janice

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About janice

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Etelä Pohjanmaa
  1. 37 vuotta akateemisestikoulutettu, työtön, toisessa avioliitossa akateemisestikoulutetun työssäkäyvän miehen kanssa. Odotan esikoista.
  2. mulla on se ongelma että vaikka muuten housut sopisivat niin sääret on niin paksut etteivät mahdu ...
  3. olen menossa varhaisultraan keskiviikkona koska minulla ei ole hajuakan koska olen tullut raskaaksi. Ovatko teidän miehenne tulleet mukaan varhaisultraan?
  4. Meillä on sisä-ulkokissa ja mies on eläinlääkäri. Hän on pohtinut tuota toskosplasmosia ja kyllä se ainoastaan tarttuu jo sitä saa suuhunsa. Mutta mies totesi että on parempi jos hän siivoa laatikon ja yritämme päästä koko laatikosta eroon eg kissa tekee tarpeensa ulos.
  5. BMI 42,5 ja raskaana. Minulle tuli 20 kiloa lisää kun lopetin tupakanpolton puolivuotta sitten Champixilla. Kun menin poistattamaan kierukan maaliskuusa gyne meinas että olisi ihan ok jos laihduttaa raskaana ollessa, niinpä näin olen ajatellut tehdä. Nyt se tuntuu vaikealta kun oksettaa koko ajan ja tekee mieli syödä jotain niin että paha olo menee pois. Lisäksi väsyttää niin lenkille lähtö ei motivoi. No ehkä tämä kaikki alkaa tuntumaan todellisemmalta keskiviikon alkuraskaus ultran jälkeen.
  6. Mun tekee mieli kaikkia maitotuotteita, juon varmaan 2-3 litraa päivässä. Jugurttia, rahkaa, jäätelöä ...
  7. Huono olo, väsyttää ja tekis mieli huutaa miehelle koko ajan ...
  8. Heippa! Mulla on yös todella epävarma olo ensimmäisestä raskaudesta koska minulla ei ole hajuakaan koska se on alkanut? Poistatin kierukan 23.3 ja gyne sanoi etten voi tulla raskaaksi kun vasta toisenkierron aikana. 24. 4 alkaen oksetti joka päivä, tein raskaustestin 24.4 mutta se oli negatiivinen, 8.5 tein uuden ja se oli positiiviinen. Kuukautisia ei ole tullut ja kierrosta ei ole tietoakaan niinpä on teodella epävarma olo missä mennään ja onko kaikki ok kun olen tullut niin pian raskaaksi. No keskiviikkona menen varhaisultraan ehkä se vähän rauhoittaa ...