Pekkapuupää

Aktiivijäsen
  • Content count

    173
  • Joined

  • Last visited

About Pekkapuupää

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Jersey Shore -sarjan Snookie on synnyttänyt ensimmäisen lapsensa. Kohuakin herättäneen tosi-tv-sarjan kenties tunnetuin tähti Nicole "Snookie" Polizzi ja hänen kihlattunsa Jionni LaValle saivat perheenlisäystä paikallista aikaa kello 3 sunnuntaiyönä New Jerseyssä sijaitsevassa sairaalassa. Tulokkaalla on painoa 2,7 kiloa. Tuoreet vanhemmat iloitsivat pojasta - italialaisjuuria kunnioittaen. "Maailma sai jälleen uuden guidon", 24-vuotiaan Snookien edustaja kertoi tähden kommentoineen tapahtunutta MTV-kanavalle. Guido on erityisesti Yhdysvalloissa käytetty nimitys työväenluokkaisen taustan omaavalle, italialaisamerikkalaiselle miehelle, joka rakastaa kehonrakennusta, bilettämistä ja auringonottoa. MTV-kanava on ilmoittanut ottavansa Jersey Shoren kuudennen tuotantokauden ohjelmistoon. Kanava odottaa Snookien ja Jionnin pienokaisen mahdollisesti tekevän ensiesiintymisensä sarjassa, kertoo Fox News. Pikku-italiaanon vanhemmat eivät ole tätä vielä kommentoineet. IS http://www.iltasanom...8494655076.html
  2. Musta on ihanaa kun Lily Allen on raskaana. Toivottavasti kaikki menee hyvin.
  3. Adele paljastaa blogissaan: Olen raskaana! 24-vuotias brittilaulaja tapasi poikaystävänsä Simon Koneckin noin vuosi sitten, ja jo nyt parilla on luvassa onnellista perheenlisäystä. - Voin ilokseni kertoa, että Simon ja minä odotamme yhdessä ensimmäistä lastamme. Halusin teidän kuulevan uutiset suoraan minulta. Tietenkin olemme ikionnellisia ja innoissamme, mutta olkaa kilttejä ja kunnioittakaa yksityisyyttämme tänä kallisarvoisena aikana, Adele kirjoittaa. Adele on ensimmäinen artisti, joka on saanut Brit Award -gaalassa Critic's Choice -palkinnon ennen debyyttialbuminsa julkaisua. Hänen ensimmäinen albuminsa, "19", julkaistiin vuonna 2008 ja seuraava "21" vuonna 2011. Albumista tuli maailmalla suurmenestys ja se nousi kertaheitolla listaykköseksi 17 maassa.
  4. IHANAA Vappu! Oon hirveen onnellinen tästä uutisesta.
  5. Ei paha tuo Peter Pan Affleck. Ihan samaa sarjaa kun niin monien julkkisten lasten nimet.
  6. Joo mietin kans että jos hän olis itkeskelly, nii olis varmaan ollu huonosti käyttäytyvä lapsi.
  7. Anteeksi, vastaan Inezin puolesta, mutta kuva on ainakin tässä Iltalehden uutisessa.
  8. Bluma, voi kauhistus sentään. Mä niin pelkään, että mun jotkut sukulaiset saattaa kanssa tehdä noin sitten kun minulla on joskus lapsia. Ei mene mun kaaliin, että miksei ihmiset ei voi kysyä joululahjatoiveita!? Ja jos sitten käy niinkin hyvä tuuri, että niitä kysytään, niin sitten niitä ei toteuteta.
  9. Supersuositusta Klikkaa mua-sarjasta tuttu Minttu Mustakallio odottaa kolmatta lastaan. 38-vuotias Mustakallio saa miehensä Tuomas Rinta-Parttilan kanssa kolmannen lapsen ensi keväänä. Aiemmin pariskunnalla on kaksi tytärtä, joten lapsiperheeseen saadaan lisää vipinää ens toukokuusta lähtien, kun perheen kuopus syntyy. Uutinen Laajempi uutinen (+haastatteluvideo missä vatsa vilahtaa )
  10. Voi kuinka toivon, että tuo Jennifer Anistonin raskausuutinen olisi totta! Olen odottanut tätä kaaaauan!
  11. Maria Veitolalle kevätvauva! Suomen puhutuimman Maria!-talkshown emäntä Maria Veitola yllätti katsojat kauden viimeisessä lähetyksessä kauniisti pyöristyneellä vatsallaan. Ensimmäistä lastaan odottava Veitola saa kevätvauvan. Nelonen
  12. Voi kamala, jotkut noista on ihan hirveitä. Mutta upea idea muuten! Mun suosikkeja on aarteet, sukupuu, jonossa mars, piilosilla ja lintukoto.
  13. Kourtney Kardashian odottaa toista lastaan. Uutinen
  14. Ihan tyhmää. Ja selvisikin kun soittelin äitini kanssa, että se onkin laittanu tuon ihanan keltaisen pehmohelistimen keräykseen. Voi miksi yksi pieni lelu surettaa näin kovasti? Edit. karpalo. tuo kyllä on ollut myöskin tuo pelkkä keltainen äitiyspakkauksessa ainakin 1991, tarkistin äidiltä.