Suttu

Aktiivijäsen
  • Content count

    117
  • Joined

  • Last visited

About Suttu

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Paljonko siis kertyi raskauskiloja? Tasan 12kg. Miten suhtauduit kertyneisiin kiloihin? En mitenkään erityisesti. Ei tullut ns. liikaa. Entä miten ympäristö suhtautui? Ei ne kilot missään näkyneet paitsi mahassa. Kuinka neuvolassa huomioitiin painonnousu? Pidettiin ihan normaalina. Miten pian pääsit kiloista eroon? 7 kiloa jäi laitokselle ja lähtöpainossa olin n. 2 viikkoa synnytyksen jälkeen. Onko kilojen kertyminen kauhea asia vai enemmän asiaankuuluvaa? Kuuluu asiaan kunhan ei liikaa tule.
  2. Me järjestetään nimiäiset. Kumpikaan ei kuulu kirkkoon niin lastakaan ei kasteta.
  3. Olisikohan ollut viikolla 15. Silloin alkoi jo maha pyöristyä sen verran etten enää kunnolla mahtunut työhousuihini niin oli "pakko" kertoa että sain vaihtaa omiin housuihin.
  4. Olikohan rv 18-19 kun tunsin ekat hennot liikkeet ja rv 20 selkeät potkut. Nyt rv 26 liikkeet näkyy jo mahan ulkopuolellakin.
  5. ^ Olen nyt monena yönä nähnyt unta että olen tupakoinut raskaudesta huolimatta. Oikeasti lopetin polttamisen jo yli kolme vuotta sitten ja hereillä ollessa pelkkä ajatuskin sauhuttelusta yököttää. En myöskään voi sietää enää tupakan hajuakaan. Näitä unia en nähnyt ollenkaan ennen raskautta paitsi pari ekaa kuukautta lopettamisen jälkeen.
  6. Jospa uskaltaisin jo tännekin kuvan laittaa. Tänään 13+4.
  7. ^ Kiitos!
  8. Tietääkö kukaan mistä saisi tilattua housuihin jatkopaloja? Yritin googlella etsiä mutta kun en tiedä oikeaa nimitystä niin en löytänyt. Siis semmoinen housun nappiin kiinni tuleva jatko jonka avulla saa tavallisten housujen vyötäröä suuremmaksi. Vetoketju jää auki ja sen kohdalle tulee kangaspala. (Tosi hyvin selitetty. ) Sellainen olisi vaan tosi kätevä työhuosuihin niin ei tarvitsisi omia housuja töissä liata.
  9. Hauskoja. Meillä ei mies ole mitään ihmeempiä laukonut. Ainut oli toisessa raskaudessa kun olin tehnyt digitestin ja siinä luki "raskaana 1-2" niin mies kysyi mitä se tarkoittaa. Selitin ja siihen mies tuumasi että oli jo luullut että se tarkoittaa sikiöitten määrää. Mitähän olisi tuumannut jos olisin tehnyt testin myöhemmin ja siinä olisi lukenut "3+".
  10. Ekan plussan jälkeen kömmin sänkyyn miehen viereen tikku kourassa ja herätin sen. Toisella kertaa jätin testin miehen löydettäväksi kun itse lähdin töihin. Tästä kolmannesta plussasta mainitsin vaan sivulauseessa että salamatkustaja olisi taas kyydissä. Kummallakaan ei keskenmenojen jälkeen luotto ole kovinkaan vahva.
  11. Meidän lapselle/lapsille ei tule kummeja sillä itse yhdistän ne niin vahvasti kristinuskoon ja kirkkoon. Enkä usko että sen kummempia nimijuhliakaan pidetään, korkeintaan juhlitaan vauvan syntymää kakkukahvien merkeissä. Enkä usko että tämän takia lapsemme elämästä tulee tärkeitä aikuisia puuttumaan.
  12. Takana yksi keskenmeno rv8+4 ja nyt raskaana rv5+0. Toivottavasti tämä jaksaa loppuun asti.
  13. Kp30/23-31 tuli selkeä plussa. Kp26/23-31 näytti vielä negaa.
  14. Tänään testattu haalea mutta selkeä plussa!
  15. Tänään tuli plussa 4. kierrosta.