Tupu

Aktiivijäsen
  • Content count

    400
  • Joined

  • Last visited

About Tupu

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulla on liikatoiminta. Onko muita? Taitaa olla harvinaisempi. Itse kuumeilen kolmosesta, en nyt heti, mutta oman iän puolesta parin vuoden päähän pitäis suunnitella yrityksen aloittamista. Mietityttää vaan kun tokassa raskaudessa tuli huolta kilpparin vasta-aineista ja ne on mulle vähän hepreaa. Ravasin kontrolleissa usein ja ultrassakin kerran kuussa, oli kyllä mukavaa nähdä vauva niin usein ja onneksi kaikki oli hyvin. Synnytyksen jälkeen vauva joutui suunnitellusti osastolle tarkkailuun viikoksi, juurikin noiden vasta-aineiden takia. Kaikki on kuitenkin hyvin. Vauva nyt 7kk. Hiukan mietityttää, että uskaltaako sitä kolmosesta edes haaveilla. Olen suunnitellut varaavani ajan endokrinologille joka hoiti minua edellisen raskauden aikana, hän pitää myös yksityisvastaanottoa, ja kysellä vähän lisää...
  2. Pipa_85, jos raskaudut niin kannattaa pitää huolta, että kilppariarvoja seurataan myös koko raskauden ajan. Lääkitykselle sitten jos on tarvetta.
  3. Kiitos linkistä Kärpänen! Onhan tuolla pitkä rivi noita vaihtoehtoja!
  4. Tietääkö joku onko Golden capin ja Kopparbergin alkoholittomat täysin 0? Victoria, mistä tuo testi/artikkeli löytyy? Yritin HS:n sivuita etsiskellä...
  5. Mä oon syöny kyllä pastöroidusta maidosta tehtyjä tuorejuustoja, justiinsa söin juustokakkuakin, eikä tullut kyllä mieleenkään panikoida. Ainoat mitä vältän kuin ruttoa on graavisuolatut kalat ja tyhjiöpakatut kalat. Enkä syö maksaruokia. Ihan turha panikoida liikaa, ei sekään hyvää tee jos koko ajan miettii ja pelkää syövänsä jotain pahaa.
  6. Nollalinjalla. Alkoholittomat vaihtoehdot on ihan hyviä. Ja on hauska vertailla eri alkoholittomia olut-merkkejä, Nikolai on kyllä ykkönen tällä hetkellä.
  7. Mä annoin jo kolme ja puoli kuukautta vanhan imeskellä kurkun palaa... tykkäs kovasti.
  8. Tais olla rv 21 kun kerroin, muille työkavereille sen jälkeen tässä pikku hiljaa.
  9. en koskaan sano lapselle "et voi tehdä sitä ja tätä koska olet tyttö/poika". Helppohan tämä on nyt näin ajatella, mutta yritän ainakin!
  10. Saatiin Pohjolasta vakuutus, huolimatta mun kahdesta perussairaudesta. Vakuutuksen saamisen kriteeri oli, ettei mulla ole tällä hetkellä mitään lääkitystä käytössä. Eikä mulla ole, koska ne on raskauden takia tauolla.
  11. Toi kampaajalla käynti ja kestovärjäys kulmiin ennen synnytystä on kyllä hyvä idea. Eihän sitä sitten vauvan kanssa ehdi ajatella tuollaisia, on itselläkin parempi olo kun on edes jotain laitettu.
  12. Olen oluen ystävä, ja onneksi alkoholittomistakin vaihtoehdoista löytyy ihan kelpo-oluita paremman puutteessa.
  13. Rv 15 tuntui höyhenenkevyttä hiplailua. Esikoista ootellaan. Nyt rv 17.
  14. Mä olen säästynyt pahoinvoinnilta ja mielialanvaihteluilta niin täysin, että käy mielessä, mitä vaikeuksia mulle vielä tulee. No, täytyy vaan olla onnellinen, että olen päässyt niin vähällä. Rv 17 nyt.