Eeyore

Jäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Eeyore

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  03

Recent Profile Visitors

961 profile views
 1. Meillä lähti tutkimukset käyntiin tuon reilu 3v osalta..Mulle saa heittää yv jos haluaa privana jutella.Meillä mm. rutiinit,hokeminen,epäsosiaalisuus,pikkuvanha puhe,kirjaimellisuus,aistiherkkyydet,ruoka ja pukeutumisongelmat yms. Nyt vaan odotellaan että nää perustutkimukset saadaan päätökseen ja kuullaan mielipidettä ja mitä meinaavat tehdä jatkon suhteen.
 2. Esikoinen tuli suunnitellulla sektiolla perätilan vuoksi 39+5 ja toinen spontaanisti alakautta 40+5 viikoilla.
 3. 2 kertaa tyttöä lupailtu ja paikkansa on pitänyt.
 4. VAS

  Todella kurjaa.Ajattelin että olisin saanut kolmannenkin käydä siellä synnyttämässä mutta ei Taysiin en todellakaan halua,monista syistä.Täytyy miettiä asiaa jos ja kun tulee enemmän ajankohtaiseksi.
 5. Meillä on 3v tyttö jonka kanssa käytiin allergiatesteissä Taysissa pari viikkoa sitten ja samalla käynnillä lääkäri kuunteli sydämen jossa kestikin kauan.Määräsi neliraajamittaukseen ja sydänkäyrään mihin menemmekin ensi viikolla.Sanoi siellä että kuuluu oikealta puolelta(tai että heijastuu sinne siis) suhausääni ja tänään tuli epikriisi kotiin jossa oli maininta että kuuluu myös selän puolelta kuunneltaessa ja epätavallisessa kohdassa. Yritän pitää pään kylmänä koska "tavallisiahan nämä on" mutta jännittää silti että onko siellä jotain.Lääkärin pitäisi soitella pari päivää tutkimusten jälkeen mitä tulokset sanovat.
 6. Mulla on ollut haaveena antaa tytölle nimeksi Meri tai Inari mutta tiedän että mies ei koskaan suostuisi noihin tai samanlaisiin nimiin.Ei tykkää erikoisista nimistä ja ajattelee varmaan että jos mahdolliselle tytölle antaisi nimeksi Meri voisi luonnekin olla nimensä veroinen
 7. En oo synnyttänyt mutta hormonikierukka on laitettu aikoinaan yksityisellä.Ei sattunut ollenkaan ja mulla ei siitä tullut sellaisia sivuvaikutuksia mitkä olisivat häirinneet.Menkat jäi kokonaan pois ja alkuun pari finniä tuli naamaan. Sitten alkoi mielettömät mahakivut ja oli raahauduttava tarkastukseen.Kierukka oli kääntynyt ympäri niin että toinen sakaroista sojotti sieltä pihalle.Tuskien jälkeen saatiin se pois,juuri ennekuin lekurit olisivat nukuttaneet kun meinasi taju lähteä. Mulla se toimi hyvin mutta en tiedä uskallanko enään ikinä ottaa,jäi niin hirvittävä kammo päälle.
 8. En ostele mitään,luulen että se vaan ahdistaisi miestä enemmän ja saisi perääntymään.Ja toisaalta nostattaisi itselläni vain toiveen korkeammalle (jos mahdollista edes)
 9. Mulla on nikotiinilaastarit kaapissa ja olen lopettamassa tämän kuun aikana.Yritystä meillä ei oo käynnissä eikä ajankohdasta tietoakaan mutta haluan olla mahdollisimman valmis sitten kun alkaa tapahtua. Polttanut oon kohta 10 vuotta ja välissä 3kk kun lopetin mutta retkahdin uudelleen. Päänsärkyjä ja levotonta oloa tiedossa mutta uskon että selviän kun pitää mielessä mahdollisen elämänalun sitten joskus..