Solveig

Aktiivijäsen
  • Content count

    831
  • Joined

  • Last visited

About Solveig

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. ^ Netistä (esim. Amazon.co.uk) saa digitestejä melkein puolet halvemmalla. Maksoin viimeksi omasta satsistani postikuluineen n. 18 puntaa. Ja niitä voi käyttää ikään kuin varmistaakseen liuskan tuloksen silloin jos siinä on epäselvyyttä. Riittää digipaketti silloin pidemmäksi aikaa.
  2. Mulla ei ole kokemusta noista Davidin liuskoista, eli en osaa ottaa kantaa, onko tuo testiviiva tarpeeksi vahva ollakseen plussa. Ainakin tuo viivan kehitys olisi kyllä looginen. (Teen itse digitestejä, niin ei tartte arpoa viivojen kanssa...) Mutta luteaalivaihehan ei ole mitenkään kiveen kirjoitetusti sitä 14 päivää. Toisilla 10, toisilla 16. Tietysti sun tapauksessasi sen pitäisi sitten jo olla liki 20 päivää, mikä on mun käsitykseni mukaan on jo sitten aika tosi paljon. Mutta voihan olla, että kierrosta on tulossa vähän lyhyempi nyt, esim. 28-päiväinen, jolloin toi menisi ihan hyvin siihen haarukkaan. Ja ne nettilaskurithan ei tiedä mitään just sun kroppasi toiminnasta, vaan laskevat sen mekaanisen 14 vrk ovulaatiosta, joka kai on jonkin sortin keskiarvo tai yleisin luteaali. EDIT: Kundera ehtikin väliin sanomaan samaa, mutta jätän nyt tämän omankin sepustukseni tähän.
  3. ^^ Sinikka, aika usein kai roskiskuntoiset ovat sellaisia, jotka eivät ole kunnolla muodostuneet alkioksi. Ainakin meille tuli koeputkihoidossa yksi sellainen solu, joka hedelmöittyi, mutta ei lähtenyt jakautumaan alkioksi / oli epämuodostunut, tms. Eli sen siirtämisessä ei olisi ollut mitään mieltä enkä usko, että siihen olisi edes suostuttu. Jos joku alkioista on vaan heikompilaatuinen, niin luulisin, että sellaisen saa mukaansa, jos haluaa. Siis kohtuun, ei purkissa kotiin. Kunhan se nyt siis jollain tapaa täyttää jakautumaan lähteneen alkion kriteerit. Suomessahan ne muotokriteerit ovat tosi tarkat (näin mulle sanottiin klinikalta), eli pitää näyttää hyvinkin geometriseltä, jotta on top-alkio. Koranille onnea asian etenemisestä!
  4. Tanskan kruununprinsessa Mary on synnyttänyt kaksoset: tytön ja pojan. Mary har fött tvillingar Danmark har babylycka. På lördagsmorgonen lades kronprinsessan Mary in på Rigshospitalet i Köpenhamn. Vid klockan 11.30 kom glädjebeskedet: Mary har fött tvillingar - en pojke och en flicka. Det danska hovet har tidigare endast sagt att Mary väntas föda i januari. Och så blev det. Enligt Ekstrabladet kom kronprinsessan till Rigshospitalet vid klockan 7.00 på lördagsmorgonen. Där fanns Danmarks främsta läkare redo att hjälpa henne genom födseln. Enligt TV2 ska Mary ha satts igång i går fredag. Vid klockan 11.30 meddelar danska hovets presschef att kronprins Frederik är på väg att möta pressen efter födseln. Enligt Ekstrabaldet har Mary fött en pojke och en flicka. – Det är nästan som att bli far för första gången igen, sa kronprins Frederik efter födseln enligt Ekstrabladet. Barnen föddes med en halvtimmes mellanrum. Pojken var först ut, klockan 10.30.Pojken väger 2647 gram och är 47 centimeter lång. Flickan väger 2554 gram och är en centimeter kortare. – Jag är här för att berätta att min fru har fött två välskapta barn, sa Frederik. Mary var på kontroll på sjukhuset i torsdags. Efter det rensade kronprins Frederik sin officiella kalander på alla inplanerade evenemang.Kronprinsparet Frederik och Mary har sedan tidigare barnen Christian, 5 år, och Isabella, 3 år, båda föddes på en lördag. www.expressen.se
