taikapöllö

Aktiivijäsen
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About taikapöllö

 • Rank
  Tavis
 • Birthday 02/08/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Ranskan Guyana
 1. Täällä purskahdin itkuun kun luin tämän. Ihana!!
 2. Oi nämä ovat hyviä! minusta on tullut ihan idari, piereskelen pöydässä, aivastin toissapäivänä keittiössä ja nenästä tuli räkää kasvoihin. sanoin miehelleni "kato" ja esittelin miten ihana klimppi onkaan huulten yläpuolella. siis luoja. tosiaan, helpompaa olisi listata ne asiat joita ei tee oudosti, asioita joita ei unohda tai asioita jotka eivät saa kyyneliin. eilen kysyin mieheltäni leikilläni lounaspöydässä, että mitäs nyt tehdään jos joulupukki ei löydäkään minua tänä jouluna kun ollaan muutettu toiselle puolelle maailmaa. ja yhtäkkiä aloin itkemään vuolaasti ja painoin päätäni rintakehää kohden (kun tuli niin paha mieli siitä, että ollaan kaukana kotoa ja tämä on minullekin ensimmäinen joulu ilman vanhempiani ja viimeinen joulu kahdestaan mutta tätä en ehtinyt kertoa miehelle). mies tuli viereeni ja kysyi hellästi "ollaankos sitä taas huonolla tuulella", josta sain kilarit. sanoin pikkulapsen kiukkuäänellä "snif snif emmä oo huonolla tuulella ku niisk mä oon surullinen!! siinon ero! niisk! sä et tajuu mitään! niisk snif!" ja menin parvekkeelle istumaan ja olemaan ihan suruinen. mies sitten tuli perässä ja saatiin sitten sovittua tämäkin tärkeä riita.
 3. Nyt saatte kasan tyhmiä kysymyksiä. Miltä tuntuu kun lapsi alkaa tulemaan, miltä supparit tuntuvat kun on tosi kyseessä? Liittyykö synnytyksen lähenemiseen painetta ulkosynnyttimissä tai karvoituksen alueella? Paljon sitä lapsivettä tulee, mistä tietää että se on lapsivettä? Onko kyse pienestä märästä läntistä pikkuhousuissa vai tuleeko sitä desikaupalla? Mikä on limatulppa? terveisin ensisynnyttäjä kaukana neuvolasta tai neuvojista. Kiitos ja anteeksi!
 4. Puhumme vauvasta jo nimeltä, mutta mulle on vakiintunut sana pikkutiitiäinen. <3
 5. 13kg tullut tähän mennessä. Hurraa...
 6. tein tuon kesän alussa, taulukon mukaan oli poika tulossa ja tänään varmistui ultrassa, poika on tulossa:) sattumaa tai ei, hauska juttu!
 7. Tämä nyt ei tullut mieheni suusta, mutta on pakko jakaa tämä kun ei "Isomummien suusta"- palstaa taida olla.. Käytiin tänään isoäidilläni kyläilemässä ja aloitin kipulääke- keskustelun; Minä: "En ole vielä päättänyt mitä mieltä olen kipulääkkeistä, että ottaisko jotain kipua lieventävää vai menisikö ilman" Mummi: "Ai mitenkä niin." Minä: "Kun se synnytys kuulemma sattuu aika paljon." Mummi "Eikä satu." Minä: "Ai ei satu? Olen kuullut tyttäreltäsikin, äidiltäni jotain ihan muuta." Mummi: "No kyllähän se hammaslääkärissäkin käynti sattuu. Kuule naiset on kautta aikain synnyttäneet pellolla, kietaissut lapsen esiliinaan ja jatkanut siltä seisomalta lehmän lypsyä. Nyt vaan naiset makaa sairaalassa ja sillätavalla synnyttävät. Turhaan pyytelet mitään lääkkeitä." Jep.
 8. willow, näinhän se asia varmaan on. mä ymmärsin noin viikko sitten, että olen viettänyt koko raskausajan stressaten ja asioista peläten ja nyt ajattelin vain alkaa nauttimaan raskaudesta. tuo lentojuttu on minulle hyvä esimerkki, ettei pidä uskoa kaikkea esihistoriallista, mitä lukee/kuulee.
 9. Mun mieheni kaikki ajatukset minun raskaudestani ja tulevasta perheestä: "vauva on nyt siellä mahassa ja sitten kun se tulee sieltä ulos, se on sitten eri homma."
 10. Toistan varmaan itseäni, mutta mieleni tekee koko ajan suuria kasoja hedelmiä. Iltaisin se vielä korostuu. Ihoni on tullut moninkerroin pehmeämmäksi tämän hedelmähimon ansiosta.
