Serena

Aktiivijäsen
 • Content count

  1944
 • Joined

 • Last visited

About Serena

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3362 profile views
 1. Tässä eri merkkinen ovistesri ylhäällä eilen ja alempi tänään 1/2h pidätyksellä. raskaustestin kuvaa en edelleenkään saa ku valittaa sen koosta.
 2. Mitäs mieltä olette, jos ovis testi eilen kp 26/28-32 antaa tällaisen tuloksen 2h pidätyksellä ja rtestiin tulee viivanpaikkoja tms. et kuinka pian rtesti on ollut kunnolla postiivinen tällaisen ovis testin jälkeen? en saa nyt tähän liitettyä raskaustestin kuvaa, kun se on vissiin liian suuri. Kokeilen jos saan toiseen viestiin.
 3. saako 2004 vuoden tripp trappiin kiinni newborn settiä?
 4. Mä sain lähetteen tuolloin maaliskuussa aika ison tappelun kautta. Mulla kun on ollut kohdunulkoinen raskaus ja toinen munanjohdin on poistettu niin ei ole varaa menettää toista ja tuolloin pelkäsin, että mulla olis ku raskaus. TK lääkäri oli joku tosi nuori ja arka ja sain kyllä aika ilkeästi sille sanoa ennen kuin lähetteen laittoi. Sairaalassa sitten oltiin niin ihania eivätkä kyseenalaistaneet mitenkään sitä että kuuluko mun tulla sinne vai ei. Kaikki verikokeet ym. otettiin kuumeesta ja verenpaineesta lähtien. Sitten lääkäri tutki ja käytti kyllä aikaa ultraamiseen todella kauan vaikka monta synnytystä oli käynnissä ja "tärkeämpääkin" tekemsitä olisi ollut. Juuri tutkimuksen aikana tuli kudospalasia ulos ja lääkäri niitä mulle näytti ja tarkasti selitti mitä se oli. Lääkäri määräsi vielä siitä parin päivän päähän uuden käynnin sairaalaan naistentautien polille jälkitarkastukseen ja sitä ennen kävin verikokeissa missä kontrolloitiin hcg. Verikokeissa mun piti käydä vielä sitten niin, että arvo laskee tarpeeksi ja olihan se sitten laskenutkin.
 5. Täällä kans eilen 5+2 muuttui vuodoksi ja lääkäriin onneksi pääsin heti eilen. Keskenmeno on ja huomenna uudestaan lääkäriin vielä tarkistukseen että kaikki varmasti tulee pois. kahden vuoden aikana 2 raskautta ja 2 keskenmenoa. Onneksi on jo nuo kaksi ihanaa lasta, muuten tätä ei kyllä jaksais, varsinkaan kun taustalla vielä jo yksi kohdunulkoinen ja yksi keskenmeno ennen hyvin menneitä raskauksia.
 6. Mulla oli pojasta vai pahoinvointia enkä okestanut kertaakaan, mutta tytöstä sitten oksensin ensimmäisenkin raskauden edestä.
 7. Samoin mä näen selkeästi viivat
 8. Mä taas nään siinä ihan selkeästi viivaa ja väriäkin siinä, mutta värillinen viiva ei näy ihan kokonaan vaan tuolta alareunasta puoleen väliin. Toivottavasti lähtee siitä vahvistumaan
 9. Ai siinä on ne molemmat Mä en sinänsä pelkää noita luontaistuotteita kun ovat luontaisia niin ei niistä olettais mitään kovin ihmeelistä tulevan mukana että kyllä mä uskon että lääkkeiden mukana tulee paljon enemmän mömmöjä kuin näissä Ootteko alkanu syömään noita heti kp1:stä vai syöttekö ihan koko ajan niitä?
 10. Kiitos selvennöksestä! Kaikki keinot käyttöön mitä vain löytyy, siksi mä heti tästä kiinnostuinkin Muoks. niin mistä ootte tuota ostanut ja saako sitä tabletteina vai onko se litkuna?
 11. Kiitos magneettikuva vastauksesta! näin mä vähän mietinkin etät ei tehdä, varsinkaan kunmulle se tehdään varjoaineella höystettynä joten silloin ei varmaan ainakaan Mä kyllä vähän miehelle tuossa sanoin tänään että eihän se haittaa jos vähän vain kokeillaan että jos saatuis tulemaan raskaaksi että oon mä tän kivun kans jo eläny viimeiset 15-vuotta että enköhän mä yhden vuoden vielä kestäis et jos kuvausta vaan sitten lykätään tuonnemmaksi kun ei oo enää raskaana ja sitten jos en tuu tästä keirrosta niin sitten en ja sitte pääsee kuvassa käymään nyt
 12. Pitää tulla korkkaamaan uusi ketju Onnea plussanneille! Täällä ei mitään oireita ole. Menkat juuri lopuillaan ja meillä nyt tulee pakollinen tauko tähän kohtaan kun odotan aikaa mangneettikuvaan ja se tulee varmaan ensi vuoden alkuun joten käyn siellä ensin ja sitten taas jatketaan vai eihän magneettikuvaa saa ottaa silloin kun on raskaana?
 13. ^ eli tuosta päätellen tepsa, tee viikkodigi niin saat tietää molemmat, oletko raskaana vai onko ovis tulossa se testi pitää vain purkaa Mä tein tänään aamulla testin vaikka la vasta pitäis alkaa menkat kun lähdetään tänään laivalle niin uskaltaa jotain alkoholipitoista juoda ilman että pitää miettiä vaikka eihän tässä nyt tarttis oikeasti mitään miettiä koska mahdollisuudet on niin minimaaliset, mut siis testi näytti negaa ylläri ylläri