sts

Aktiivijäsen
 • Content count

  5409
 • Joined

 • Last visited

About sts

 • Rank
  Ei muuta elämää

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1894 profile views
 1. NKL

  Tuoreempia kokemuksia nyt kun kättäritkin on poissa pelistä? Onko joku ollut potilashotellin puolella?
 2. Ensimmäisen raskauden aikana lopetin ratsastamisen noin puolessa välissä raskautta. Esteet jätin jo aiemmin pois. Sektion jälkeen palasin selkään 7-8 viikon kuluttua ja kaikki sujui hyvin. Nyt tässä raskaudessa (tänään 10+2) luulen että heppailut jää aika aikaisessa vaiheessa pois, mun ratsastelut on muutenkin viime aikoina olleet sen verran satunnaisia vaan.
 3. Meillä 1v 7kk nukkuu yöllä 20-07/08 ja päikkärit 12.30-14/15.
 4. Liljankukalle en osaa vastata
 5. Kaksi ensimmäistä Terolut kuuria ei saaneet kiertoa sinne 28 päivään. Nyt kolmanteen annostus nostetaan 2 tablettia päivässä.
 6. Täällä menossa ensimmäinen Terolut-kuuri ja toinen lapsi haaveissa. (Esikoinen tärppäsi luomusti vajaan 6 vuoden yrityksellä). Terot määrättiin nyt lyhentyneeseen kiertoon/luteaalivaiheeseen. Alavatsajomoja on ollut hieman enemmän, mutta muuten ei mitään sivuvaikutuksia. Kymmenen päivän kuuri, 1 tabletti päivässä, tänään kuurin tokavika päivä.
 7. ^ Jeeee Ansku! viiva näkyy!
 8. ^ Mammaksi.fi löytyy Davidin testejä
 9. Mä melkein arvasin, että joku tulee sitä kurkkimaan kun tänne kommentoin
 10. Taiqa, jeee, viivat siinä on!
 11. PS

  Adressi Porvoon synnytyssairaalan puolesta
 12. Mulla sektiosta reilu 9 kk aikaa. Haava parantui todella nopeasti ja kivuttomasti. Eka viikko oli nipistelyä ja kiristelyä sängystä noustessa, nauraessa jne. Mitä teille sanottiin sairaalassa/jälkitarkastuksessa seuraavan raskauden suhteen, koska saisi uudestaan raskautua? Mulle ei sanottu mitään. Tutuilta ja netistä olen kuullut, että vähintään vuotta usein suositellaan sektion ja uuden raskauden välille.
 13. Mä en nyt ymmärrä. Mies haki isyysvapaata mun äitiysloman loputtua mun vuosiloman verran (28 arkipäivää). Eilen oli tilille tullut rahaa ja ihmeteltiin hieman summaa. Katsottiin netistä päätös ja sen mukaan isyysvapaata on myönnetty vain 11 arkipäivää. Kirje päätöksestä on postitettu, mutta ei ole vielä saapunut meille. En keksi mitään syytä miksei isyysvapaata olisi myönnetty sen verran mitä sitä on haettu? Olisiko jollakulla näkemystä asiaan?
 14. Mä nään viivat sekä vadelmaisen että bohemian kuvissa!! Tsemppiä ja viivojen vahvistumista!
 15. Jee, tää on loistava ketju! Tosi hyviä vinkkejä ja reseptejä! Meillä aloitetaan kiinteiden maistelut kuukauden kuluttua. Meille neuvolasta suositeltiin lisäämään öljyä soseisiin, koska poika on niin hoikka.