pipa

Aktiivijäsen
 • Content count

  2615
 • Joined

 • Last visited

About pipa

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 10/02/86

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Helsinki

Recent Profile Visitors

8177 profile views
 1. Minkä väristä tarviit? Mulla olis ylimääräinen jalkapeite äitini luona ja se on sellainen vaalean ruskea/ beige tai jotain sen tyylinen väri. Voisin sen postittaa postimasuja vastaan tai antaa vaikka ( jos helsingissä asut) suklaalevyä vastaan
 2. No mitäs noista vaunuista nykyään pyydetään liikkeissä? Mä ennen olin ihan ajantasalla noiden vaunujuttujen kanssa mut nykyään en. Noihan on hyväkuntoiset vaunut, sanoisinpa että uudenveroiset.
 3. Mä oon myymässä mun Ubran Ridereita nyt pois kun pojat on jo niin isot. Harmittaa ihan vietävästi luopua hienoista vaunuista. Laitoin huutikseen huutokauppana ja nyt joku kysyy osta heti-hintaa. Mietin vaan mitä tälläisistä vaunuista olisitte valmiita maksamaan? jossa ei ole siis muuta kuin se istuin, ostoskori, city-renkaat ja seisomalauta( mutsyn oma). Runko on uutena pari vuotta sitten ostettu ja istuin on vuoden vanha uutena ostettu. Kaikki on täysin kunnossa, paitsi jotain kosmeettisia pikku vikoja mitä tulee aikojen kuluessa. Mä itse mietin että vähintään 200e olisi kiva saada näistä...Mitä mieltä te ootte?
 4. Muistutan, että myynti-ilmoituksia ei saa laittaa tänne( tai minnekkään muualle). Meillä on erikseen myyntiosio, jonne voi laittaa myynti-ilmoituksia.
 5. Voisin taas ketjunalottajana päivittää tilannetta. Äidin synnytys käynnistettiin juuri ennen rv39 koska lapsi ei enää kasvanut kohdussa moneen viikkoon. Synnytys meni sectiolla, kun huomattiin että alatiesynnytys ei onnistu ja syykin löytyi napanuorasta joka oli vain 10cm pitkä. Poika syntyi 2300g ja senttejä en muista. Istukka ei siis enää toiminut. Vauva oli kuitenkin todella hyvinvoiva ja kasvoi reippaasti. Meidän kuopuksien ikäero on vain pariviikkoa ( mun poikani on siis vanhempi) ja äitini poika on nykyään paljon isompi ja pidempi poika ja kaikki pieneksi menneet vaatteet tulevat meidän kuopukselle Äiti on nykyään 48v ja tuskailee välillä ikäänsä. Äiti on jatkanut baarihommia jotka ovat vieläkin yöpainotteisia vuoroja. Poika on kaikenlisäksi aika haastava mutta äiti on kyllä hoitanut lasta hyvin hemmotellen ja käytännössä lapsella ei ole rajoja lainkaan. Äitini menee pojan kanssa missä aita on matalin. Olen järkyttynyt välillä miten hän antaa kaikista asioista periksi lapselle, koska minun lapsuudessani äitini oli tiukka kasvattaja. Etenkin syöminen on lapsella ihan järkkyä. Syö mikä maistuu, eli maito ja herkut. Poika on siis 2v nykyään. Äiti valittaa kun lapsi ei syö lainkaan ruokaa ja sanoo antavansa vaikka herkkuja, että poika saisi edes jotain ravintoa mutta todellisuudessa poika on oppinut tavoille ja tietää miten herkkuja saadaan. Meillä nimittäin poika osaa syödä oikein mallikkaasti, koska poika selkeästi tietää että meillä on rajat asioilla. Äidin luona poika on perheen pomo ja hän hallitsee perheen arkea. Tätä on välillä oikeasti todella kammottavaa katsella. Tiedä sitten millaista se elämä on kun poika saavuttaa teini-iän.
 6. tämä aihe kuuluu tonne tarvikkeiden puolelle
 7. Laitan lapsistani kuvia tänne, naamakirjaa, kuvatoimistoon, omaan kuvasivustoon, blogiin jne. Koska harrastan valokuvausta niin hyvien kuvien laitto nettiin on tapa kerätä kommenttia ja ehkä joskus vähän mainettakin valokuvaajana. Ennen kuvausharrastastustakin laitoin nettiin, koska omat lapset ovat vaan niin suloisia, että pakkohan se on jakaa muun maailman kanssa. Ainoa mitä en laita nettiin on tietysti alastonkuvat lapsista. Minunkin tuttuni laittaa naamakirjassa leikki-ikäisestä lapsestaan hyvin sensuroimattomia kuvia ja minusta se on jo aika härskiä. Ei me aikuisetkaan itsestämme haluta pimppi-tai pippelikuvia jakaa FBeessä tmv niin miksi sitten lapsen voi laittaa?
 8. Ero

