SonjaMaria

Aktiivijäsen
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

About SonjaMaria

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Ihana nimi Mimosan tytöllä
 2. Keskenmeno .
 3. Onnea plussanneille!
 4. Oho oon laittanu väärin ups! ja olin iha väärin laittanu,ku olin nii onnessa.eli 3+5 on menos tänää pitää tehä viel varmistus testi;D Noni ja varmistus testi tehty! ja sieltä tuli plus
 5. Pakko kertoo,OON RASKAANA!
 6. No jotain ne höpis mutta,nyt ku selitit ton toisen niin varmaa ne sitä tarkotti.Mutta niinkun se ei oo 100% varmaa. Joskus varmaa pitää käyttää jossai testis.
 7. Minusta lapsen ei tarvitse saada viikkorahaa ennen koulu ikää. Meillä ei muut saa viikkorahaa kuin esikoinen ja raha määrä riippuu mitä on tehnyt. Esim. jos oman huoneen siivoaa saa 2e. Itse en koulu suorituksista rahaa anna,eikä mieskään koska se ei ole niin hyvä.Mutta mummot,ukit jne.. sattaa välillä antaa.Viikkorahan saa jos on auttavainen,siivoaa. En ole ikinä uhkaillut viikkorahalla jos käyttäytyy huonosti. Viikkorahan saa käyttää vapaasti,mutta en anna paljoa ostella niillä karkkia.Yleensä meidän tyttö säästää järkevään rahojaan.
 8. Kyl se musta on mahdollista.Meillä ainaskin neuvolassa sanotaan että ovat 50% identtisiä,mutta ei varmaa.
 9. No meillä tälläiset pyörät odottaa varastossa: Pojalle musta ja tytölle tuo ruskea
 10. Meiä tyttö ja poika on 50% identtiset
 11. Olin 19v. mies 20v. kun esikoinen syntyi.Mietittiin että pidetäänkö lapsi,mutta olin jo kiintyny niin paljon lapsiin... Sitten mies löysi töitä,mä jatkoin koulua.Aika tiukkaase teki mutta,oon nykyäänki iha kotona. ja Pirpanat tuli sitten vasta ku olin 30v. ja mies 31v.
 12. Meillä on iha luomu kaksoset.Suvusta löytyy paljon kaksosia on identtisiä ja ei identtisiä.Nyt sisko odottaa ihan luomu kolmosia.
 13. Minäkin esikoiselle Flora-koodeja kaipailisin laittaisitko YV:eetä jos on ylimääräsii!
 14. Meillä harsoja käytetään aika moneen tarkoitukseen.... Ja esikoisella on ollut 1v. asti harso jota käyttää nukkuessa vieläkin,Sitä ihmettelen suuresti? Mutta kaipa se on jotenki turva ku,Jos on vaik pesuuki aamul laitettu ni sanoo että "untun pitää olla kuivunu iltaan mennes" Et tuleekoha meiä kaksosillekkki joskus viel joku rätti,liina noi tärkeeks;OO?