hoobi

Aktiivijäsen
 • Content count

  616
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hoobi

 1. Mä en osaa päättää, mitä teen. Kahdesta edellisestä otin paketin, mutta sisällöistä ei taida olla mitään tallella. Muistelisin, että isommat vaatteet jäi kokonaan käyttämättä kummallakin kerralla. Nyt ois tulossa vielä syysvauvat ja toppapukukin on varmaan ensimmäisen talven liian iso. Tokana talvena (vaikka oliskin sopiva) ei oikein enää tekniset ominaisuudet riitä... Jos pitäisi tältä istumalta päättää niin saattaisin ottaa yhden paketin ja kaksi rahaa, mutta voihan tuo olla vielä, että kallistun siihen kolmanteenkin rahaan...
 2. Ihana kuulla, miten hyvin teidän arki on lähtenyt käyntiin ja miten hyvin vauvat on nukkuneetkin! Mua ehkä jännittää tuo unen puute enemmän kuin mikään muu - kaikesta muusta kyllä varmasti selviän. Täytyy toivoa, että vauvat tulee äitiinsä ja omaa hyvät unenlahjat. Ymmärsin, että meillä olis di-di -vauvat tulossa. On siis omat yksiöt ja omat istukat. Se jäi vielä vähän auki, voiko vauvat olla siitä huolimatta identtisiä vai ei... Jälkikasvua on ennestään kaksi poikaa, jotka jo onneksi sen verran isoja (vauvojen syntyessä 5v ja 9v), että uskon vielä käsien riittävän ihan kivasti. Luotan siihen ruusuiseen arkeen niin kauan kuin toisin todistetaan. Mä itse asiassa löysinkin tuon Monikko-odottajat -ryhmän ja nopealla silmäyksellä on kyllä just sitä, mitä tarviin! Ei tarvi paljon iltaisin miettiä, mitä tekee, kun kahlaa keskusteluja läpi ja ihastelee niitä jo syntyneitä pieniä. Toistaiseksi on vielä niin kaukainen ajatus, että kohtahan täällä meilläkin on vauvoja kaksin kappalein.
 3. Kiitos Räsynukke! Miten teidän ensimmäiset kuukaudet on menny? Pakko myöntää, että täälläkin on Google laulanut aika vilkkaasti! Ainoo, mitä en ole paljon uskaltanut lukea, on riskit yms. Ihan järkky huoli loppuodotuksesta jo ihan ilmankin faktaa ja synkempiä tarinoita.
 4. Mulla alkoi pahoinvointi rv6 tienoilla ja jos @Arvenna yhtään lohduttaa, niin et ole noiden fiilisten kanssa yksin. En tiedä kuin monesti oon pohtinut tai miehelle manannut, etten tiedä, onko näiden olojen sietäminen vauvan arvoista. Tottakai on, kestäisin paljon pahempaakin, mutta mieli maassa se on hankala joskus muistaa! Omalla kohdalla muita raskauksia pidempi ja pahempi pahoinvointi selittyi hetki sitten ultrassa kaksosraskaudella. Tää alku on yhtä selviytymistä, mutta joku päivä tääkin loppuu. Ja jossain vaiheessa oloihin jopa hieman tottuu ja/tai oppii niitä edes vähän helpottamaan. Tsemppiä!
 5. Mulla vanhempi poika on nyt 9-vuotias ja en maksa varsinaisesti viikkorahaa, mutta oon antanut hänelle karkkipäivän karkkirahat kerran kuukaudessa käteisenä. Näin hän pääsee itse opettelemaan vähän rahan käyttöä ja punnitsemaan sitä, että käyttääkö kaiken karkkiin vai pistääkö osan säästöön. Tämän lisäksi ollaan tehty kotityölista, mistä voi ansaita tulevaa kesälomamatkarahaa varten rahaa säästöön sillä edellytyksellä, että oma huone on siisti. Eli periaatteessa vaikka olis tienannu "tonnin" kotitöillä niin senttiäkään ei tipu, jos oma huone ei ole siisti. Kotitöistä sitten maksetaan työn suuruudesta riippuen, esim. roskisten vienti on ollut 20 senttiä per kerta ja lattioiden pesu tai imurointi kerran viikossa 2 euroa per kerta. Katotaan, miten kuviot tästä muuttuu, kun herra kasvaa.
 6. ^ Selkee haamu! Varovaiset onnittelut. Yleensä en näe näissä mitään.
 7. Vieläkö täältä löytyisi aktiivisia monikkoperheellisiä tai monikkoja odottavia? Sain itse kuulla eilen np-ultrassa, että kaksoset olisi tulossa, ja nyt viikkoja 13+0. Kova vertaistuen haku päällä siis ja pientä shokkia ilmassa edelleen.
 8. Mulla on kaksi poikaa ja nyt, kun kolmatta odotellaan, sukupuoliasia on ollut jonkin verran mielessä. Tavallaan toivon poikaa, koska se vaan olis tuttu ja turvallinen. Mutta oishan se ihanaa saada myös se tyttö. Lähtökohtaisesti toivon kuitenkin vaan tervettä lasta, sukupuoli on suht toissijainen asia. Kummasta vaan olen onnellinen.
 9. En muista olenko jo vastannut, mutta onnistuneet raskaudet (koputan nyt vielä puuta, koska kolmas on vasta alussa) on tärpänneet ensimmäinen yk2, toinen yk3 ja kolmas yk4. Jos neljäs joskus olisi tullakseen niin yllättyisin, jos ei tärppäis yk5
 10. Jess @Maallinen olento! Lämpimät onnittelut!
 11. Näkyy selkeä viiva @happpy, mutta mä en ole varma kännykän ruudulta, näkyykö väriä. Kyl mä oisin sen plussaksi lukenut!
