maukkanen

Aktiivijäsen
  • Content count

    619
  • Joined

  • Last visited

About maukkanen

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Vantaa
  1. ^ niiin sulkku
  2. Sattui, mutta nopeasti on unohtunut ja positiivinen mielikuva jäi
  3. 39+4 syntyi poika. Limatulppaa oli tullut jo viikkoa ennen ja lapsivettä alkoi tihkumaan puolitoista vuorokautta ennen synnytystä, jonka jälkeen supistukset säännöllistyi.
  4. Ennen raskaaksi tuloa oli kuppikoko 65G ja nyt kun maito on tasaantunut, on käytössä 70J/K. Maidon nousun aikaan oli sellainen olo, että vapise Victoria Silvstedt..
  5. Raskaus on edelleen vaiheessa ja nyt ollaan jo paisuttu 65G:stä 70I:hin. Jännityksellä odotan, kuinka monta konsonanttia mennään vielä, kun maito alkaa nousta. Onneksi Bebesissä on imetysliivejä aina K:hon asti.
  6. Lepoa ja paljon nestettä. Ei sokeripitoisia herkkuja tms, jotka pitää elimistön tulehdusta yllä.. Neljättä päivää kipeänä ja flunssa alkaa helpottaa!
  7. Ensimmäinen ja viimeinen kuva tähän ketjuun Rv 20+0.
  8. Akne ei varsinaisesti vaivaa, vaan satunnaiset näpyt ja rasvoittuva iho.. Olen itse toiselta ammatiltani kosmetologi ja välillä tuntuu, että vain säännöllinen puhdistus ja oman kaapin happokuorinnat ovat ainoita, joilla ihon saa jotenkin pysymään kuosissa. Viikko sitten ostin kuitenkin vaihteeksi ihan marketin hyllystä Garnierin PureActive -sarjan puhdistusgeelin, kasvoveden ja kuorinnan, jotka sisältävät mukavasti salisyylihappoa, joka puhdistaa ja kuorii tehokkaasti. Näiden kanssa on kuitenkin oltava jo runsaasti kosteuttava kosteusvoide, koska happo kuivattaa ihoa.. Apteekin Vichyllä hoidin samaa tilannetta 1,5 vuotta sitten, kun vaihdoin yhdistelmäehkäisystä minipillereihin, jonka jälkeen lopetin koko ehkäisyn.. Hormonaalisessa aknessa kun on tosiaan se ikävä seikka, että tekijää ei voi eliminoida, ainoastaan oireita pystytään hoitamaan ja aina tulosta ei synny Vinkkinä muuten noiden vahvojen aineiden kanssa, että kun niillä on aikansa ihoa hoitanut ja kun tulos on ollut pysyvä jo pitempään, on paussi paikallaan, etteivät menetä tehoa.. Kärjistetysti sama kuin lääkekuurin kanssa - jos käytät monta kuuria vuodessa, lakkaavat tehoamasta ongelmaan. Eli kun iho on jonkun aikaa pysynyt hyvänä, kannattaa lähteä vähän keventämään tuotteita, mutta pitää säännöllisyyttä yllä Sitten jos ongelma taas alkaa nostaa päätään, se on helpompaa saada kuriin. Tsemppiä ja itsevarmuutta näppyjen kanssa painiville.
  9. Meillä ei saatu kuulumaan vielä 12. viikolla.. Ultrassa onneksi on nähty syke jo pariin kertaan. Seuraavan kerran neuvola rv16+0, jolloin saisivat luvan kuulua.
  10. Hetkittäin jotain pientä tuntuu aina tuolta alakerrasta.. ihan pieni sipaisu, tai niin kuin kynällä painaisi sisältä päin. Huomenna alkaa rv16.
  11. Meillä tuli ensimmäinen haalea viiva testiin kp24/28.
  12. Femedassa käytiin, kun oli viikkoja 7+1. Lääkärinä oli Fredrika Forsskåhl.
  13. Mietittiin jonkin verran.. Mies on täysin terve ja itselläni on muutamia vaivoja, jotka todennäköisesti periytyvät, koska ovat periytyneet minullekin. En kokenut kuitenkaan, että elämänlaatuni olisi radikaalisti huonompi kuin muiden ja ettemme uskaltaisi yrittää raskautta. Meidän molempien näkemys oli, että luonto hoitaa ja ensimmäisestä yrityskierrosta saanut raskaus on meille siunaus.
  14. meille tulee Nappi..
  15. Meillä näytti ensimmäisen kerran himmeää viivaa kp24/28.