Sadettaja

Aktiivijäsen
  • Content count

    101
  • Joined

  • Last visited

About Sadettaja

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

1319 profile views
  1. Onnittelut plussanneille!
  2. Kyllä olen itse tykännyt enemmän Vauva-lehdestä.
  3. En kysele oikeastaan keneltäkään. Tiedän itse, miten arka asia on, joten miksi sitä kyselisin muiltakaan. Muutaman hyvän ystäväni kanssa keskustellaan näistä asioista muutenkin, joten heidän lapsisuunnitelmistaan olen jonkin verran kysellyt.
  4. Näinhän se on ja onneksi on se vapaus tehdä niin.
  5. Niin, onhan se toki varmasti noin. Me vain olemme tehneet sen päätöksen, että emme halua tutkimuksiin ja sitä kautta mahdollisiin hoitoihin. Jos meille ei lasta tule luomusti, niin sitten ei tule ollenkaan. Olen läheltä seurannut hyvin vaikeita lapsettomuushoitoja ja olen tullut siihen tulokseen, että ne eivät minulle sovi. Voihan vika olla toki myös miehessäni, mutta se jää nyt selvittämättä.
  6. ^Voi ei, olen todella pahoillani! Olen kyllä samaa mieltä kanssasi, en minäkään haluaisi kertoa hoidoista omalle tai mieheni perheelle. Nämä ovat niin kipeitä ja herkkiä asioita, että se on jokaisen itse päätettävissä, mitä haluaa kertoa. Voimia teille!
  7. Meillä on yritystä monta vuotta takana, mutta tulosta ei ole tullut. Olemme kerran käyneet lääkärissä asian tiimoilta, mutta emme halunneet lähteä tutkimaan asiaa tarkemmin. Olen itse ylipainoinen, joten siinä voi olla syy. Munasarjat on tutkittu muutama vuosi ennen yrityksen aloittamista ja niistä ei löytynyt silloin mitään. Olen ehkä halunnut suojella itseäni siltä tiedota, miksi olemme lapsettomia. Olen aina ajatellut tässä asiassa, että tieto lisää tuska...
  8. Niinpä, minusta tuollaiset vartalonmyötäiset vaatteet tuovat vatsat niin kauniisti esille.
  9. Minusta kauneimmat ovat ehdottomasti Danielle ja Amelie.
  10. Minusta Alvar on komea nimi, jotenkin tosi arvovaltainen. Tietysti tulee mieleen Alvar Aalto, mutta minusta se on vain positiivinen mielleyhtymä.
  11. Meidän kummilapsen vanhemmat ovat uskossa ja heille on on tärkeää meidän osallistuminen lapsen elämään, mutta toiveena on ollut myös uskonnollinen kasvatus. Tähän olen lupautunut, vaikka en itse olekaan uskossa (kuulun kuitenkin kirkkoon). Kummilapsemme on vielä sen verran pieni, ettei uskontoa ole otettu vielä esille.
  12. Tätä kommenttia ihmettelin, vaikka onkin jo ketjun alkupäästä ja monta vuotta vanha, niin kommentoin silti. Meinasin juuri mennä ehdottamaan Raunia yhdelle nimen pohtijalle, mutta onko jokin peruste sille, että Rauni olisi jotenkin "sopimaton" nimi, vai eikö se vaan istu Emulin henkilökohtaiseen nimimakuun? Kun itse en keksi yhtään syytä, miksi Raunia ei voisi antaa lapselleen nimeksi, jos siitä tykkää. Kaunis, vanha suomalainen nimi, ja vaikka sitä on joskus miehillekin annettu, se on virallisesti vain naisennimi nykyään. Rauni oli minulla heti mielessä, kun tämän ketjun näin ja samaa mieltä olen kuin Ella F. Rauni on kaunis nimi. Lisäksi tuli mieleen Karo, jonka yhdistän itse voimakkaasti Karoliinan lyhenteeksi, mutta Karo-nimen saaneissa taitaa olla enimmäkseen miehiä.
  13. Olen itse mieltynyt kovasti A- ja M-kirjaimilla alkaviin nimiin. Anselmi ja Aukusti ovat ihania, samaten Mikael, Matias ja Markus.
  14. Olen itse sen verran ylipainoinen, että hoitoihin ei julkisella puolella päästäisi. Yksityiselle emme halua. Emme ole kuitenkaan harkinneet hoitoihin menoa missään vaiheessa, joten tämä ei ole ollut meille ongelma.
  15. Kyllähän se lapsi on haaveissa. Haaveilen ja enemmän oikeastaan toivon, että pysyttäis yhdessä mieheni kanssa.