onnellinen

Aktiivijäsen
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

About onnellinen

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kiitos kaikille vastauksista/kokemuksista. Itselläni on takana kaksi sektioita ja mahdollinen kolmas olisi sitten automaattisesti sektio. Hieman kuitenkin hirvittää, miten kohtu kestää kahden sektion jälkeen...vaikka siis kolmas raskaus on kohdallani lääkärin mielestä täysin ok. Haaveissamme olisi mahdollisesti neljä lasta, mutta saapa nähdä saammeko ensinnäkään kolmatta ja olisiko neljä sektiota kohdallani ylipäätään mahdollista (jos lääkäri toteaa ettei kohtu enää kestäisi neljättä raskautta...).
 2. Minua kiinnostaisi tietää, kuinka monta sektiota teille on tehty. Kolme tuntuu olevan yleisin luku, mutta jopa viidestäkin sektiosta tiedän... Eli montako sektioita sinulle on tehty ja miten olet niistä toipunut / ovat eronneet toisistaan?
 3. Kaikista eniten pelkään läheisen menettämistä, erityisesti puolison tai lasten menettämistä.
 4. Mielenkiintoisia kirjoituksia, oli kiva lukea...nyt kun sitä kolmatta mietitään Tottakai mietityttää että miten esimerkiksi ihan perusliikkuminen autolla paikasta toiseen vaikeutuisi, ja että matkustelu jäisi vähemmälle...mutta mä uskon että kaikki asiat järjestyy. Matkustelu on meillä ihan toisarvoinen juttu, me ei sen vuoksi jätettäisi kolmatta hankkimatta (jos sitä meille suodaankaan). Mutta kaikilla perheillä on omat arvot ja haaveet. Mä ajattelen, että matkustella ehtii sitten kun lapset ovat isompia ja että oma lapsi on kuitenkin arvokkaampi kokemus tässä elämässä kuin mikään matka mihinkään kohteeseen... Mutta niin kuin sanoi, ihmiset arvottavat asiat eritavoin ja nauttivat eri asioista (onneksi näin)
 5. Mä olen liikkunut molemmissa raskauksissa ensimmäiset 3kk aika normaalisti (juoksu, jumpat, pilates). Sen jälkeen on alkanut selkeästi tuntumaan jotkut esim pomppivat liikkeet ikäviltä ja juoksu ja rankat jumpat ovat jääneet pois. Mulla on ollut aika kookas vatsa molemmissa raskauksissa, joten viimeinen kolmannes on mennyt lähinnä kävelylenkkejä tehden... Jos meille joskus kolmas suodaan, toivon että voisin liikkua normaaliin tapaan mahdollisimman pitkään.
 6. Mulla on myös ollut raskausaikana herkemmin ientulehduksia. Eli kovasti on täytynyt harjata ja langata tarkasti. Yhtään reikää ei tullut kummassakaan raskaudessa. Mutta, huomaisin kuitenkin ihan selvästi raskausaikoina, että jotain muutosta suun "olotilassa" tapahtui...johtuiko sitten syljen koostumuksen muutoksesta tai limakalvoista, sitä en osaa sanoa.
 7. Olen ottanut kuvat molempien raskauksien plussatesteistä, ja edelleen ne ovat tallessa laatikossa...eli tuli sitten säilytettyä (toinen 4v. ja toinen 2,5v. sitten tehtyjä) ja edelleen tulokset näkyy hyvin ruuduissa
 8. Se on kyllä kumma, että osa ihmisistä pitää raskaana olevan vatsaa yleisenä omaisuuten. Aivan kuin sitä saisi kosketella ja arvostella ihan kuin se olisi äidistä erillinen osa...eihän sitä normaalistikaan kosketella ja arvostella toisten masuja. Tosin, on niitä hienotunteisiakin ihmisiä onneksi vielä olemassa. Minua ei ole haitannut positiivisessa mielessä sanotut kommentit vatsasta, mutta loukkaavat kommentit ovat pahoittaneet mielen useasti raskaanaollessa.
 9. Siis mitä ihmettä!? Mitähän tuolla "päiväkodinopettajalla" mahdollisesti liikkui päässä...ei kait mitään
 10. En muista olenko jo tänne vastannut, mutta 3-4 on haaveissa. Tällä hetkellä on kaksi lasta
 11. Kaikista miellyttävimmät äitiysfarkut löysin mamalicious-mallistosta. Toiset kivat löytyi hm:ltä...suurin osa hm:n farkuista olivat mulle aivan liian "joustamattomia" ja muutamat erhefarkut tulikin ostettua ennen hyviä.
 12. Ensimmäisessä raskaudessa mulla himotti suolainen, eli siis ruoka (ja ikävä kyllä juuri kaikki epäterveellinen vaihtoehto). Toisessa raskaudessa himotti kaikki kirpeä, verigreippejä tuli vedetty urakalla (en yleensä pidä mistään kirpeästä). Ensimmäinen oli poika ja toinen oli tyttö
 13. Ai kauheeta, kylläpä alkoi huvittamaan Maryo:n kommentti yllä Samaa ajattelin minäkin heti, tuosta Katen mahdollisesta sukupuolilipsautuksesta...olisiko hän kuitenkin ollut sanomassa "annan tämän koiralleni...". Miksi hän olisi sanonut tyttärelle, kun vauvan syntymään on vielä niin "pitkä aika"...?
 14. Mietin ihan samaa Jennifer Garnerin tyttöjen laseista, taitavat olla ihan oikeat silmälasit... Ihania kuvia täällä
 15. Ihania "työnimiä" täällä Meillä on molempia pieniä kutsuttu raskausaikana masuvauvaksi...