 11. Olen ollut vuosia kasvissyöjä, välistä vegaanikin, mutta olen aloittanut raskauden myötä lihansyönnin uudestaan. Ja pakko myöntää, nautin tästä uudesta ruokavaliosta! Että aikamoinen mieliteko:)
 12. Yhdyn tähän kerhoon! Ihoni on ollut aina pillereitä syödessä taivaallinen. Se oli joskus hieman kiiltävä, mutta ei ollut finnin finniä, kesällä paljon pisamia mutta sitä piti rasvata paljon. No, lopetin tämän vuoden helmikuussa pillerit ja tupakan polton samaan aikaan niin TADAA!! Sain sitten kokea, millainen hormonimyrsky tulee kun nuo pillerit lopettaa. Iho kukki kasvoista jonkun aikaa, mutta alkoi sitten hieman paranemaan. Toukokuun lopulla alkoi ihoni taas voimaan huonosti. Sain kahden euron kolikon kokoisen finnin kaulaan, aluksi luulin että se oli joku kasvain, mutta yhden saunakerran jälkeen vähän puristelin sitä niin ylläriylläri sain pestä peilin KAHTEEN OTTEESEEN. Anteeksi vain minultakin yksityiskohtainen kuvailu. Siis jotain ihan tavatonta!! No, plussattiin kesäkuun alussa ja tuosta toukokuun lopusta saakka iho on kukkinut, eikä ole tullut pisamiakaan vaikka olen ollut paljon ulkona kesän aikana. Ihoni on kauttaaltaan sen sijaan pehmeämpi kuin ennen, voisin sanoa että saisi olla lopun elämääni näin pehmeä ja mukavan tuntuinen. Finnit minulla on rintakehässä, käsivarsien yläosissa, leukaperissä, kulmakarvoissa (???) ja otsalla. Meikkiä en ole käyttänyt noin kolmeen kuukauteen (paitsi ripsaria muutamiin juhliin kesän aikana). Mutta kasvojani ei ole tarvinnut rasvata pesun jälkeen juuri ollenkaan. Olen kuitenkin sitä rasvannut aina välillä, mutta ihoa ei kiristä kuin ennen. En ole oikein yrittänytkään saada finnejä pois, juon paljon vettä ja syön vajaa kaksi kiloa erilaisia hedelmiä päivässä. Olen ajatellut, että ne auttavat jos auttavat, viimeistään helmikuussa pitäisi odotella finnien poistumista kun vaavikin syntyy:) Juhannuksena äitini tokaisi, että ihoni on "yhtä hieno kuin ysillä ollessasi" mutta mieheni ei ole moksiskaan. Se on minusta ihan parhainta:)
 13. Tunsin viikoilla 14 pienen hipaisun, oli juuri kuin perhosen siipi olisi koskenut vatsaa sisältä päin. Se oli hurja tunne! Anoppi ei uskonut tätä ollenkaan kun on ensimmäinen lapsemme kysessä ja ei tietenkään kukaan voi tuntea ensiraskaudessa jo näin varhain mitään. No, anoppi ei usko muutenkaan mitään mitä sanon. Iltarauhoittumisien jälkeen on tuntunut ehkä muutaman kerran jotain liikettä kun olen pitänyt käsiä vatsalla ja jutellut vauvalle. Viikoilta 10 olen tuntenut vatsassa tietyissä kohdissa energiaa, sellaista sähköistä olemisen energiaa mitä en ole tuntenut koskaan aikaisemmin.
 14. hei! mulla olis taas yks kyssäri, liittyen juustoihin.. kun olen vähän epäselvissä tiloissa. en oo syöny pastoroimatonta juustoa/muita maitotuotteita, mutta siis pastoroitua pehmeää juustoa voi syödä? niinkuin leipäjuusto, joka on suurin himoni jaetulla ykkössijalla mieheni kanssa. paketissa (siis juuston, ei miehen) lukee, että pastoroitu tuorejuusto. neuvolan lapuissa lukee, että myös pastoroidut tuorejuustot ovat pannassa. mites muuten sulatetut dippijuustot? selaiset peltitölkissä olevat, joita käytetään nachojen kanssa? sehän on sulaa juustoa. eivät varmaankaan ole pastoroituja, muistaakseni purkeissa ei lue mitään? onko teillä kokemuksia? kiitos avusta! nimim. juustokysymyksiä nro 74830 edit. kirjoitusvirheitä
 15. Muutamme syyskuun lopulla vuodeksi Etelä-Amerikkaan, Ranskan Guyanaan. Pelottaa. Minulla on astma, olen ylipainoinen ja silloin rv 20.