Anemone

Aktiivijäsen
  • Content count

    132
  • Joined

  • Last visited

About Anemone

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. NKL

    Kertokaas te jotka olette viimeaikoina synnyttäneet naikkarilla, että mikä on synnyttäneiden osastolla käytäntönä isän ja sisarusten vierailuajan suhteen. Muille vieraille kai tuo normi vierailuaika 18-19, mutta saako isä tai isommat sisarukset olla osastolla päivisin?
  2. Kiitos Inkeri_, näin epäilinkin ja tilasin nyt noita clearbluen digitestejä sellaisen ison paketin. Siinä ohjeessa sanottiin, että voi tehdä mihin aikaan vuorokaudesta vaan, ennen ohje oli ettei aamulla herätessä kannata testata. Miten on ootteko muut testaileet heti herättyänne? Tuntuu, että päivällä voi olla vaikee jos pitää olla se 4h käymättä vessassa
  3. Tyhmä kysymys...osaakos kukaan sanoa, että kai tuota clearbluen 20kpl digitestiä voi käyttää usempana kuukautena peräkkäin? Silloin kun viimeksi olen näitä käyttänyt, oli vain 7 tikun paketteja ja mittarista sanottiin, että sitä voi käyttää vain 7 testiin.
  4. Kiitos kaikille vastauksesta liittyen haalariin! Kait se pakkaus sitten kannattaa tilata, vaikka haalarin käyttömahdollisuudet ovatkin hieman heikot. Lillyn tytöllä haalari näyttäisi olleen hyvä vielä seuraavana talvena, mutta onhan lapsien välillä kokoeroa, eli vaikea tietää etukäteen miten käy.
  5. Mitä luulette, onko tuo pakkauksen toppahaalari tänä vuonna ihan käyttökelvottoman iso, siis meillä joilla la lokakuussa? Koko on kelan mukaan 68-70. Eli perjaatteessa ensi kesäänä/kesänä oikea koko. Mutta voikohan sitä silti käyttää vai hukkuuko lapsi sen sisään? Tylsä jos toppis menee hukkaan, kun ei se sitten ensi talvena enään varmaan mene Kirsimo, miltä pakkaus näyttää livenä?
  6. Joskus muinoin täällä aina lueskelin uusista plussista ja toivoin pääseväni itse myös kirjoittamaan. Aikaa kului, enkä enää jaksanut käydä täällä....mutta nyt vihdoinkin MÄ OLEN RASKAANA Ihanaa Onnea myös muille odottajille!!
  7. OK, kiitos rohkaisusta Sucré ja Alya! Testaan kp 28 ja jos ei näy plussaa, niin lopetan luget.
  8. Kiitos Sucré vastauksesta. Taidan päätyä myös tuohon alakautta ottamiseen..pitäisi aloittaa uudet työt just kuurin aikana, niin olisi kiva, ettei pyörryttäis ja itkettäis kokoajan . En taida tähän hätään enää saada vaihdettua tota Crinoehen, mutta ehkä sitten ens kiertoon. Joo eihän sillä sinänsä väliä, näkyykö plussa heti, mutta kun mun pitäis jatkaa lugeja jos tulee +. Eli mietin vaan, että uskallanko lopettaa ne heti jos kp 28 näyttää negaa?!?
  9. Kertokaapas te jotka olette Lugeja käyttäneet, että onko teillä alkanut menkat Lugejen "läpi", vai vasta kun olette lopettaneet ne? Lääkäri käski tehdä raskaustestin ennenkuin lopettaa Luget. Mietin vaan, että toisaaltahan + ei välttämättä näy vielä kp28 . Entä oletteko huomanneet eroa lugejen sivuvaikutuksissa riippuen siitä ottako ne suun kautta vai jos käyttää vaginaalisesti? Jostain muistelen lukeneeni, että oireet olis lievempiä jälkimmäisessä..
  10. Olihan se tylsää todeta, että raskaus ei alakkaan helposti. Ei niinkään tutkimukset ja hoidot ollut se asia mikä mietitytti, vaan se ajatus, että se ei sitten tosiaan onnistunut näin. Mutta loppujen lopuksi meillä ainakin tutkimukset ja asiantunteva lääkäri on tuonut uskoa ja helpotusta omaan oloon. Tuntuisi todella turhauttavalta vaan yrittää ja yrittää. Rohkaisuksi siis muille, että kannattaa hakeutua hoitoihin, jos alkaa tuntua, että omin avuin ei onnistu
  11. ^^Kiitos Raikuli vastauksesta. Kiva kuulla, että vaikutus tosiaan on noin pitkä. Saa nähdä miten itsellä käy. Toivoa siis on
  12. Lääkäri määräs Clomit käyttöön. Onko muilla ollut niin, että vuorotellaan klomikiertoja ja omia kiertoja? Meidän lääkäri perusteli tätä sillä, että klomien vaikutus kestää kuulemma pidempään kuin 1 kuukauden ja että kun vuorotellaan kystien todennäköisyys on pienempi. Tarkoitus siis on syödä yksi kierto, sitten pitää luomu kierto ja sitten taas clomikierto jne. Edit. Kirjoitus virhe
  13. Kylläpäs oli iloista porukkaa! Piristihän se päivää
  14. Mäkin suosittelen Kräuterblut-saftia. Ei oo mitään herkkua, mutta sopii itselle ainakin paremmin. Tableteista saa helposti vatsaongelmia.
  15. Ihanaa, täällä on paljon plussanneita Onnea kaikille!