preciosa

Aktiivijäsen
 • Content count

  3004
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by preciosa

 1. Nammi Bongattu tämän päivän Forum24:sesta. Tytön nimi siis.
 2. Oscar gaalan julkkisodottajia: http://www.iltalehti.fi/viihde/2014030318088591_vi.shtml
 3. J kirjaimella alkavia 5 kirjaimisia poikien nimiä löytyy toki kuinka paljon. Se mikä sit on harvinainen tai vanha nimi pitäisi määritellä tarkemmin Nykypäivänä ei tule pahemmin vastaan lapsissa enää esim. Jarno, Jouko, Jouni... Ovatko nämä sitten tarpeeksi vanhoja tai harvinaisia? Sitten tuossa ylhäällä on mainittu Jaako. Entäpä Jakob tai Josef? Tuleeko nimi etunimeksi?
 4. Väinö Vihtori kyllä sointuu kivasti yhteen Elias Onni Elmeri on tosi kiva. Jotenkin tuo kolmas nimi kaipaa tuota r-kirjainta ryhdittämään, joten tuo Ilmari ja Iivarikin sopii siihen.
 5. Paljon onnea MaariaU ja Coraline! Itselläni oli keskenmeno heinäkuussa ja uusi plussa tuli syyskuussa. Yksi negakierto jäi siis väliin.
 6. ^&^^ Onpa kivoja nimiä
 7. Paljon onnea kaikille plussanneille! Kannattaa kurkata tänne odotusketjuun: http://www.vauva.info/foorumi/topic/21629-joulupallot-2013-vol-4/
 8. Heh, M-alkuisia tytön nimiä tulee kauheesti mieleen, mutta ei ehkä ihan noilla kriteereillä. (Matlena, Mirette, Matilda, Mirella, Minea...) Miisa on ehkä näistä ehdotetuista mun suosikki!
 9. Olemme tässä miettimässä lomakohdetta syyskuulle. Mukanamme olisi 1,5v ja 2v lapset. Olisiko ehdottaa jotain ihania aurinkoloma kohteita? Mielellään Euroopasta. Oletteko muuten ottaneet jotain rokotuksia lapsille ulkomaille lähtiessä vaikkei kohdemaassa olisikaan mitään suosituksia?
 10. Lomakohde on nyt selvä eli lähemme Kreetalle. Ja twinrix on myös pistetty, kohta käydään jo hakemassa tehoste
 11. Missä päin Turkkia olette olleet?
 12. Kiitos näistä vastauksista! Juurikin Kreeta, Kypros ja Turkki voisivat olla mahdollisia vaihtoehtoja. Olisiko kellään näistä paikoista kokemusta?
 13. Sieltähän löytyy usein vaikka minkälaista tavaraa. Juuri nyt taitaa olla hiekkalaatikkoleikkeihin lapiota ja kakkumuotteja, sadesuoja, käsineet ja suojakaari vaunuihin. Aika tyypillinen sisältö siis.
 14. Mulle tulee väreistä ensimmäisenä mieleen musta ja sitten ehkä punainen. Yrittäisin varmaan kuvata surua, vihaa ja katkeruutta.
 15. Meidän poika syntyi 7.1. Kokoa oli 2980g ja 47cm. Onnea kaikille muillekin vauvoja saaneille!
 16. Minulla alkoi näkymään reilusti siinä rv16 kohdalla. Ja nyt ihmiset tulee jo kyselemään reilusti, milloin on LA. Mutta moni on tullut sanomaan, että katsoi jo aikaisemmin, että voisinko olla raskaana (siis nähneet jollain viikoilla 12-14). En ole enää vähään aikaan peitellyt, sillä olen reilusti ylpeä ihanasta mahastani. Olen ihan normaalipainoinen, BMI oli 20 ennen raskautta. Pituutta varteen ei ole siunaantunut paljoakaan...
 17. Onnittelut plussanneille!
 18. Onnittelut kaikille plussanneille! Tammivauvojen odottajat ovat tervetulleita meidän kuukausiketjuun odotusklubin puolelle!
 19. Kai se pitää tänneki myöntää, että viikonloppuna pärähti plussa.
 20. Suunnittelimme alunperin 2-3 lasta, mies on ehkä enemmän kahden kannalla. Olemme molemmat kolmilapsisista perheistä. Mutta tämän reilun vuoden aktiivisen yrittämisen jälkeen olisin kiitollinen, jos saisin edes yhden lapsen. Toisaalta on noussut sellaisiakin ajatuksia, että antaa sitten tulla niin monta kuin tulee. Kun ei näitä asioita aina auta niin suunnitella.
 21. Olipa valaisevaa käydä lukemassa tämä ketju. Mielenkiintoista tietää, että vaikka olisi plussa tullutkin, niin voi molemmissa, siis miehessäkin olla vikaa. Pistää taas miettimään, että pitäisiköhän jo ottaa yhteyttä johonkin, varsinkin kun itse kärsin epäsäännöllisistä kierroista.
 22. Kävin lukemassa sillä tämä alkaa meillekin olemaan ajankohtaista. Ei vissiin paljoa ole kokemusta Oulusta? Kävinkin jo lukemassa Ellien ja KaksPlussan keskustelupalstoilta kokemuksia, joita näytti olevan molempiin suuntiin. Se ainakin taitaa olla selvä, että Oulussa hoitoja tarjotaan julkisella OYS:n ja yksityisellä Väestöliiton taholta eikä muita vaihtoehtoja ole.
 23. Onnittelut kaikille plussanneille! Erityisesti mieltä lämmittää pitkään yrittäneiden plussat.
 24. Tässä kierrossa olis tarkoitus olla tipattomana, ehkä muutamassa tulevassakin. Mutta ehkäpä menkkojen aikaan otan sitten muutaman...
 25. Söin Melianeja sellaset reippaat 10 vuotta, välissä oli joku muukin merkki. Lopetuksen jälkeen tuli normaali 28 päiväinen kierto ja ovis ajallaan kp14 paikkeilla. Tulin heti raskaaksi, mutta se meni kesken. Koska piti tehdä lääkkeellinen tyhjennys, se on voinut pistää mulla kierrot sekaisin. Mutta tällä hetkellä kierrot on venyneet sinne päälle 30 päivän paikkeille. Viimeksi menkat tai oikeammin keskenmeno tuli menkkojen odotetusta alkamisajasta noin 5 päivää myöhässä. Oireina on ollut kukkiva iho. Paljon muita oireita en ole huomannut, myös mielialanvaihtelut ovat säilyneet entisellään. Pillereiden lopetuksesta on nyt reilut puoli vuotta aikaa.