preciosa

Aktiivijäsen
 • Content count

  3004
 • Joined

 • Last visited

About preciosa

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nammi Bongattu tämän päivän Forum24:sesta. Tytön nimi siis.
 2. Oscar gaalan julkkisodottajia: http://www.iltalehti.fi/viihde/2014030318088591_vi.shtml
 3. J kirjaimella alkavia 5 kirjaimisia poikien nimiä löytyy toki kuinka paljon. Se mikä sit on harvinainen tai vanha nimi pitäisi määritellä tarkemmin Nykypäivänä ei tule pahemmin vastaan lapsissa enää esim. Jarno, Jouko, Jouni... Ovatko nämä sitten tarpeeksi vanhoja tai harvinaisia? Sitten tuossa ylhäällä on mainittu Jaako. Entäpä Jakob tai Josef? Tuleeko nimi etunimeksi?
 4. Väinö Vihtori kyllä sointuu kivasti yhteen Elias Onni Elmeri on tosi kiva. Jotenkin tuo kolmas nimi kaipaa tuota r-kirjainta ryhdittämään, joten tuo Ilmari ja Iivarikin sopii siihen.
 5. Paljon onnea MaariaU ja Coraline! Itselläni oli keskenmeno heinäkuussa ja uusi plussa tuli syyskuussa. Yksi negakierto jäi siis väliin.
 6. ^&^^ Onpa kivoja nimiä
 7. Paljon onnea kaikille plussanneille! Kannattaa kurkata tänne odotusketjuun: http://www.vauva.info/foorumi/topic/21629-joulupallot-2013-vol-4/
 8. Heh, M-alkuisia tytön nimiä tulee kauheesti mieleen, mutta ei ehkä ihan noilla kriteereillä. (Matlena, Mirette, Matilda, Mirella, Minea...) Miisa on ehkä näistä ehdotetuista mun suosikki!
 9. Lomakohde on nyt selvä eli lähemme Kreetalle. Ja twinrix on myös pistetty, kohta käydään jo hakemassa tehoste
 10. Missä päin Turkkia olette olleet?
 11. Kiitos näistä vastauksista! Juurikin Kreeta, Kypros ja Turkki voisivat olla mahdollisia vaihtoehtoja. Olisiko kellään näistä paikoista kokemusta?
 12. Olemme tässä miettimässä lomakohdetta syyskuulle. Mukanamme olisi 1,5v ja 2v lapset. Olisiko ehdottaa jotain ihania aurinkoloma kohteita? Mielellään Euroopasta. Oletteko muuten ottaneet jotain rokotuksia lapsille ulkomaille lähtiessä vaikkei kohdemaassa olisikaan mitään suosituksia?
 13. Sieltähän löytyy usein vaikka minkälaista tavaraa. Juuri nyt taitaa olla hiekkalaatikkoleikkeihin lapiota ja kakkumuotteja, sadesuoja, käsineet ja suojakaari vaunuihin. Aika tyypillinen sisältö siis.
 14. Mulle tulee väreistä ensimmäisenä mieleen musta ja sitten ehkä punainen. Yrittäisin varmaan kuvata surua, vihaa ja katkeruutta.
 15. Meidän poika syntyi 7.1. Kokoa oli 2980g ja 47cm. Onnea kaikille muillekin vauvoja saaneille!