! Vauva syntyi keskiviikkona
 4. Luomuna meni synnytys Kotona kävin suihkussa, mutta muuten en ehtinyt saada mitään tabuja, kun herra oli jo tulossa kovaa vauhtia maailmaan Synnytyksen kesto oli siis 2h50min. (ekasta supistelusta-lapsen syntymään)
 5. Kuinka kauan teillä suurinpiirtein kesti tikkien (10kpl) paraneminen alapäässä?
 6. Miten pitkään pumppaatte? siis onko rinta tyhjä ihan konkreettisesti silloin, kun sieltä ei tule enää maitoa?
 7. Mullakaan ei kalvoja puhkaistu ja lapsivedet olivat tosiaan "hävinneet" jonnekin Supistelut tulivat niin nopeasti ja todella kipeinä, että siinä ei huomannut edes lapsivesien menoa! Synnytyksen kesto siis yhteensä 2h50min..ensimmäisestä supistuksesta-lapsen syntymään