-mariel-

Aktiivijäsen
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

About -mariel-

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vastasin kaikkiin 2 v - alle 3 v, paitsi viimeiseen "ei tarvittu missään iässä".
 2. Meillä esikoinen käytti BB:n peruspottaa. Toinen taas ei oikein koskaan suostunut potalla istumaan, vaan alkoi käydä suoraan pöntöllä supistajan kanssa.
 3. Istui tuossa istuimessa n. 4-vuotiaaksi asti jonka jälkeen siirtyi kasvot menosuuntaan. Toinen lapsi istui selkä menosuuntaan reilu 3-vuotiaaksi.
 4. Mä olen ollut aika hiljainen synnyttäjä. Viimeisimmässä synnytyksessä viereisessä huoneessa ollut äiti kirkui ja huusi niin että mietin jo että onneksi en ole ensi kertaa asialla, olisi saattanut siinä vaiheessa tulla mieleen että voiko tämän homman vielä perua.
 5. Martta on kiva perinteinen nimi. 9 Entäs Aava?
 6. Mä olen käyttänyt ihan tavallisia bikineitä, mutta viime kesän helteille hommasin tämän Boobin uimapuvun http://mamamia.fi/products/268-boob-fast-food-aitiys-imetys-uimapuku.aspx On mielestäni ihan kiva perusuikkari ja voi käyttää raskauden jälkeenkin.
 7. ^ Oletko katsonut Bebesiltä? Siellä olo mielestäni ainakin aiemmin pienempiäkin kokoja.
 8. Ekassa raskaudessa joskus puolenvälin jälkeen, seuraavissa jouduin ottamaan varsinkin äityshousut käyttöön jo todella aikaisilla viikoilla....
 9. Olen itse ollut raskausaikana ihan nollalinjalla. Makeutusaineita ja turhia lääkkeitä olen myös pyrkinyt välttämään.
 10. Olen ollut tyytyväinen kaikkien lasten nimiin myös jälkikäteen. Keskimmäiselle lapselle olisi tosin ollut nimivaihtoehto josta olen joskus miettinyt että olisihan se ollut nimenä tosi ihana ja vähän harmitellut ettei meille sen nimistä lasta tullut. Kuitenkin keskimmäisen saama nimi sopii kantajalleen aivan täydellisesti, joten tuo ajatus tuntuu vähän hullulta.
 11. Lapset tulevat käymään ihan lähintä kunnallista koulua.
 12. Viljat ensin. Kaksi vanhempaa taisivat saada ensimmäisenä riisiä ja nuorimmainen kauraa.
 13. Yli 1 v, alle puolitoista.
 14. Täysimetys 6 kk jonka jälkeen kiinteiden aloitus.
 15. Voi miten ihania kuvia täällä on.... Meilläkin nuorimmainen kotiutui tuossa Kapp Ahlin neulehaalarissa, valkoisessa tosin. Muutkin vaatteet olivat samaa mallistoa.