meg_white

Aktiivijäsen
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

About meg_white

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2666 profile views
 1. Mulla oli aikanaan vähän tämäntyylinen syy siihen, miksi luovuin siitä tytön nimestä, joka olisi ollut mieluinen. Ihana tytön nimi olisi Taika. ...mutta, sukunimi on sellainen, jolla on myös merkitys substantiivina ja siihen ei olisi oikein sopinut etunimi, jolla on merkitys.
 2. ^Myin meiltä kahden lapsen käytössä olleet 200 eurolla. Olin päättänyt, että jos en sitä saa, nniin ei kannata myydä. Meillä niissä oli kova koppa, joka oli aivan uutta vastaava. Ratasosan kangas oli haalistunut auringossa (musta, jossa näkyi se haalistuminen aika selkeästi...). Pesin kankaat myynntiä varten ja myin tutuille .
 3. Nosto! Meillä on ollut jopa neljät retrorattaat/-vaunut lapsilla ja kesän jälkeen laitan haikein mielin kahdet myyntiin. Emmaljungan pienet avorattaat on kyllä niin rakkaat, että niistä en raaski luopua.
 4. Etsin vanhempaa mallia olevaa sitteriä, jossa toinen puoli kankaasta musta ja toinen puoli pepitaruudullinen. Lelukaari plussaa! Tarjoa yksärillä!
 5. Rimmy - jotenkin olin ymmärtänyt sen "entisen puolison nimeä ei voi viedä eteenpäin" koskemaan kaikkea avioeron jälkeistä, eli uutta liittoa ja / tai lapsia. Muistinkin kyllä sitten, että yksi ystäväni oli vielä exän nimellä uuden puolisonsa kanssa lapsen saadessaan ja hän sanoi, että harmitti, kun sairaalassa luki vauva exännimi... Ms Kattila: Kiitos kiitoksista! Pohdinnoissasi on paljon asioita, jotka on olleet hyvin samanlaisia kuin itsellä aikanaan. Käythän sitten kertomassa, mihin ratkaisuun päädytte!
 6. ^Et voi antaa lapselle entisen puolisosi sukunimeä, ellei hän ole lapsen isä. Eli vaihtoehdot on ottaa takaisin tyttönimi ja antaa se tai lapsen isän nimi. Sitä en muista, onko mahdollista antaa tyttönimi, jos ei ole itse enää sen niminen.
 7. Tummensin ne kohdat, jotka mielestäni ovat perustelut joko biologisen isän sukunimelle tai sinun nimelle. Nykyisin lapsilla tuntuu tosi usein olevan vain toisen vanhemman sukunimi, joten tuskin kukaan ihan kamalasti ihmettelee, jos sinulla ja lapsella on eri sukunimi. Useammin kai se lapselle annettava nimi on isän sukunimi, jos biologisilla vanhemmilla eri nimet. Mikä sinusta on tärkeämpää - se, että lapsella on sinun kanssasi sama sukunimi vai se, että lapsesi saa isänsä harvinaisen sukunimen. Jos isän sukunimi tuntuu sinusta "periksi antamiselta", älä tee niin. Kumpaa nimeä NIMENÄ pidät parempana? Ymmärrän, että tämä ei ole helppo päätös. Meillä väännettiin aikanaan aivan hulluna, ja ihan loppuviimeksi lapset sai mun sukunimen. Merkittävin syy oli se, että halusin lapsille oman ei-niin-tavallisen nimeni, joka kertoo minun sukuni tarinana. Toiseksi halusin sitten sitä, että lapsilla on sama sukunimi mun kanssa.
 8. ^Mikä mielestäsi on erikoistapaus?
 9. Nimipohdinnat oli aikanaan haasteellisia, koska haluttiin sellaiset nimet, jotka edustaa selvästi, kumpaa sukupuolta lapsi on ja kirjoitetaan samoin kuin lausutaan. Haluttiin nimiin myös jotain perinteistä. Esikoisen nimi päätettiin sairaalassa ja vähän harmitti, kun olin alkuvuonna huomannut nimen yleistyneen Hesarin kasteilmoituksissa. Mutta me oltiin päätetty SE nimi. Toisen lapsen nimi on niiden 20 yleisimmän nimen joukossa, mutta yleisempi toisena/kolmantena nimenä. Ei itse tunnettu ketään saman nimistä lasta. Kun kirjoitetaan lasten koko nimet sukunimineen paperille, on nimiyhdistelmät sen verran uniikkeja, että toisia samannimisiä ei varmasti tule koskaan vastaan.
 10. Kuittaan lukeneeni Urppiksen, duudelin ja RGB:n lapsien nimet. Ihania nimiä kaikilla!
 11. Meillä on kaksi lasta ja olemme mieheni kanssa päättäneet, että emme halua enempää lapsia. Usein, kun sanon, että tämä on nyt ehdottomasti ja peruuttamattomasti tässä, niin tulee silti virnuilua, että kyllä se mieli voi vielä muuttua... Ei varmasti muutu, tai ainakin ehkäisy pitää huolen, ettei lisää lapsia enää tule. Kiinnostais kuulla, millä tavalla tai missä vaiheessa muut ovat päättäneet, että enempää lapsia ei ole tulossa.
 12. Osaatko /osaako joku muu sanoa, miten ton merkin mitoitus on suhteessa muihin merkkeihin? Kuulemma on isohkoa mitoitusta ja kooti men22 eri tavalla kuin Reimassa.
 13. Onko kokemuksia Dickinssonin talvivaatteista? Meillä tähän mennessä ollut ReimaTec, johon olen ollut tyytyväinen, mutta mietin millainen olisi Dickinssonin haalari? Kuulemma mitoitus on reilu?
 14. Aika lailla mun kommentit asiaan tuleekin tässä. Luin joskus aikanaan Saimi Nousiaisen haastattelun, jossa Saimi totesi: "Yksi lapsi muutti paljon, toinen lapsi muutti kaiken" ja se välkkyi kirkkaana mielessä...Mun mielestä ei kyllä toisen lapsen tuoma muutos ollut kovin iso. Arkemme on jo valmiiksi lapsentahtista. Mies on aktiivinen ja yhtä paljon lasten kanssa kuin itsekin olen, joten molemmilla on ollut mahdollisuus omaan aikaan ja omiin menoihin ihan niin kuin ennenkin. Kahden lapsen kanssa kyllä pärjää, kolmatta meille ei kyllä enää tule.
 15. Jani Toivolan tytär syntyi! http://www.iltalehti.fi/viihde/2013120917812119_vi.shtml