Willis

Aktiivijäsen
  • Content count

    30
  • Joined

  • Last visited

About Willis

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Satakunta
  1. Minulla ei tule Ruut nimestä mieleen pieru, eikä kyllä raamattukaan Ihan kaunis nimi mielestäni, ja en kyllä ymmärrä mistä ovat sen pieru-mielleyhtymän siellä suomi24:lla saaneet Pruut voisi jo olla sinne päin. En tiedä yhtään Ruut-nimistä henk.koht, mutta mielestäni voi hyvin antaa nimeksi oli sitten uskovainen tai ei.
  2. Kiitos mielipiteestä Hyvä pointti tuo kahdella konsonantilla alkaminen, kuulostaa tosiaan vähän kököltä. Meillä kuitenkin sukunimi olisi juuri samantyyppinen kuin tuo Santavuori, eli ei tulisi kuin sitten suhisteltua ässää vähän enemmän Mukava kuulla ihmisten kommentteja aiheesta, kun tosiaan tuo haluamamme nimi on ainoa joka todella sykähdyttää ja josta pidämme molemmat kovasti.
  3. VAS

    Ihana lukea näitä kokemuksia täältä, sillä Vammalaan pitäisi mennä synnyttämään kunhan kaveri tuolta suvaitsee alkaa tulemaan Ainoa mikä itseä tässä koko ajan jänskättää on vauvan iso koko, ja se että joutuuko sitä lopulta hätäsektioon tms.. esikoinen oli pieni 3360g ja syntyi rv 40+3, silti synnytyksen loppu oli raju imukuppeineen kaikkineen. Nyt tämä on alusta asti ollut isokokoisempi aika reilustikin, jos la:han asti menee niin voi reippaasti olla jo yli 4kg Sokerivauva ei kuitenkaan ole kyseessä.
  4. Meillä esikoinen syntyi Satks:ssa ja oli hyvä kokemus kaikkineen, ihana henkilökunta. Yksi kätilö oli tyli joka tuli saliin onneksi vasta ihan loppuvaiheessa, käsittääkseni juuri ko. henkilö on se josta monella muullakin huonot kokemukset. Toinen olisi tarkoitus synnyttää Vammalassa.
  5. Meillä esikoinen kastettiin miehen nimelle, asiasta ei oikeastaan keskusteltu sen enempää vaan oli kummankin mielipide, miehellä kaikenlisäksi harvinainen sukunimi (20 elossa olevaa samannimistä), ja tiedossa oli että jossain vaiheessa naimisiin mennään, nyt siis minullakin sama sukunimi, josta tykkään kovasti
  6. Mitä mieltä olette sellaisesta, että etunimi päättyisi samaan kirjaimeen millä sukunimi alkaa?? Meidän yksi ehdoton suosikkinimi tulokkaalle olisi tällainen.. Eli meillä on pitkähkö, harvinainen S-kirjaimella alkava sukunimi, ja etunimeksi olemme suunnitelleet S-kirjaimeen loppuvaa pojannimeä (eli esim. Elias S....., suosikkinimemme ei kuitenkaan ole Elias mutta kuitenkin). Onko outoa, tiedättekö samanlaisia tapauksia? Kai siinä joskus voi joutua suomentamaan ja erittelemään nimeä eri tavalla esim. jossain virallisessa tilanteessa tms..
  7. Eka raskaudessa kp 28/28 tuli jo selvähköt viivat. Tässä toisessa yli-innokkaana testaajana taisin ekan testin tehdä jo dpo 10 eli jotain kp 25/28 ja tooooosi hailu haamu näkyi jo silloin..
  8. Mulla ei kyllä pidä kummassakaan paikkaansa, esikoisen olisi tämän mukaan pitänyt olla poika, ja tämän tulokkaan tyttö, on silti ultrissa todettu tämä pojaksi
  9. Meillä on pariinkin otteeseen jo siirtynyt omaan huoneeseen ja muutamia kuukausia nukkunut (eka kerran joskus 9kk iässä ja toisen kerran vähän päälle 2v) mutta sitten on tullut takapakkia ja ollaan kaikkien hermojen säästämiseksi nyt taas kaikki samassa makkarissa.. Ajallaan sitten. Nyt viimeiseksi tuli se vaihe, kun lapsella selvästi mielikuvitus alkoi kehittyä ja sitten tuli painajaiset yms kuvaan..
  10. Fenniasta saimme kuten esikoisellakin, tosin tämän kanssa meinasi tulla kiire, onneksi ehdittiin.