JJo

Aktiivijäsen
  • Content count

    1282
  • Joined

  • Last visited

About JJo

  • Rank
    Addikti

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Koko ketjua en nyt jaksa lukea läpi (joskus olen senkin tehnyt ), mutta hyviä vinkkejä olen täältä saanut, joten nyt täytyy tulla vinkkaamaan itsekin. En ainakaan muista, että olisin täällä tai muuallakaan törmännyt kokemuksiin saksalaisesta Babywaren24 liikkeestä. Hiukan jännäillen tilasin sieltä Gesslein Swiftit, mutta en voi kuin kehua! Nuo olivat halvimmat löytämäni (postareiden kanssa) ja puolessatoista viikossa tilauksesta saapui tänään vaunut kotiin.
  2. Tää nyt ei varsinaisesti kuulu ihan tähän ketjuun, mutta hyvin voisi koskea Thaimaan lentoja, joten... Miten ootte selvinneet pitkästä (=koko päivän) lennosta 1,5v kanssa vai onko kaikki valinneet ihan oman mielenterveydenkin takia yölennot? Mä vasta tajusin katsoa, että meillä olisi tiedossa n. 12h päivälennot ja neiti on silloin 1v7kk. Mä oon jo valmis perumaan koko reissun tai vaihtamaan yölentoihin, mutta mies on sitä mieltä, että hyvin menee... Kokemusta on vain lyhyistä alle 4h lennoista taaperon kanssa ja ne on menneet kohtalaisen hyvin. Mutta vauhtia tytöllä siis riittää ja on erittäin kiinnostunut ympäristöstä eli paikallaan ei tule tuota aikaa pysymään. Eli olisi mukava kuulla vinkkejä ja kokemuksia miten tuollainen lento onnistuu.
  3. Ihana ketju! Oon nimittäin tuntenut itseni erikoiseksi, kun en heti ala kuumeilla toista. Meillä tää päätös yhdestä lapsesta on kanssa ollut jo ennen kuin aloin odottaa ensimmäistäkään. Miehen kanssa oli puhuttu, että yksi on meille sopiva määrä. Eikä siis ollut itsestään selvää tämä yksikään, vaikka olenkin maailman onnellisin ihanasta tytöstä. Itselläni ei ole sisaruksia ja en koe, että olisin jäänyt mistään paitsi (enpä tietysti voi tietää). Miehellä on sisar ja heidän touhuja seuranneena en kyllä kaipaa sitäkään vertaa... No joo, meni vähän OT. Mutta meidän syyt yksilapsisuuteen on aika samanlaisia kuin edellä. Tykkäämme reissata ja touhuta, harrastukset ovat aikaavieviä ja tuntuu, että näitä on helpompi toteuttaa yhden lapsen kanssa. Itse myös kaipaa omaa aikaa silloin tällöin ja luulen, että sitäkin on helpompi järjestää yhden lapsen kanssa. Emme myöskään haluaisi välttämättä muuttaa yhtään isompaan asuntoon ja isompaan autoon vaihtokin aiheutti pienen kriisin. Itselläni raskausaika sujui vallan mainiosti ja nautin joka hetkestä. Selän ja univaikeuksien takia jouduin jäämään töistä pois jo 2kk ennen äitiysloman alkua, mutta siihen oikeastaan vaivat loppuivatkin, kun sain nukkua miten itsestä parhaalta tuntui. Voin sanoa olleeni elämäni kunnossa raskausaikana. Synnytys olikin sitten toista maata ja vahvisti vain tuota päätöstä yhdestä lapsesta...
  4. Olen 32v. ja vakityössä, jonne en kuitenkaan ole palaamassa maisemanvaihdoksen myötä. Mies on vakityössä myös.
  5. Vakuutus on Aktiasta, äänestin siis Veritasta. Samoista syistä päädyttiin tuonne kuin Jasmu tuolla yläpuolella. Lisäksi itselläni ja miehellä samaisesta paikasta omavastuuttomat sairauskuluvakuutukset, jotka on vuosien mittaan hyväksi todettu.
  6. ^ ja ^^ Kiitokset ihanan nopeista vastauksista!
  7. Kysymyksiä tarvikkeista eli kuinka turhia on ostaa ennen vauvan syntymää: - tuttipullojen mikrosteriloija - tuttipullon/vauvan ruokapurkin lämmitin? Entä millaisia alushousuja kannattaa hankkia kotiutumista varten ja sen jälkeen? Mammamallisia vai normaaleja isokokoisia vai millaisia?
  8. Kiitos Antsa tuosta kuvasta, itsekin pitkien pohdintojen jälkeen olen kallistumassa siihen suuntaan, että lipasto olisi kaikkein kätevin hoitopöytänä, kun sitä säilytystilaa kuitenkin tarvitaan. Pohdin jo tuohon Malmin päälle vaikka mitä ratkaisuja, mutta yleensä se yksinkertaisin on paras. Näyttää oikein kätevältä ja toimivalta!
  9. ^Kiitos Lenni, juuri näin olin ajatellutkin, että päissä olevat tapit kuuluvat noihin pieniin koloihin. Ihmeellistä vain, että tuohon jarrutankoon en ole itse koskenut, vaan se on siis tehtaalla valmiiksi asennettu. Eli siellä jo sitten väärin laitettu. Ehkä mies saa sen irroitettua ja laitettua oikeaan asentoon... Kiitos neuvosta!
  10. Osaisikohan joku auttaa, kun kyselen varmaan ihan hölmöjä... Saksasta tilaamani Visionit saapuivat viime viikolla ja sain ne saksankielisistä ohjeista huolimatta koottua. Jarruja en kuitenkaan saa toimimaan. Eli jarrutanko tms. on suoraan ylöspäin ja sen saa jalalla laskettua vaakatasoon, mutta jarru ei ota renkaisiin kiinni eli mitään hyötyä tästä ei ole. Missä asennossa jarrujen pitäisi olla eli onko tuo kuitenkin se matalin taso jolle ne menevät, vai kuuluisiko mennä alemmas? Ja ottaako jarru kiinni renkaisiin suoraan vai menevätkö ne tangon päässä olevat "tapit" jonnekin väliin tms.? Toivottavasti joku ymmärsi tästä sekavasta sepustuksesta jotain.
  11. Onnea Serene ja muut plussanneet!
  12. ^Kiitos Iguana vinkistä, suuntaankin sinne seuraavaksi.
  13. Hei, Onkohan kukaan törmännyt tällaisiin unipusseihin? Nää on siis Elloksen, mutta ajattelin, että jos jossain kaupassa olisi vastaavia. Sori iso kuva.
  14. Aion ottaa pakkauksen, koska tuolla rahasummalla ei tuota määrää vaatteita saa. Tuskin tulee kaikkia kuitenkaan käytettyä, kestovaipat ainakin jää käyttämättä... Olisi kiva, jos ehtisi ilmestyä 2010 pakkaus, mutta eiköhän meille vielä tule 2009 (LA 21.5.).
  15. Kiitos Kirppu vastauksesta! Täytyypä käydä ihan livenä katsomassa Quinnyja.