Vässykkä

Aktiivijäsen
 • Content count

  400
 • Joined

 • Last visited

About Vässykkä

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Seitsemän kiloa tuli ja synnytyksen jälkeisen turvotuksen hävittyä olivat kaikki poissa plus muutama kilo lisää. Kun enhän minä hoksannut syödä tarpeeksi...
 2. ^ Missä vaiheessa teillä itkuisuus helpotti? Meillä on nyt 7-viikkoinen tyttö, joka itkee myös melko paljon, etenkin iltaisin. Välillä on kunnon huutoitkujakin. Toivottavasti helpottaa jossakin vaiheessa...
 3. Ahdistunut uneton täällä, moi. Onko teillä kenelläkään kokemusta lääkitystä vaativista nukahtamisongelmista? Minulla kun ei uni vaan tule silmään, ja nyt lääkitystä pohdin.
 4. Lisää kokemuksia kehiin.
 5. Olisiko kenelläkään tarvetta Clearbluen digitaalisille Dual Hormone -ovulaatiotesteille? Minulla olisi tarpeettomana melkein täysi (18 kpl) paketti, jossa on parasta ennen päivämäärä 06/2016. Hinnasta voidaan sopia yksityisviestillä.
 6. Näitä on mukava lueskella, kun elämänmuutos alkaa välillä pelottaa. Lisää, kiitos.
 7. Luin, että 2-3 päivää ennen sokerirasitustestiä olisi hyvä syödä ravintoa, joka sisältää kuitupitoisia hiilihydraatteja. Mihinkähän tämä mahtaa perustua?
 8. Mitähän nämä melkoisen kovat alavatsakivut ovat? Voiko ummetus tulla jo vuorokauden päästä edellisestä "tyhjennyksestä"? Sitäkin kun minulla on ollut. Vuotoa ei ole ja nyt on meneillään 20. raskausviikko.
 9. Mullekin on leipä alkanut maistua. Ihan perusreissumies kinkulla ja juustolla on suurta herkkua.
 10. Myyn 18 testitikkuja ja käyttämättömän testilaitteen. Hinnasta voidaan sopia yksityisviestillä.
 11. Molemmat yli kolmekymppisiä, vakityöt ja asuntolainaakin jo useampi vuosi maksettu. Tässä kuussa 7. hääpäivä, yhdessä ollaan tosin oltu jo yli kymmenen vuotta.
 12. Täällä kun on mitä ilmeisimmin joensuulaisia odottajia paikalla, niin olisiko teillä tietoa paikallisista odottajaporukoista? Käykö esim. Perheentalon ryhmissä paljon tulevia äitejä?
 13. Kiitos kokemuksen jakamisesta, Kiiwinen. Kylläpä on tympeä kätilö sinun kohdalle sattunut. Mutta onneksi vuodeosastokokemus oli parempi. Katsotaan, millaisia tätejä on vuorossa ensi tammikuussa.
 14. Minäkin jään odottamaan.
 15. Onko Lugesteron aiheuttanut muille väsymystä? Minulla annostus on 400 mg vuorokaudessa, ja on melko nuutunut olo.