  5. Pakko tulla oikomaan omia sanojani, kun mamalicious oli saanut lääkäriltään nimenomaan sellasista tietoa, että olisi parempi jos kiertoa ei käynnistäisi Proveroilla. Mähän vastasin kysymykseesi juuri päinvastoin aikanaan. Toisaalta Rockilla näkyi olevan kokemusta onnistumisesta myös lääkkeillä aikaansaadussa kierrossa onnistumisesta, että en nyt sitten tiedä, miten paljon vaikuttaa.
  6. Kamala uutinen. Jossain uutisoitiin, että laskettu aika olisi ollut huhtikuussa, mutta kaksoset oli tarkoitus synnyttää keisarinleikkauksella jo helmikuussa riskien vuoksi.
  7. ^ Mustakin tuntuu hassulta, että pitäisi muka odottaa vuosi, jos on selvää vikaa. Mutta mulla ei ole kyllä kokemusta julkisesta ja sen logiikasta. Jos noin tosiaan on, niin ehkä kannattaa sanoa, että se vika pilleri tuli otettua lokakuussa ja yritystä on jo yli vuosi
  8. Mä en usko, että sillä on mitään väliä. Mullahan tehtiin jopa ICSI-hoidot kiertoon, joka käynnistettiin Lugeilla, koska ovulaatiota ei ollut tullut ja vuotoa olisi joutunut odottamaan ties miten kauan. Heh, tosin ehkä vähän huono esimerkki, kun hoito ei onnistunut, mutta en suostu uskomaan, että se olisi tuosta ollut kiinni.
  9. Kiitos linkkivinkistä! Teillä samanlainen hoitohistoria kuin meillä. Toivottavasti IVF:n myötä blogi jääkin lyhyeksi!
  10. Samaa mieltä edellisen kanssa, että TSH:si on ihanteellinen, linnea. Mulla lääkityksellä pudonnut alle yhden, mikä voi merkitä liikatoimintaa ja siksi pitää seurata omaa vointia. Mutta jos olo on hyvä (eikä esim käsien tärinää), niin kaikki varmasti hyvin.
  11. En nyt löydä tähän hätään omia tuloksiani, mutta jonnekin tuollaisiin pieniin desimaaleihin ne romahtivat, eli teknisesti ottaen liikatoiminnan puolelle. Tämä mittaustulos siis kesäkuussa. Kesäksihän annosta yleensä vähän pienennetään ja talveksi nostetaan. Mulla pienennettiin kesäksi neljäsosatabletin verran (aikuisten). Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että annosta ei muutettu, koska kesä "mitätöi" tuon annoksen laskun. Sain ohjeita itsetarkkailuun ja käskyn seuraavaan kontrolliin loppuvuonna. Niin ja piti nostaa annosta kesän jälkeen taas yhteen tablettiin (tämän olen jo tehnyt). Talvella annosta kai rukataan, jos se on vieläkin liikatoiminnan puolella. Eli lääkäri ei pitänyt tuota hälyttävänä, kun oma olo oli hyvä. Mutta tutki kyllä tosi tarkasti. En kuitenkaan saanut vaikutelmaa, että tämä haittaisi lapsiasiaa (lääkäri tietää, että olemme hoidoissa. Kilppariasiaa hoitaa yksityinen sisätautilääkäri). Onko sulla liikatoiminnan oireita? Aika nopeasti sulla arvot tippuneet noin alas. Mietin tuota kesän vaikutusta, että samalla lääkityksellä ehkä syksymmällä ei olisi noin alhainen arvo...?
  12. Tämä ketju tuli mieleen, kun huomasin Ilta-Sanomien verkkolehdessä jutun aiheesta.
  13. Tiedoksi muillekin, joita asia koskettaa, että KELAn sivuille kirjautumalla (pankkitunnuksilla) voi seurata sitä lääkkeiden omavastuuosuuden kertymistä.
  14. Tsemppiä, Sweetie! Mullehan ei tullut mitään oireita jälkikäteenkään enkä ollut ottanut missään vaiheessa särkylääkettä. Toki toimenpiteen aikana tuntui hetken aikaa epämiellyttävältä, mutta olen siiis yhä vakaasti sitä mieltä, että toimenpiteestä voi selvitä suuremmitta traumoitta, vaikka niitä toisenlaisia juttuja tälläkin palstalla on aika paljon.
  15. ^Harmi ettei siitä ollut sulle apua. Mutta onhan noita muitakin aineita, varmasti löytyy sullekin sopiva! Omaa kokemusta Menopurista kolmen pistoksen verran, jotka sain tehostamaan tablettien vaikutusta. Ja niillä (75ui) saatiinkin sitten folli kypsymään.