hoobi

Aktiivijäsen
 • Content count

  535
 • Joined

 • Last visited

About hoobi

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday April 6

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1713 profile views
 1. Näkyy selkeä viiva @happpy, mutta mä en ole varma kännykän ruudulta, näkyykö väriä. Kyl mä oisin sen plussaksi lukenut!
 2. Mulla dpo9 haamu
 3. Mulla ei ole mitään muistikuvia kahden ensimmäisen raskauden osalta raivohulluudesta, mutta lohduttavaa lukea nyt, että tää on ihan normaalia alkuraskaudessa. Oon ollu ihan varma, että kohta ne menkat alkaa kuitenkin, vaikka testit sanois mitä muuta, kun kimpaannun niin mitättömistä asioista. Näin tänäkin aamuna punaista kuopukselle, joka ei suostunut tömistelemään kenkiä ulkona ennen tarhan eteiseen siirtymistä. Piti sitten pieni saarna pitää heti aamun kunniaksi ja nyt poden huonoa omatuntoa varmaan taas siihen saakka kunnes saan uuden syyn kiukustua ja näin se piiri pieni taas pyörii. Sanoin miehelle just autossa tänä aamuna (sen jälkeen, kun meinas mennä muki nurin jostain idioottiautoilijasta aamuruuhkassa), että tätä tää nyt on sit seuraavat x kuukautta ja sitten lapset vihaa mua ja tulee avioero ja oon kohta kolmen lapsen yh. En sentään itkuun pillahtanut, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita.
 4. Kyl siinä @Maallinen olento vivahde pinkkiä munkin silmään näkyy.
 5. Mä näen myös haamun @mymmeli85 ja normisti en erota niitä ikinä.
 6. @Panterilla, Onkohan toi sitä kuuluisaa kohdennettua mainontaa? Kiitos kaunis onnitteluista!
 7. Kyllä se viiva sieltä jo vähän vahvistui ja uskalsin korkata lokakuiset. Nyt illan testi näytti jo tältä (dpo11): http://aijaa.com/4FfqVf
 8. Kiitos kommenteista! Takana kemiallinen edellisestä kierrosta, joten en hihku vielä, mutta on lupaavaa! Illan testit ei näytä sen selvemmiltä, haamua tosi hankala saada kuvaan. Onkohan lie järkeä testata vielä aamulla uudelleen? Ei varmaan ehdi hcg tässä hirveästi nousta yön aikana. http://aijaa.com/COJuyl
 9. @Maallinen olento, tää on niitä kuuluisia one stepin testejä. Pitäsköhän käydä ostamassa huomisaamua varten vielä pc:n liuska...
 10. Tästä. Kännykällä erotan aika hyvin viivan häivähdyksen, koneella en näe juuri mitään. Tänään dpo9. http://aijaa.com/GK56jK
 11. Minä sain suht nuorena esikoiseni (20v) ja silloin yksi kaveri oletti suoraan raskauden olevan vahinko ja kysyi, että miksi piditte lapsen. En sitten hämmennykseltäni osannut vastata. Muita vastaavia tilanteita en onneksi muista.
 12. Täällä esikoinen nyt 8-vuotias ja harrastaa sählyä. Harkat on 2krt/vko ja tähän päälle turnaukset, jotka sijoittuu viikonlopuille. Turnauksia on ollut nyt about 2-3 kuukaudessa. Tähän mennessä olen ollut treeneissä ja peleissä aina mukana, mutta varmaan jää osallistuminen vähemmälle, jos ja kun kuopus haluaa alkaa harrastamaan. Minua kiinnostaa se, kuinka paljon te vanhemmat olette harrastuksissa läsnä. Jäättekö katsomaan treenit (jos sellainen mahdollisuus on) vai kuskaatteko vaan / kyselette myöhemmin, miten meni?
 13. Kolmio saunalla pienkerrostalossa, 80m2. Perheessä kaksi aikuista ja kaksi lasta. Toistaiseksi mahdutaan tähän ihan ok, mutta isompi asunto sekä perheenlisäys haaveissa.
 14. Nuorempana en halunnut lapsia ollenkaan. Sen oikean tavattuani mieli muuttui nopeasti. Ensimmäisen jälkeen ajattelin, että yksi riittää. Sitten iski vauvakuume, minkä jälkeen ajattelin, että kaksi riittää. Nyt haaveilen kolmannesta. En ole ikinä haaveillut siis mistään tietystä lapsimäärästä. Haaveilen säännöllisen epäsäännöllisesti +1:stä Nyt tuntuu, että kolme ois passeli mutta oon tainnu olla tässä tilanteessa ennenkin.
 15. Latasin tämän keskustelun luettuani näitä sovelluksia mielenkiinnosta. Minua ei ehkä niinkään kiinnosta kuinka tarkasti sovellus laskee ovulaation vaan tiedot kierron pituudesta jne. En pysty tämän muutaman minuutin näpyttelyn tuloksena juuri käyttökokemuksia antaa, mutta kirjoittelen siitä huolimatta. Fertility Friend oli käyttöliittymältään niin vanha ja karmea, etten pitkään jaksanut edes näpytellä. Womanlog on myös vähän vanhanoloinen (vaikkakin siis selkeästi FF:ää uudempi) ja mainoksien määrä tekee hulluksi, mutta tykkäsin sen statistiikka-sivusta. Nopealla vilkaisulla silmää miellytti eniten Clue ja Flo. Ensin mainittu on suppeampi, joten minun ääni tällä hetkellä menisi Flo-sovellukselle. Glow'sta en pitänyt lähinnä sen takia, että se huutaa joka paikassa (maksullista) premium-päivitystä. Myös käyttöliittymä oli minulle epämieluinen. Kindarasta en osaa tässä vaiheessa sanoa muuta kuin että on suppeahko, mutta kalenterinäkymä on kiva. Ovian koin vaikeakäyttöisimmäksi, mutta siellä on todella paljon merkkailtavaa, jos haluaa viedä olot ja kropan toiminnan tähtitieteen puolelle!