perhone

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About perhone

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kiitos kuljetusvastauksista Rozie ja Monalisa! Vaunut tulivat meille viime viikolla, eli aivan ajallaan. Tilausta tehdessä lupailivat että lähtevät vkon 50 aikana ja näin tapahtui. Itse nyt olimme jo lähtenee joulunviettoon kun kuljetusliikkeestä soitettiin. Sovittiin että ystävämme hakee ne suoraan ko. liikkeen terminaalista. Se oli helpoin vaihtoehto siinä vaiheessa. Pakettia emme ole vielä avanneet mutta näillä tiedoilla kyllä voin suositella. Kaikki meni aivan kuten pitikin!
  2. OYS

    Hyvä että isät jo pääsee osastolle -Outidiilläkin ois kohta tukalat paikat pidätellä Itsekin tahdon alkuun vain isän osastolle. Muut voisivatkin tulla vasta kotiin niin saataisiin rauhassa opetella olemaan vähän kolmisteen ensin. Mulla tosin sukulaiset tulee kauempaa joten täytyy yrittää tehdä kompromisseja miten pääsevät. Luulen kuitenkin että vihjaisen toiveikkaasti että ekat vierailut olisivat vasta kotona, jos edes osa ymmärtäisi vihjeen.
  3. Onnea Annikselle ja Fungukselle!!!
  4. Hei, tulin tähän ketjuun kysymään mitä kautta olette saaneet tilauksenne pingpongista? Ei taida valtion postin kautta tulla? Emme välttämättä olekkaan kotona arvioituna toimitusaikana kun saammekin viettää pidemmän joululoman ja mietin että minne kirjoittasin valtakirjan että joku voisi lunastaa rattaan meidän puolestamme täällä.
  5. totaali repeäminen
  6. tyttö tiedossa.. poika tiedossa.. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. --- alussa näytin pelkästään lihonneelta. ei ihme ettei jengi uskaltanut kysyä raskauden mahdollisuudesta * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. ---hedelmiä, marjoja NAM *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. ---vielä vaalea viiva tosin * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. ---en tunne vielä potkuja *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. ---näytän hirveältä finneineni mutta en enää oksentele ja uskallan jo avata jääkaapin oven itse * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. ---lapsettomuuspelkojen ja kahden vuoden yrittämisen jälkeen keskellä muuttohässäkkää. Stressiä KYLLÄ. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. ---valitettavasti * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. ---en ole huomannut eroa * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. ---itsekin säälin miestäni joskus. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. tyttö 8 poika 2 eos 4 itsellänikin on tyttöolo. katsellaan, josko sitten rakenneultrassa selviäsi.
  7. Jyväskylän H&M:ssä on äitiysvaatemallisto! Sinne vaan
  8. ^kasvavalle vatsalle on tarkoitettu se trikoinen vyötärökaistale! Pelkästään vatsan kasvu ei siis tarkoita että sun vaatekoko muuttuu kokonaan. Eli juuri sen kaistaleen vuoksi niissä vaatteissa on normaalit koot. On varmasti ihmisiä jotka ehkä joutuvat muuttamaan "peruskokoaankin" raskauden vuoksi tai vatsa on erityisen suuri ja joutuu ostamaan isompia mutta lähtökohtaisesti äityisvaatteita voi ostaa omaa kokoaan. Ja eri vaatemerkkien mammavaatteet ovat erilaisia mitoituksiltaa. Itse olen ostanut H&M:ltä juuri niitä kokoja joita normaalistikin pidän ja vatsa (ja minä) ollaan joka kerta hyvin mahduttu housujen sisään Nettikauppaanhan voi tehdä myös palautuksia että jos olet epävarma ota useampi koko ja palauta loput. Saat ainakin oikean koon.
  9. kiitos juuliaj Scarlet! kiitos, mukava olla täällä. Vielä vähän epätodellinen olo. Mutta nyt pitää naatiskella olosta. Miten sulla on odotus mennyt?
  10. Hei, nyt minäkin uskaltaudun ilmottautumaan. eka plussa testissä 23.5 ja tänään varhaisultrassa nähty pieni ihmisenalku ja reipas sydämmensyke. Omien laskujen mukaan 6+6 ja ultran mukaan 7+0. sydän onnesta sykkyröillään!
  11. onnea rokkitukka! toivottavasti nyt pysyy kiinni ja saatte syliin asti pidettäväksi. Meilläkin hoitoja taustalla joten suuronnittelut teille molemmille!
  12. Rovaniemellä eikä Oulussa ainakaan pääse. Itse kävin suosiolla yksityisellä.
  13. meille lupailtais tällä tyttöä. vaikkakin mulla on viimeaikoina ollut vähän poikafiilis -ihan vähän kuitenkin vain