annabanana

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About annabanana

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mullakaan ei valitettavasti oo tarjolla ratkaisua, mut mul on sama! Argh... ja oon jo toka kolmanneksen puolella, mut tuntuu et tää vaan yltyy =( Alunperin mä tulin raskaaksikin aknen takia, mulla oli sellanen ihon alle laitettu ehkäisykapseli ja ajattelin et mun iho vois vähän paremmin jos siirtyisin johonkin muuhun ehkäisyyn ja siinä tuli sitten sählättyä jotenkin ja ehkäisy jäi vähäks aikaa kokonaan pois Mut nyt sitten mun iho on raskauden aikana vielä huonompi kun silloin kun mulla oli se kapseli... Sillä hetkellä kun mä joskus lopetan imettämisen sitten joskus tulevaisuudessa mä vedän kyl Roaccutania niin kauan et tää paranee. Tähän mennessä en oo halunnu siihen lähteä, mut nyt menee hermo!
  2. Mulla on vähän ärsyttävä tilanne, oon just vasta hankkimassa työpaikkaa ja en tietenkään voi työtä hakiessa kertoa raskaudesta. Sitten tuun jäämään äitiyslomalle viim. 3 kk töiden alettua. Jotenkin tunnen huijaavani, varsinkin kun esim. tällä hetkellä ykkösvaihtoehtona olevan työpaikan esimies on tosi innostunut, koska paikka johon menisin on ollut pitkään täyttämättä. Ja esimies jo kyseli että tulisinko vuodeksi vähintään ja oon vaan sillee joo...
  3. Mä sanon vauvaa Sofiaksi, koska sen nimen antaisin sille jos se ois tyttö ja oon jostain syystä saanut päähäni että tyttö se on. Mies käyttää toistaiseksi vaan termiä 'vauva'.
  4. Mä oon 24 kun lapsi syntyy, toivottavasti siihen mennessä valmistunut ja muutama kuukausi työelämää takana. Mies (silloin 27 v) vielä opiskelee, mutta toivottavasti muutaman kuukauden kuluessa vauvan syntymästä valmistuu ja pääsee töihin.
  5. Ah, ihanaa, löysin tällaisen avautumisketjun! Ärsyttää kun on jatkuvasti ihan ällöttävä olo ja unen tarve on ihan rajaton. Varsinkin nyt kun mun pitäis saada aikaseks paljon kaikkea että meidän taloudellinen + asuntotilanne jne olis sopiva vauvalle sitten syksyllä. Ja tästä aiheutuu tolkuttomasti stressiä, joka taas ennestään tuntuu lisäävän pahoinvointia ja väsymystäkin... ARgh.
  6. Mulla oli vähän yli 4 vuotta kapseli ja kokonaisuudessaan olin tyytyväinen. Se taitaa hormonikierukan ohella olla yks varmimmista ehkäisymenetelmistä, ja oli ihanaa kun koko hommaa ei tarvinnu ees ajatella. Haittapuolia ehkä ajoittaiset ennakoimattomat kierron epämääräisyydet, lisäks mulla oli tosi lyhyen ajan välein menkat (n. 22-25 pvää!). En myöskään suosittele jos on aknetaipumusta, must tuntu et mun iho parani muutamassa kuukaudessa kapselin poistamisen jälkeen ihan dramaattisesti.
  7. Mä tein raskaustestin miehen ollessa kotona ja tarkoituksena oli vaan varmistaa että mä en ole raskaana kun olin siitä just lähdössä kavereiden kanssa syömään ja juomaan viiniä. Heti kun kaks viivaa tuli näkyviin niin menin ihan shokkiin ja menin huutaman miehen naaman eteen: "Tuu nyt kattomaan tonne kylppäriin!" Oltiin molemmat ihan äimänkäkenä kun tuijotettiin sitä testiä ja itkettiin ja naurettiin vuorotellen. Siitä kun lähdin sit kavereita tapaamaan niin olihan mun pakko kertoa niille heti kun ne varmaan näki mun naamastakin että jotain on nyt tapahtunu, enkä ees sitten voinut sitä viiniä juoda. Perheillekin kerrottiin heti seuraavana päivänä vaikka silloin oli varmaan joku rv 5. Oltiin itsekin niin hämmentyneitä tästä yllätysvauvasta että olihan sitä pakko kaikille läheisille kertoa. No nyt on muutamassa viikossa ajatukseen ehtiny enemmän tottua Odotellaan et päästäis siihen np-ultraan (johon on vielä 3,5 vkoa!) että sen jälkeen voitais sit kertoa muillekin ei-niin-läheisille ihmisille.
  8. Onko joku käynyt tuolla Shantin mammajoogassa? Mä oon joskus käyny Shantissa astangatunneilla ja sehän on ihana paikka... Ehkä mä meen tonne äitiysjoogaan kunhan vauva vähän kasvaa. Tällä hetkellä (9.rv) tuntuu vähän oudolta mennä mammajoogaan kun tuntuu että yhtä hyvin vois käydä tavallisessa joogassa ja mun mielikuva mammajoogailusta on sellainen että siellä ollaan pyöreiden mahojen kanssa hengittelemässä =)