catap

Aktiivijäsen
 • Content count

  1117
 • Joined

 • Last visited

About catap

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 07/27/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. ^ Hauska tavata
 2. Aah, kyllä varmaankin jos oltiin yhtäaikaa samalla päiväkodilla Kukas sää olit?
 3. ^ Mitä mitä Mamalicious?
 4. ^ En haluaisi olla pahanilmanlintu mutta monilla on jäänyt tilaukset tulematta. Ei ole kaikilla mennyt perille tilausvahvistuksesta huolimatta Kehoittaisin kysymään asiakaspalvelusta jos tilauksesta on jo kauan.
 5. Kodinhoidontukea saa vuosilomankin ajalta. Sitä saa aina jos lapsi ei ole kunnallisessa hoidossa Mä en laittanu kesälomarahoja tuloihin, tosin en hakenu sitä hoitolisää. Mutta kannattaa ottaa huomioon että jos on muita tuloja siinä kuussa kun saa kodinhoidontukea, verotetaan tuota tukea lisäprosentilla. Tämän välttää jos hommaa etuuksille oman verokortin.
 6. Onkos joku pitänyt Tampereella tuon 8 viikkoa pois kesällä hoidosta jotta saa maksuttomaksi toisenkin kuun? Mietin vain miten ne maksut sitten menee. Tytöt lomailee nyt 25.6.-19.8. Varmaankin sitten heinä- ja elokuu on ilmaisia.
 7. On jo tehty tilaus Ei oikein iskenyt muut kuin sammakkohaaremit, pilvipyllyt ja -peitto.
 8. Meille tuli kyselylappu päikystä että miten jatketaan syksyllä hoitoa. Vastausaika päättyi jokin aika sitten ja syksyn paikkojen haku päättyy 18.3. Näin siis Tampereella. Saavat mahdollisimman tarkan kuvan paljonko paikkoja vapautuu Tuntuu kyllä että on lotossa voittanut kun on lapset lähimpään päikkyyn saanut.
 9. Meidän päiväkodissa annetaan käsittääkseni joka aterian jälkeen pastilli. En ole ihan varma mutta ainakin aamiaisen ja lounaan jälkeen olen nähnyt annettavan. Ja ihan päiväkodin "piikkiin".
 10. Jossain oli puhetta että 28.3. tulisi noita lisäyksiä mallistoon. Pilvipeitto ja sammakkohaaremit lähtee ainakin tilaukseen jos semmoiset tulee. Se vaaleanpunainen sammakkomekkokin oli kivan näköinen.
 11. Minä olen pessyt kaikki vaatteet eikä mitään ongelmia ole ollut. Tokikin noudatan orjallisesti ohjeita ja pesen aina nurinpäin käännettynä kaikki vaatteet sukkia myöten 40 asteessa enkä linkoa täysillä. Rummutan vain velourit. Pilvitakit, bodyt ja kaikki ihan priimaa.
 12. Minä sain Tampereella tiedon muistaakseni jo maaliskuussa kun hoito alkoi elokuussa. Hakemuksen olin laittanut jo tammikuun alussa.
 13. Joskus 16-kesäisenä juteltiin kavereiden kanssa nimistä ja kerroin omat suosikkini tytöille. Tästä noin vuosikymmen eteenpäin tuli asia uudelleen keskusteluun ja yksi kavereistani sanoi suosikikseen sen nimen jonka olin tuolloin aiemmin kertonut. Sanoin hänelle että olet kuullut tuon nimen minulta, hän sitten hetken pohti ja sanoi että niin taitaakin muuten olla. Sovittiin yhdessä että se kumpi ensin saa tyttölapsen saa nimen käyttää Nyt nimi on minun tytöllä. Mutta jos joku olisi vienyt toisen nimen joka minulla oli varattuna tytölle jo tuolloin 16-vuotiaana niin olisin vetänyt semmoiset palkokasvit nenääni ettei ne sieltä olisi enää pois tullut. Mummon toive lapsenlapsenlapselleen ja Suomesta löytyy yhteensä 6 nimen kantajaa.
 14. Juurikin se punainen puputunika. Tykästyin kutsuilla kauheasti leijonateeppariin ja oransseihin froteeshorteihin. Oli aivan ihana yhdistelmä! En vielä ainakaan tilannut, katsotaan jos tulee jotain täkyjä kauden edetessä niin sitten
 15. Eli taitaa olla aika hitti Tuo on kyllä mekoista ihanin!