Elinainen

Aktiivijäsen
 • Content count

  586
 • Joined

 • Last visited

About Elinainen

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä 10kg meni rikki lähes tasan 2-vuotiaana .
 2. From the album Pikkuveli

 3. From the album Pikkuveli

 4. From the album Pikkuveli

 5. From the album Pikkuveli

 6. From the album Pikkuveli

 7. Kiitos ehdotuksista, Chandalina ja TuiTui! Me saatiin nimi päätettyä . Poistin nimet tuosta mun aiemmasta viestistä - en halua, että tutut käyvät täältä kurkkimassa ja arvaamassa oikean nimen, ennen kuin se itse kerrotaan.
 8. Keksittekö kivoja merkitysnimiä pojan toiseksi nimeksi? Kolmas nimi saisi olla "tavallinen nimi", siis ilman merkitystä. // Nimet poistettu
 9. Eipä mulle tullut mieleenkään, että suihku saattaisi olla tosiaan ihan omassa huoneessakin, jos ei perhehuonetta saa . Haikaranpesässä kun suihkuhuone oli erikseen käytävällä. Taas opin uutta!
 10. Nyt muistankin, että meitäkin taidettiin ennemminkin varoitella siitä, että vauvoja pidetään yleensä enemmän liian lämpimässä, siis hattu päässä, kuin liian viileässä. Eli en taida nyt kovin kalliiseen sisähattuun panostaa, kun ei sitä todennäköisesti paljoa tulisi käytettyä .
 11. Mikä onkaan suositus siitä, tarvitseeko vastasyntynyt hattua sisällä? Tai siis pärjääkö ilman? Esikoiselle puettiin hattu heti synnytyssalissa ja muistelen, että ainakin sairaalassaoloaika käytettiin sitä. Kotipukeutumisesta en muista, oliko hattu päässä vai ei... Esikoinen olikin kuitenkin pienikokoinen (2,6kg), eikä ehkä pitänyt lämpöä yhtä hyvin kuin normaalikokoisempi vauva. Mietiskelen tässä, kannattaako tässä toisen lapsen syntymän lähetessä tuhlata rahoja johonkin superihanaan, mutta melko hintavaan puuvillahattuun .
 12. Mä kysyn nyt täällä, kun ei tämä oikein kuulu osastoon "tyhmät kysymykset synnytyksestä", ehkä enemmän sitten tänne . Miten sairaalassa käydään suihkussa vauvan kanssa? Saako vauvan viedä suihkuhuoneeseen? Tuskin henkilökunnallakaan on aikaa hoitaa kaikkien suihkuttelevien äitien vauvoja . Esikoisen syntyessä meillä oli perhehuone Haikaranpesässä, eikä tällaista tarvinut edes miettiä, kun mies oli koko ajan mukana. Sen varaan en nyt haluaisi laskea, että pääsen suihkuun vain silloin, kun/jos mies ehtii tulla käväisemään...
 13. Kiitos vastauksista, monella on tuo Obsidan nähtävästi toiminut!
 14. Mulla on jo toinen raskaus menossa, mutta vasta nyt törmäsin tähän ongelmaan, nimittäin alentuneeseen hemoglobiiniin. Ovatkohan kaikkien rautalisien haittavaikutukset yksilöllisiä vai olisiko jokin yleispätevästi vähän paremmin siedetty kuin jokin muu....? Viime raskauden loppuvaiheessa kärsin ummetuksesta ja sitä en nyt rautatableteilla haluaisi ainakaan lisätä. Olisikohan siis mitään rautalisää, mikä saisi vatsan todennäköisemmin löysälle? Vai onkohan ainoa keino vain kokeilla kaikki läpi...?
 15. KOS

  Onkohan Kättärillä mahdollista saada vegaanista ruokaa...?