Susani

Jäsen
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Susani

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kuusi vaippaa päivän aikana, vauva 6 kk. Päivisin käytämme joskus energian mukaan kestoja ja niitä menee 6 päivän aikana ja sit vielä yksi kertis yöksi.
  2. Mä huuhtelen työssäni paljon korvia ja olen myös yhteistyössä korvalääkärin kanssa. Tämä korva lääkäri kyllä suosittelee ceridalia kaikille vaikkukorville. Minäkin jäin miettimään, että mikä Ceridalissa on pahasta? Sen pitäisi käytännössä hillitä vaikun muodostusta, koska pitää korvakäytävät kosteina. Ja toisaaltaa estää vaikun menemistä kovaksi. Kova vaikku on mahdoton saada pois vaikka käyttäis huuhtelussa alkoholiakin. Menee lähes aina lääkärille, joka sitten joutuu imemään. Ensin tietty remowaxia vaikuttaan. Ja työssäni remowaxia on lääkärin luvalla laitettu melko pienillekin. En osaa tosin kommentoida kuinka pienille sitä voi turvallisesti käyttää. Se kannattaa varmistaa omalta lääkäriltä
  3. Täällä myös yksi 5 kuukautinen, joka ei meinaa millään saada neuvolan 700ml:n minimiä täyteen. Siis pullovauva, mutta raivareita tulee syömisestä. tai sitten hän vaan leikkii tutilla Miinuskäyrillä mennään ja neuvolasta tulee voivottelua!?! Itse olen myös ollut aikas pieni, joten kai tää on sukuvika. Semmoinen 7 tunnin väli olis hyvä vauvalla, sitten hän suostuu syömään, mutta yritän silti tarjoilla noin 5-6 tunnin välein. Ja aina ei vaan mee.. Onko muiden vauvat pitänyt tällaisia kauheita välejä? Mun vauva siis 62,5 cm ja 6000g
  4. Mulla oli epiduraali ja se vei ponnistamisen tarvetta. Lähinnä tuntui vaan, että olisi kakkahätä Oli kyllä hankalaa ponnistaa ilman kunnon tunnetta ja tulikin pahat repeämät. (Joten ehkä siksikin tuntui aikas pahalta.) Ponnistusvaihe kesti 28min. Niin joo ja siis tuo paineen tunne tuli aina supistuksen aikana, tunsin myös kokoajan erilaista paineen tunnetta, joka johtui välilihan venymisestä..
  5. Meikit oli mukana ja luulin meikkaavani Tosin olin niin kipeä ja väsynyt synnytyksestä, että en edes jaksanut ajatella miosta asiaa.... Olin sairaalassa kaksi päivää, vasta kotona vieraiden tullessa laitoin vähän meikkiä.
  6. Ja minä olen edelleen vaan kotona Nyt käynnistys tapahtunee ylihuomenna kääk!! ja sinne meni mun merkit, heh, ei auttanut ja nyt ei taas olekaan merkkejä.. ja vauva painaa varmaan viis kiloo kohta
  7. ^Sama, mullakin on nyt tilanne niin, että on 3 päivää aikaa tulla luonnollisesti Sitten olis käynnistys (harkinta?) perjantaina.. Toivottavasti tää bebis ei oo kasvanut jo ihan jättiläiseksi! Pieniä merkkejä on, mutta ei oo supistuksen supistusta kuulunut siis kivuliasta..
  8. Mulla oli 34+1 sf- mitta 28 cm. Nyt olis 41+0 32 cm ja noin 3500g vauvaa odotellaan saapuvaksi (terkan käsiarvio). Tietty tää mitta saattaa vähän heittää aina mittaajan mukaan. Vyötärön ympärys onkin sitten yli 100cm Oon kuullu myös sellaisen karkean kaavan jolla voi jonkun verran miettiä minkä kokoinen olisi (huom. karkea ) Eli: sf (cm) + Vyötärön ympärys (cm) / 4 (tää oli mun yhden opettajan (kätilö) semmoinen vinkki, jota hän oli itse käyttänyt jonkun verran ollessaan työelämässä)
  9. ^ Niinpä Mulla ei vieläkään mitään edistystä.. Nyt olis 41+ päivät meneillään... Kaveri se vaan viihtyy!
  10. Joo, nyt mäkin huomaan tarkkailevani kaikkia merkkejä vähän liiankin kanssa (40+4) Mutta en huomaa, edes mahdottomia merkkejä.. Eli ensi viikolle varmaan mennään ja reilusti. Mun mies on ihan tulisilla hiilillä ja esittelee kaikenlaisia kysymyksiä. Eilenkin töistä tullessaan sanoi vitsillä, että olet vielä yhtenä kappaleena (tota saa kuulla muutenkin paljon ) Vaikka tiedän, että hän tarkoittaa hyvää, oli pakko todeta, että olisinkohan ilmoittanut sulle, jos jotain olisi tässä sinun työpäivän aikana tapahtunut. No täytyy vaan ymmärtää, kun se taitaa olla enemmän hermona kuin mä! On siis tulossa mukaan synnytykseen..
  11. Täälläkin yksi odottelija, nyt olis 40+3, no normaali välihän on siis 38-42. Mutta, kun ei mitään merkkiä. Vauva ei ole edes kiinnittynyt. Pelottaa, jos joutuu käynnistykseen
  12. ^ Hyvin keksitty!!
  13. ^ Kiitos vastauksesta Voi vitsi, kumpa TAYS:kin olisi perhehuoneita (tai edes yhdenhengenhuoneita enemmän). No onneksi normaalisti sairaalassa ei joudu oleen kauaa. Ja samalla tavalla ajattelen, että kovin montaa vierasta en ehkä edes halua, mutta läheisimmät ihmiset haluan kyllä käymään ja jakamaan onnea (vierailuajaksi) No onneksi isä voi olla kauemmin iltaan..... Huomasin Tayssin sivuilta, että Vammalassa oli hieman paremmin nuo huoneet ja vieraluajat. Harmi, kun täällä ei pysty niin valitsemaan synnytyspaikkaansa..
  14. Kuinka on sujunut teillä "vierailu kokemukset" Tayssissa, Eli vieraitako saa tavata vain siellä päiväsalissa? Ja kuinka iso se on.. Mietin vaan, että kuinka kaikkien vieraat mahtuu sinne ja kuuleeko siellä enää sitten mitään ? Onko teidän kokemuksen mukaan vierailuaikoja noudatettu hyvin vain huonosti? Isäthän sai olla huoneissakin, ja onko 10-20 aika pitänyt? Vai saahan tietty, jos on synnyttänyt yöllä, isä tulla hetkeksi osastolle? Edit. Onko ketään päästetty vauvan kanssa hetkeksi ulos osastolta?