jojoti

Aktiivijäsen
  • Content count

    597
  • Joined

  • Last visited

About jojoti

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 07/20/83

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ^ Kyllä mä ainakin haamun näen.
  2. JS

    Mä synnytin esikoiseni kesäkuun puolivälissä Jorvissa ja mulle jäi tosi hyvä mieli. Tosin ainut mikä harmitti oli lastenlääkäri joka teki kotiutustarkastuksen lauantaina (päästiin sunnuntaina kotiin ja silloin ei oo lääkäriä paikalla kuin hätätapauksissa). Lääkäri esitti sellaisia kysymyksiä että olin ihan puulla päähän lyöty ja muutenkin vähän syytti kun en ollut saanut poikaa syömään ekan vuorokauden aikana paljoa, onneksi hoitaja pelasti tilanteen. Muuten jäi kyllä hyvä fiilis niin synnytysosastosta kuin lapsivuodeosastosta ja oikein hyvillä mielin menen myös ensi kesänä Jorviin synnyttämään.
  3. Kävin tänään sit ostamassa Brion Sing:it. Olivat tarjouksessa Vauvatalo Johannassa.
  4. Forumin Henkkamaukalla ei oo äitiysvaatteita, mutta Kämpissä olevassa Henkkamaukassa on laaja valikoima äitiysvaatteita.
  5. Tuosta linkistä, mutta voi olla että oon ymmärtäny väärin. Koitin kyllä kovasti lueskella että mitä pakettiin tulee, mutta lopullista selvyyttä en saanu. Jos näin on että tuossa on vaan runko ja ratasosa niin täytyy harkita muuta mallia. Suomessa noita myydään turvakaukalolla, vaunukopalla ja ratasosalla, tai näin ainakin Vauvatalo Johannassa.
  6. Kävin tänään ihailemassa Vauvatalo Johannassa Brion Go vaunuja. Näytti kivalle, tuntu kevyille ja kuitenkin tukeville. Oli kiva lukea täältä että vaunut olis hyvät ja huomasin tuolta muutamasta vanhemmasta linkistä että briteistä tilattuna vaunut sais puolet halvemmalla kuin suomesta. Vauvatalo Johannassa koko paketti oli 999€ ja linkin kautta katottuna n 550€ (toki päälle postikulut yms. mut huomattavasti halvemmat ku suomessa).
  7. Itellä autto aamuisin suolakeksit joita söin muutaman ennenku nousin sängystä. Ja kun sain itteni sängystä ylös niin söin jääkaappi kylmiä appelsiinejä, kuorin siis appelsiinejä valmiiks jääkaappiin.
  8. Mä oon käyttäny julkisen palveluita, olen katsonut niiden riittävän. Nyt kuitenkin mennään tammikuussa yksityiselle 4D ultraan (niitähän ei tietääkseni edes julkisella tehdä).
  9. Ranskalaiset Ja ei siis mitään koti uunissa tehtyjä vaan sellasia ravintolan rasvakeittimessä tehtyjä..
  10. Otin rokotteen eilen 11 aikaan ja pistos kohta on tosi kipee, muita oireita ei oo. Yöllä jos käänty vasemmalle kyljelle niin käteen särki hetken aikaa, mutta meni ohi.
  11. Stressasin vuoden verran plussaa ja lopulta kun tehtiin päätös että lähdetään hoitoihin,varattiin aika saatiin paperit kotiin ja jonkin ajan kuluttua se plussa pärähti testiin. Olin siis omasta mielestäni luovuttanut ja ajattelin että jatko on korkeamman kädessä.
  12. Meillä masussa asustaa Möykky No onhan se vähän sellainen möykky toistaiseksi.
  13. Ite oon ajatellut niin että pidän talvilomaa ja ehkä viikon kesälomasta ennen äitiyslomaa (jos kaikki menee hyvin niin huhtikuun lopussa jäisin äitiyslomalle) ja sitten loput kesälomasta äitiysloman loppuun,ennen hoitovapaata (en tiedä onko moinen mahdollista, mutta jos on niin sitten teen niin).
  14. Mä oon 26 kun esikoinen syntyy ja mies 35. Molemmat työelämässä.
  15. Plussattu 16.9 ja tänään aamulla tein varmuuden vuoksi uuden testin ja siihen tuli niin komea plussa että! Hiukan on uskomaton olo, ollaan miehen kanssa yritetty vuosi ja eka käyntikin on jo varattu lapsettomuushoitoihin. Toivottavasti kaikki menee loppuun asti hyvin..