  Kuulostaa aika huonolta. Toisaalta ymmärsin, että mies on ollut raskauksien aikana etäinen ja ärtynyt? Jos raskaus aiheuttaa tälläistä käyttäytymistä miehessä niin voisin uskoa, että ehkä et ole itsekkään mahdollisesti ihan oma itsesi raskauden aikana? Itse olin kamala hormoonihirviö raskauksien aikana ja tunteet olivat jatkuvasti pinnassa. Suutuin miehelle helposti ja oltiin sitten monesti nokat vastakkain. Jos toisaalta homma jatkuu samallaisena raskauden jälkeenkin niin alkaisin asiasta ihan huolestua. Mä itse nimittäin osittain kykenen samaistumaan mieheesi. En jaksa juurikaan enää olla mieheni kanssa ja ahdistun jos yritetään tehdä jotain yhdessä koko perheen voimin. Yleensä ollaan vaan toisillemme kiukkusia ja auta armias jos mennään kauppaan yhdessä niin sitten koko hommasta ei vaan tule mitään. Olen itse kyllä monesti ehdottanut eroa miehelle mutta mies ei halua ja toisaalta olen epävarma itsekkin. On kausia kun olen todella tyytyväinen ja onnellinen, että mieheni on sellainen juuri kun on mutta useimmiten hän ärsyttää mua olemassa olollaan. Ollaan paljon asioista juteltu mutta koska mikään ei loppujen lopuksi ole muuttunut niin uskon, että joku päivä vaan räjähdän ja lähden pois. Mutta älä nyt vaan pelästy minun tekstistäni omasta suhteetestani. Miehesi saattaa olla stressaantunut raskaudesta ja siitä miten ehkä mahdollisesti tulette pärjäämään ja sen takia jo voi helposti tuntua, että mies on etäinen ja jatkuvasti ärtynyt. Ulos lähtö kavereiden kanssa voi auttaa hieman siinä, että saa vapaata omista ajatuksista yms. Pieni vauva-aikakin on niin stressaava aikaa, että monet jo sen takia meinaa erota. Jos vaan jaksatte ja pystytte jotenkin saada juteltua asioista kunnolla niin moni asia voi avautua ja ymmärtää toista paremmin.Jos mies on huono puhumaan niin pyydä vaikka kirjoittamaan paperilleen omista tunteistaan. Pienten lasten vanhempina asiat menee lähinnä lasten ehdoilla ja hyvin hoidettu suhde voi kestää sen ilman eroa mutta paremmissakin suhteissa niitä rakoiluja ilmaantuu ja ne on saatava hoidettua nopeasti ennen kuin koko perusta murenee täysin. Sitten toivottavasti, kun lapset on jo molemmat omatoimisia ja ei enää niin kovin pieniä niin alkaa jo arkikin rullaantua omalla painolla ja lapsiarki alkaa olla normaalia ja ei niin kovin stressaavaa. Omia sekavia ajatuksia suhteesta. Mutta jos ei muu auta niin parisuhdeterapeutti voisi osata auttaa parhaiten.
 9. Minä olin 19v ja mies kaksi vuotta minua vanhempi kun tavattiin. Meillä on ollut paljon ongelmia ja kriisejä mutta ollaan selvitty tähän asti. Olen miettinyt paljon eroa ja miltä tuntuisi aloittaa suhde aikuisessa iässä. Mutta mieheni on sen verran hieno persoona ( vaikka välillä hyvin rasittavan realistinen), että ei erota ainakaan vielä En kaipaa nuoruuttani takaisin, koska olin kerennyt tekemään kaikki mahdolliset virheet alle 18v mitä teinin kuuluukin tehdä. Ehdin myös seurustella muiden ihmisten kanssa ja asuakkin toisen henkilön kanssa yhdessä vaikkakin vain vuoden. En koe, että olisin jäänyt mistään paitsi nuoruudessani. Nykyään on vaan niin erillainen kun suhteen alussa ( me kumpikin), että välillä iskee epäilys että tunnenko koko ihmistä enää saati itseäni.
