Adalmiina

Aktiivijäsen
  • Content count

    105
  • Joined

  • Last visited

About Adalmiina

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Eetu, Juho, Toivo?
  2. Typerien ihmisten typerät kommentit mahasta (tyyliin; ompas se jo iso, varmaan kaksoset tulossa/sä ootkin syöny jotain turvottavia muroja -hehheh..), täysin tuntemattomien kyselyt raskaudesta/lasketusta ajasta (hittojako mun asiat niille kuuluu?!), mahan lääppijät, ja mammattelu..
  3. Mun masussa möyrii Pumpum.
  4. APUVAA..!! Meillä on hirmuinen vaunupähkäily menossa, ja ollaan totaalisesti jumituttu jahnaamaan aiheesta, että kumpi kannattaa hankkia (toukovauvalle) kova vaunukoppa vai sellanen yhdistelmäsysteemi missä on irrallinen puolikova koppa rattaissa? Onko ärsyttävää jossain vaiheessa sitten vaihdella erillistä kovaa vaunukoppaa ja ratasosaa? Oisko kovassa vaunukopassa ilmavampi ja viileämpi köllötellä kesällä? Käykö irrallinen puolikova koppa sitten talven tullen nopeammin ahtaaksi? Irrallista koppaa tietty on helppo kannella mukana? Suosituksia anyone??
  5. Itse kävin Gynekologikeskuksessa. Lysti maksoi hiukan alle satkun suoraan vähennetyn kela-korvauksen jälkeen.
  6. Tyhmä kysymys; Saako loimulohta syödä? Sehän kypsennetään silleen liekeillä, mut mitenköhän tuoretta ne sitte kaupan tiskiltä ostettaessa on.. onkohan ne yleensä samana päivänä loimotettuja?
  7. Plussattu tänä aamuna!! Ihan uskomatonta ja epätodellinen olo!
  8. Aika moni kohta täsmää jo, vaikka varsinaista yritystä ei ole vielä edes aloitettu.
  9. Ihanaa lukea näitä uutiskertomuksia! Pääsispä sitä itekkin vielä tässä joskus (mielellään ennemmin kuin myöhemmin) semmoiseen tilaan, että ois jotain kerrottavaa..
  10. Samantapaisia asioita olen pohtinut, kuin monet muutkin.. Täytän tänä vuonna 28v ja mies 30v. Emme tästä enää nuorru, ja haluaisin ensimmäisen lapsen ennen kuin olen kolmekymmentä. Olemme olleet yhdessä jo kohta 7vuotta, naimisiin menimme viime kesänä. Eli ikää on riittävästi ja parisuhde on vakaalla pohjalla lapsen tulla. MUTTA; Kummallakaan ei ole vakituista työtä, määräaikaisia ollaan, kaikenlisäksi kumpikaan ei viihdy tämänhetkisessä työpaikassaan. Toisaalta jos alkaa odottelemaan että kummallakin on mieluisat vakkaripaikat, niin sitä saakin sitten odotella.. Miten tulemme toimeen? Kun kummallakaan ei tosiaan oo väkitöitä, mitä sitten, jos mies joutuukin työttömäksi kun minä olen äitiyslomalla? Miehen koulutusta vastaavat työpaikat kun ovat aika harvassa. Haluaisin myös olla lapsen kanssa kotona mahdollisimman pitkään, enkä heti kiikuttaa pientä minnekään hoitopaikkaan, että äiti pääsee töihin. Asumme tällä hetkellä vuokralla, mutta omaa asuntoa olemme jo yli puoli vuotta etsiskelleet. Sitten kun asunto löytyy, niin velkaa tulee olemaan reippaanlaisesti. Lisäksi auto on pakko vaihtaa suurempaan perheenlisäyksen myötä. Ja vauvan tarvitsemat tarvikkeetkaan ei ole ilmaisia. Kääk! Entäs jos sitä vauvaa ei sitten ala kuulumaankaan yrityksestä huolimatta? Mitäs jos vauva on allerginen koiralle? Miten ikinä pystyisimme luopumaan rakkaasta karvavauvastamme? Mitäköhän tulee lapsen ja pienen koiran yhteiselosta? Entä jos mun vatsanahka venyy ihan hirveäksi raskausaikana? Tai repeän pahasti synnytyksessä? Entä jos lapsi ei olekaan terve? Tai sillä on hirveä koliikki? Jääkö parisuhteelle enää yhtään aikaa? MUTTA TOISAALTA; Voiko lapsen tuloon ja sen mukanaan tuomaan elämänmullistukseen olla ikinä täysin valmis/tämän valmiimpi? Kovasti kuitenkin kiinnostais siirtyä haaveilusta odotuksen odottamiseen..
  11. Meillä mennään vauva-projektin suhteen toistaiseksi vasta haaveiluasteella. En ole vielä ostellut mitään vauvatavaroita, enkä varmaan ostakaan ennen plussausta. Taikauskoiseksi en tunnustaudu, mutta jotenkin olisi itsellä outo fiilis mennä hypistelemään ja ostelemaan vauvanvaatteita ja -tarvikkeita, kun siihen ei ole vielä oikeaa syytä.