Nuka

Aktiivijäsen
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

About Nuka

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Olisiko suosituksia pk-seudun vyöhyketerapeuteista?
 2. Minisunissa on myös d3:sta.
 3. Aloin tässä pohtimaan sitä, että jos julkisella puolella jänteelle ei tehdä mitään, meneeköhän vakuutukseen, jos operaatio tehtäisiin yksityisellä puolen?
 4. Meidän pojalla taitaa olla hieman kireä kielijänne. Laitoksella asiasta ei mitään mainittu ja nyt neuvolassakin sanottiin, että katsellaan tilanteen kehittymistä. Voipi olla, ettei tuolle mitään tehdä kun on niin pienestä kireydestä kyse. Lääkäri katsoo sitten myöhemmin, tehdäänkö jänteelle jotain vai ei. Useimmiten kuulema näille ei mitään tehdä, ellei sitten häiritse elämää jollain tavalla kuten juurikin imetyksessä tai puheen kehityksessä. Jotenkin itse ajattelisin asian niin, että olisihan se parempi napsaista jo nyt kuin odotella ongelmia myöhemmin. Katsotaan nyt, miten tässä käy.
 5. Mehiläisessä ollaan käyty (eri toimipisteissä lastenlääkäreillä) ja aina ollaan oltu tyytyväisiä palveluun ja palvelun laatuun!
 6. Mistä tietää, että kielijänne on kireä?
 7. Tytön paino ylitti 10kg rajan 1,5 vuotiaana. Tyttö onkin ollut koko ikänsä pitkä ja hoikka.
 8. Tätä voisin kompata, vaikkakin la olikin jo eilen.
 9. NKL

  Onko nkl:llä ihan normaalit vierailut sallittuja, kun joissain sairaaloissa on evätty muiden kuin isän ja vauvan sisarusten pääsy laitokselle possunuhan takia?
 10. Minulle lääkäri sanoi synnärillä, että olisi hyvä odottaa sellainen 6-12kk uuden raskauden kanssa. Meillä tosikko sai alkunsa esikon ollessa 10kk ikäinen. Synnytysten välille tulee siten aika tarkalleen 1,5 vuotta.
 11. Itseäni arveluttaa vain käytettynä ostettavien tuotteiden laatu. Pinta kun ei välttämättä ole enää paras mahdollinen. Mistä sitä tietää, millä tavalla haalaria on pidetty ja hoidettu. Väärällä hoidolla kankaan pilaa eikä kangas ole enää sellainen kuin pitäisi. Toki käytettynä kannattaa ostaa, jos laatu todella on hyvä ja hinta kohdallaan.
 12. Minulta otettiin toksonäyte joskus rv 14+, koska lähetteen pyysin. Olin ollut ulkomailla, joten halusin varmistaa, onko kaikki ok. Vasta-aineita ei löytynyt.
 13. Onko arvo 5,5 jo ylitys, kun sehän on siinä rajalla?
 14. Arvoja mitattu nyt noin viikon verran ja hyvin on paastot pysyneet kohdillaan. Kaikki arvot alle 5,0 paitsi tänään 5,4 kun söin illalla paljon hiilareita ja voileivänkin vetäisin viellä 12 maissa yöllä, mitä normaalisti en tee. Eilisen mittasin myös koko päivän sokereita ja hienosti meni arvot alle rajan. Ei siis yhtään ylitystä ole vielä tullut. Hienoa, että ainakin tällä hetkellä ruokavalio ja liikunta puree. Paino on tippunut hieman ja neuvolassa vauva vaikutti olevan terkan mielestä ihan hyvän kokoinen viikkoihin nähden. SF-mitta oli tarkalleen keskikäyrällä. Parin viikon päästä äippäpolilla lääkäri + ultraus. Silloin katsotaan jatkoa. Jos kaikki hyvin, sitten seuraava ultra joskus rv 36, mutta tarpeen mukaan ultra jo aikaisemmin.
 15. Alle 18-vuotiaiden osalta maksu menee niin, että vain 7 päivää ovat maksullisia. Lähde Jos hoitopäiviä kertynyt kalenterivuoden aikana yli seitsemän, ei peritä: 1) hoitopäivämaksua 2) päivä- tai yöhoidon maksua. Hoitopäivistä on esitettävä selvitys sairaalalle. Psykiatrisen avohoidon yksikössä käynti on maksuton samoin kuin sarjahoito. Avohoitokäynnit ja päiväkirurgia ovat maksullisia myös 7 hoitopäivän jälkeen. Mutta asiaan. Esikoisella on vakuutus Tapiolassa ja nyt otettiin uudelle tulokkaalle myös vakuutus.