 10. Mulla on nuo paljon kehutut Peg perego pliko3. Omiin yhdistelmiin esikoinen ei enää mahdu kuomun alle mutta plikoihin mahtuu vielä pitkäänkin. Ketterät mutta Peg pergot Si:it on vieläkin ketteremmät vaikka muuten täysin samat ku plikot mutta ilman sitä sisaren seisomapaikkaa. Olisinkin nuo Si:it ostanut mutta kun ei ollut sitä sisarus paikkaa niin jäi ostamatta. Nyt silti haaveilen niiden perään.
 11. Vatsakipuja voi olla vielä näin alussa useita viikkoja. Eli tässä tapauksessa ei ole mitään hätää
 12. Mulla oli uusimpien mutsien kanssa toi ongelma mutta silloin taka-akselikin hinkkas vastaan toiselta puolelta. Runko oli jotenkin vääntynyt. Eli ehdottomasti takuuhuoltoon!
 13. Joku oli kysynyt Mutsyn omasta vakiokorista. Eli ennen ainakin tuli nahka-aisaiseen runkoon se läpinäkyvä kori. Se oli ihan kammottava jonkun vuoden päästä muovi väliin meni paljon hiekkaa ja muutenkin näytti rumalta pidemmän käytön jälkeen. Nyt mulla on musta kori ja se on huomattavasti siistimpi ja ei ole mennyt miksikään vuoden käytön jälkeen.
 14. Joo, vaihdettiin kerran työntäaisa, kun nahkapäällyste oli valunut todella rumasti alas. Mä olin ostanut mun Mutsyt huutiksesta ja siihen pakettiin tuli mukaan toinen aisa. Vaihto oli aika helppo mutta mä en muista kuolleksenikaan miten se homma meni. Piti vaan avata ruuvit mutta takaisin laitto oli hieman vaikeampaa. Mies sitten sen ruuvasikin takaisin sen paikoilleen.
 15. Tän vuoden messuilla oli tällä kertaa vähemmän ilmaisjakelua kuin edellisillä vuosilla. Ja yhden harmittavan jutun huomasin, nimittäin lasten oma muksu ravintola puuttui. Eli vauvoille ja taaperoille ei ollut enää tarjolla ilmaista ruokaa. Se on ollut jokaisena vuoten todella suosittu...Mutta kait siihen rahaa menee kun ilmaiseksi jakelee purkkiruokaa. Mutta lapsille oli kivasti menoa ja meininkiä. Poikani 4v oli ihan innoissaan. Toisaalta en päästäisi omaa alle 2v vilkkaampaa lasta siellä vapaaksi, koska on niin vikkelä häviämään väkijoukkoon ja vaunuissa ei viihdy. Niinpä kuopus sai jäädä kotiin tällä kertaa. Minusta tarjoukset olivat monessa paikassa todella reippaat ja teki nättejä löytöjä! Sain Molo kids kuorihousut jotka ovat vedenpitävät vain 10e! Olivatkin vaan ainoat kuorihousut mutta juuri meidän kuopukselle sopivat Koska meillä on sunnuntaina lastensynttärit niin ostin Bake&partysta muffinsitelineen 10e ( pahvinen ) ja se on todella hieno. Muffinsivuokia 3 pakettia 3e ja kakkukuvan 5e jne. Noshilta ostin velourhousut 5e ja sain ostettua jopa yhden bodyn heiltä joka oli oikeasti vaan esittelykappale niiden uudesta mallistosta, joka tulee myyntiin vasta muutaman viikon päästä verkkokauppoihin. Siitä pulitin tietysti normi hinnan mutta silti