Karoli

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Karoli

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Jos kaikista toivotuksista ja sanomisista ajattelee negatiivisesti, eikö Hyvää huomenta! voi samoin tulkita Toivottavasti tänään on parempi päivä kuin eilen tai huomenna! Itselle siinä vain pahan mielen saa, jos toisten toivotuksista loukkaantuu!
  2. Toiselta vauvapalstalta olen löytänyt muutamia, joiden kanssa treffataan vauvojen/lasten kera tai ilmankin isommalla porukalla. Ystäviä ovat tällä hetkellä, mutta ei välttämättä lopun elämää.
  3. Entäs viikolla 40 tai sen jälkeen tehty sektio ja minkälaisia hengitysvaikeuksia sektiosta voi ylipäätään johtua?
  4. Kuten monella muullakin täällä: Halimis- ja suukotteluhetket kesken leikin Näitä hetkiä saa varmasti vuosien päästä muistella haikein mielin
  5. Mielestäni ystävien nimivaihtoehtoja ei saa varastaa, mutta on myös inhottava että he kertovat omia vaihtoehtojaan silloin, kun itse mietin nimiä. En haluaisi joutua valitsemaan omille lapsille nimiä muiden "jäljelle jäineistä" vaihtoehdoista, vaan valita nimen ihan itse muiden mielipiteistä ja vaihtoehdoista välittämättä. Tällä hetkellä mielessä olevat nimet eivät kuulosta enää yhtä hyviltä 5 vuoden päästä, joten jos ystävillä ei ole lapsia suunnitelmissa vähään aikaan saattaa heidän suosikkinimensä vielä muuttua.
  6. Mistä löytyis tänä vuonna hauskoja t-paitoja tai boksereita isälle? Esim super-isä tekstillä tms. En jaksais lähtee kauppoihin turhaan kirtelee...
  7. Koska en normaalistikaan suosi ylimääräisiä rokotteita, en tätäkään rokotetta aio ottaa. Ennemmin toivon etten sairastu, kun pelkään rokotteen sivuvaikutuksia.