Mrs A

Aktiivijäsen
 • Content count

  127
 • Joined

 • Last visited

About Mrs A

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 10/01/74

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Helsinki
 1. Meillä tulevana lauantaina kolmosen ristiäiset. Porukkaa 40 henkeä. Kasteen jälkeen skoolataan skumpalla. Ruuaksi tomaattikeittoa, johon voi lisätä kinkkua/minimozzarellaa/kuivattua sipulia/siemensekoitusta, lisäksi leipälajitelma ja levitettä. Lapsille makaroonilaatikkoa. Ruuan jälkeen kakkukahvit, sacherkakkua + vaniljakastiketta, lapsille jokin toinen kakku. Lisäksi pikkuleipiä ja suklaasuukkoja, ehkä myös vahtokarkkeja. Pidän yksinkertaisesta ja siitä ettei ole liian montaa sorttia.
 2. 39+0 lapsivedet meni, tyttö tuli 37+4, lapsivedet meni, poika tuli
 3. Piti vielä kommentoida kerho-asiaa, jonka moni mainitsi virikkeeksi tai ohjelmaksi päiväkodin sijaan. Ainakaan meidän alueellamme ei ole yhtään kerhoa alle 3-vuotiaalle, joten se ei ollut ratkaisu meille Iiriksen kohdalla.
 4. Meillä Iiris aloitti päiväkodissa 1v2kk, kun palasin töihin 4pv/vko. Ekana kesänä oli 8 viikkoa kesälomalla ja syksyllä jatkui taas nelipäiväinen viikko. Jäin joulusta 2010 äitiyslomalle ja pikkuveli syntyi tammikuun lopussa. Iiris jatkoi päiväkodissa 3pv/vko, kesällä oli lomalla päiväkodista 11 viikkoa ja syksyllä jatkunut tuo 3pv/vko. Tämä on meille erinomainen ratkaisu. Iiris viihtyy päiväkodissa, odottaa sinne pääsyä ja tykkää touhuta ja leikkiä siellä. Heidän ryhmässään on 13 lasta ja 3 hoitajaa + harjoittelija. Olen ollut supertyytyväinen päiväkotiin, joka on Helsingin suurin, mutta se ei ainakaan missään negatiivisessa näy. Iiriksen ryhmässä on paljon osaviikkoisia lapsia, joten harvoin siellä on kaikki 13 paikalla. On mahtavaa, miten hän puhuu muista lapsista ja näyttää taitoja, jotka oppinut päiväkodissa: laulaa lauluja, joita hänen hämmästyksekseen minä tai isä ei osata jne. Onneksi meillä hoitajat ja päiväkodin johtaja ovat niin ihania etteivät ole ikinä syyllistäneet mitenkään Iiriksen jatkamista päiväkodissa vaikka olen kotona, koska toisenlaisia tarinoitakin olen kuullut, valitettavasti. Harvoin näissä keskusteluissa puhutaan kuopuksen asemasta eli saako hän koskaan vastaavaa kahdenkeskistä aikaa äidin kanssa, joka esikoiselle oli itsestäänselvyys, jos esikoinen on kotona?
 5. Hauskaa, Rölli! Niklas ei ole mikään lässy ja aina pastellisävyinen neule päällä
 6. Kiitos Teidän August on syntynyt meidän hääpäivänä
 7. Me käytiin Niklas simbergillä ja mä tykkäsin ihan mielettömästi! Niklas on kuitenkin Persoona, joten jakaa varmasti mielipiteitä. Mullekin saa laittaa yksäriä
 8. Iiris Anastasia ja Otso August
 9. Kävin siellä varastomyynnissä, mutta eihän sieltäkään saanut mukaan mitään vaan olisi pitänyt tilata, toimitusaika 3 viikkoa! Ei kiitos, en tuhlaa satasta siihen, että sit ehdin käyttää niitä muutaman viikon. Pengoin vaatehuoneet läpi ja löysin siipan vanhat prätkäily-goretex-housut, joissa henkselit ja ihme laaja vyötärö - ja ne mahtuivat mulle! Olin niin onnessani Siihen päälle siipan vanha (ja ruma) Niken untsikka, niin kyllä on tyylikäs tää mamma, mutta eipä palele ja se on tärkeintä!
 10. Kiitos taas vinkeistä! Lähes kaikilla kavereillanikin on ollut erilaisia virityksiä alkaen miehen housuista avoinaisiin henkselihousuihin. Siippa ja isä ovat molemmat pitkiä ja hoikkia, joten heidän housuistaan ei mulle apua ole. Pitää katsoa tuota markettipöksyjen valikoimaa: mua vaan tuntuu ahdistavan kaikki housut jo nyt (rv 29+4) ja vielä pitäis lyllertää kymmenisen viikkoa. Ja tuskinpa se masu heti häviää, inhorealisti tässä kohtaa
 11. Kiitos - yritän päästä ens viikonloppuna Missy Mom:n varastomyyntiin!
 12. Olen hulluna etsinyt odottajan toppahousuja, mutta mistään en ole löytänyt. Esikoinen on vajaa parivuotias, joten hän haluaa leikkiä ulkona ja lisäksi kotona asustelee koira, jota pitää lenkittää myös talvipakkasilla. Toisen lapsen LA on helmikuussa, joten suurella todennäköisyydellä pakkasia tulee riittämään ennen kuin maha tästä häipyy. Joten jos joku on löytänyt jostain odottajalle sopivat toppahousut tai muuten lämpimät pöksyt, niin mielelläni otan vinkkejä vastaan. Juttelin yhden äitiysvaateliikettä pitävän naisen kanssa, ja hän sanoi tiedostaneensa tämän puutteen, mutta koska mammavaatteet hyvin usein ovat keskieurooppalaisia, niin siellä ei talvella tarvita samanlaisia toppavaatteita kuin täällä Pohjolassa. Mietin vaan, että en kai mä ainoana odottavana äitinä ulkoile... Kerrospukeutuminen ahdistaa, kun muutenkin maha iso, siksi ois niin ihanaa, kun ois lämpimät pöksyt.
 13. Meillä ipana on kova peittelemään nukkeja ja välillä kaikkea muutakin. Huvittavaa vaan on, että sana "peitto" oli jossain vaiheessa "vittu" - kiva, kun 1½-vuotias lapsi hokee intopiukeena "vittu, vittu". Meinas pokka pettää muutaman kerran
 14. Meillä ipana 1v8kk on alkanut viime aikoina tehdä samaa eli väsyneenä tai hämmentyneenä sormet menevät suuhun. Hampaita on ollut jo pitkään vaikka kuinka ja tuttia syödään nukkuessa, mutta välillä kävellessäkin isketään monta sormea suuhun. Otan sormet aina pois ja yritän keksiä jotain muuta mihin kiinnittää huomiota, mutta aina se ei toimi. Mistähän tämä johtuu, kenelläkään tietoa/arvausta asiasta?
 15. VAUNUT: Teutonia Spirit S3, matkarattaat Britax Yanis, mummulassa/mökillä Emmat SÄNKY: Stokke KAUKALO: Britax SITTERI: BabyBjörn HOITOPÖYTÄ/HOITOTILA: Stokke SYÖTTÖTUOLI: Stokken TrippTrapp AMME: vauvana sellainen muotoiltu sekä jalusta, nyt "isona" Ikean näppärän pieni TURVAISTUIN: Kiddy Comfort Pro, Brio Zento ja kolmannen merkkiä en muista MUUT: kantoreppu Manduca, en muista kenen itkuhälytin, Mama's & Papa's leikkimatto, Brio taaperokärry, silloin pienenä Aventin rintapumppu + pesulaite