anzu85

Jäsen
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About anzu85

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 01/09/85

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä on poika 1v10kk eikä sanoja juurikaan tule! Kiitti on "tiitti", joo on "too" ja täällä on "tää", muita sanoja ei sitten olekaan! Poika ymmärtää kyllä täysin puhetta ja sellaistakin mitä ei tarvis vielä ymmärtää, mutta sanoja vaan ei tuu! Välillä itestä tuntuu toivottomalta että eikö se ikinä puhu, mutta sitte taas välillä on semmonen olo että kyllä se puhuu sitten kun sen aika on! Ihana lukea että on muitakin "kohtalontovereita"!
  2. Itse olen hyvin pitkälti Pepin kanssa samoilloa linjoilla! Meidän poika täyttää pian 2 ja on 1 vuotiaasta lähtien saanut kyllä maistella herkkuja, välillä niitä syödään enemmän ja välillä vähemmän, kuitenkin niin että herkut eivät mene "kunnon" ruokaa tärkeämmäksi! En todellakaa halua ryhtyä miksikään herkkujen kieltäjäksi... meillä pojan pituus menee yläkäyrällä ja paino tasaisesti alakäyrää, joten päälle päin ei ainakaan huomaa että herkkuja on syöty!
  3. Ajattelin kans kirjoittaa tänne! Meillä asustaa 1v10kk ikäinen poitsu joka on erittäin huono syömään ruokaa! Puurot ei maistu enää ollenkaan eikä muutenkaa hirveästi syö, mutta en ole ottanut tuosta mitään stressiä sillä painoa kuitenkin tulee hyvää vauhtia, että kyllä tuo poika jotain syö kun kerta kasvaakin! Välillä on ollut vaiheita että ruokaa menee paremmin mutta nyt taas hieman huonompi kausi menossa!
  4. - miten synnytyksesi käynnistettiin? Esikoisen aikana synnytys käynnistettiin, sillä painoarviossa vauva arvioitiin isoksi! Käynnistys aloitettiin cytotecillä, 4 tunnin välein sain puolikkaan tabletin, tätä kesti 2 päivää! kolmantena päivänä sain 4 tunnin välein cytoteciä 1 tabletin! sitten yöllä menikin lapsivedet! - onko totta, että käynnistetyssä synnytyksessä supistukset olisivat jotenkin voimakkaampia? Kuopus syntyi spontaanisti ja todellakin käynnistetyssä synnytyksessä supistukset ainakin mulla oli voimakkaampia ja synnytys kesti muutenkin kauemmin! -onnistuiko ensimmäinen käynnitysyritys? 3 päivää käynnisteltiin lääkkeillä ja kun vedet meni, salissa minut laitettiin oksitosiinitippaan, joka nopeutti synnytystä!
  5. Esikoisen aikana leikattiin eppari mutta silti tuli 2 asteen repeämät sekä verta meni reilusti yli 2 litraa! Kuopus tuli sen verran vauhdilla että jäi epparit leikkaamatta, vaikka kätilö sitä etukäteen suunnittelikin sillä tiedettiin että isokokoinen vauveli olisi tulossa. Tästäkin tuli 2 asteen repeämät! Hyvin molemmista on parannuttu!
  6. Esikoisesta vedet meni sairaalassa, 3 päivän käynnistelyn jälkeen ja kuopuksesta meni vanhempieni luona, enkä todellakaan ollut varautunut että lähtö tulisi niin yllättäen!
  7. Katselin tässä kaikkien ihania hankintoja ja päätin nyt laittaa sitte kuvia myös meidän hankinnoista! Vaatteita ja muita tykötarpeita on jo vaikka millä mitalla, mutta suurin hankintamme on vaunut ja tässä niistä pari kuvaa: ja kuva sisältä: Lisäilen kuvia myös vaatteista ja muista hankinnoista, kunhan ensin saan niitä kuvattua!