 12. Mulla dpo9 haamu
 13. Mulla ei ole mitään muistikuvia kahden ensimmäisen raskauden osalta raivohulluudesta, mutta lohduttavaa lukea nyt, että tää on ihan normaalia alkuraskaudessa. Oon ollu ihan varma, että kohta ne menkat alkaa kuitenkin, vaikka testit sanois mitä muuta, kun kimpaannun niin mitättömistä asioista. Näin tänäkin aamuna punaista kuopukselle, joka ei suostunut tömistelemään kenkiä ulkona ennen tarhan eteiseen siirtymistä. Piti sitten pieni saarna pitää heti aamun kunniaksi ja nyt poden huonoa omatuntoa varmaan taas siihen saakka kunnes saan uuden syyn kiukustua ja näin se piiri pieni taas pyörii. Sanoin miehelle just autossa tänä aamuna (sen jälkeen, kun meinas mennä muki nurin jostain idioottiautoilijasta aamuruuhkassa), että tätä tää nyt on sit seuraavat x kuukautta ja sitten lapset vihaa mua ja tulee avioero ja oon kohta kolmen lapsen yh. En sentään itkuun pillahtanut, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita.
 14. Kyl siinä @Maallinen olento vivahde pinkkiä munkin silmään näkyy.
 15. Mä näen myös haamun @mymmeli85 ja normisti en erota niitä ikinä.
 16. @Panterilla, Onkohan toi sitä kuuluisaa kohdennettua mainontaa? Kiitos kaunis onnitteluista!
 17. Kyllä se viiva sieltä jo vähän vahvistui ja uskalsin korkata lokakuiset. Nyt illan testi näytti jo tältä (dpo11): http://aijaa.com/4FfqVf
 18. Kiitos kommenteista! Takana kemiallinen edellisestä kierrosta, joten en hihku vielä, mutta on lupaavaa! Illan testit ei näytä sen selvemmiltä, haamua tosi hankala saada kuvaan. Onkohan lie järkeä testata vielä aamulla uudelleen? Ei varmaan ehdi hcg tässä hirveästi nousta yön aikana. http://aijaa.com/COJuyl
 19. @Maallinen olento, tää on niitä kuuluisia one stepin testejä. Pitäsköhän käydä ostamassa huomisaamua varten vielä pc:n liuska...
 20. Tästä. Kännykällä erotan aika hyvin viivan häivähdyksen, koneella en näe juuri mitään. Tänään dpo9. http://aijaa.com/GK56jK
 21. Minä sain suht nuorena esikoiseni (20v) ja silloin yksi kaveri oletti suoraan raskauden olevan vahinko ja kysyi, että miksi piditte lapsen. En sitten hämmennykseltäni osannut vastata. Muita vastaavia tilanteita en onneksi muista.
 22. Täällä esikoinen nyt 8-vuotias ja harrastaa sählyä. Harkat on 2krt/vko ja tähän päälle turnaukset, jotka sijoittuu viikonlopuille. Turnauksia on ollut nyt about 2-3 kuukaudessa. Tähän mennessä olen ollut treeneissä ja peleissä aina mukana, mutta varmaan jää osallistuminen vähemmälle, jos ja kun kuopus haluaa alkaa harrastamaan. Minua kiinnostaa se, kuinka paljon te vanhemmat olette harrastuksissa läsnä. Jäättekö katsomaan treenit (jos sellainen mahdollisuus on) vai kuskaatteko vaan / kyselette myöhemmin, miten meni?
 23. Kolmio saunalla pienkerrostalossa, 80m2. Perheessä kaksi aikuista ja kaksi lasta. Toistaiseksi mahdutaan tähän ihan ok, mutta isompi asunto sekä perheenlisäys haaveissa.
 24. Nuorempana en halunnut lapsia ollenkaan. Sen oikean tavattuani mieli muuttui nopeasti. Ensimmäisen jälkeen ajattelin, että yksi riittää. Sitten iski vauvakuume, minkä jälkeen ajattelin, että kaksi riittää. Nyt haaveilen kolmannesta. En ole ikinä haaveillut siis mistään tietystä lapsimäärästä. Haaveilen säännöllisen epäsäännöllisesti +1:stä Nyt tuntuu, että kolme ois passeli mutta oon tainnu olla tässä tilanteessa ennenkin.
 25. Latasin tämän keskustelun luettuani näitä sovelluksia mielenkiinnosta. Minua ei ehkä niinkään kiinnosta kuinka tarkasti sovellus laskee ovulaation vaan tiedot kierron pituudesta jne. En pysty tämän muutaman minuutin näpyttelyn tuloksena juuri käyttökokemuksia antaa, mutta kirjoittelen siitä huolimatta. Fertility Friend oli käyttöliittymältään niin vanha ja karmea, etten pitkään jaksanut edes näpytellä. Womanlog on myös vähän vanhanoloinen (vaikkakin siis selkeästi FF:ää uudempi) ja mainoksien määrä tekee hulluksi, mutta tykkäsin sen statistiikka-sivusta. Nopealla vilkaisulla silmää miellytti eniten Clue ja Flo. Ensin mainittu on suppeampi, joten minun ääni tällä hetkellä menisi Flo-sovellukselle. Glow'sta en pitänyt lähinnä sen takia, että se huutaa joka paikassa (maksullista) premium-päivitystä. Myös käyttöliittymä oli minulle epämieluinen. Kindarasta en osaa tässä vaiheessa sanoa muuta kuin että on suppeahko, mutta kalenterinäkymä on kiva. Ovian koin vaikeakäyttöisimmäksi, mutta siellä on todella paljon merkkailtavaa, jos haluaa viedä olot ja kropan toiminnan tähtitieteen puolelle!