Louna83

Aktiivijäsen
 • Content count

  647
 • Joined

 • Last visited

About Louna83

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onko jo plussanneita, joilla laskettu aika maaliskuussa 2015. Kuka perustaisi uuden odotusketjun? Minulla käytössä vain mobiililaite ja hidasta hommaa muutenkin. Enkä kyllä keksi hyvää nimeäkään Oma laskettu aika osunee ihan alkupäiviin 2.3. Vielä epävarma la, koska kierukan jälkeen kuukautisia ei ehtinyt tulla.
 2. Oma tilanne on hieman muuttunut. Uusia oireita on tullut, liian hyvä hajuaisti ja väsymys. Davidin testi edelleen haalea mutta vahvempi jo mut tulee testiajan lopulla. Sain nyt ostettua toisen testin mutta en kehdannut huvipuistossa alkaa sitä tekee. Heh Välillä uskon välillä en. Mullahan ei ollut myöskään kuukautisia koko kahteen kierukkavuoteen eikä kerennyt kierto alkaakaan, joten kaikki on mahdollista. Muoks. Nyt on digitesti tehty ja kyllä tässä raskaana ollaan. Tuloksena vkot 1-2. Ihanaa. Oireet ei ole lisääntyneet.
 3. Minä olen saanut nyt kolmen päivän ajan davidin testiin viivanpaikan tai tosi haalean plussan. Luin että tää testi voi antaa näitä haaleita vääriä positiivisia. Oireita olen toki kuvitellut nyt, kovat rinnat ja paineen tunne alavatsalla. Paleltaakin kovin. Toinen lapsi on toiveissa mutta en olis uskonut että vois tärpätä näin nopsaan. Hormonikierukka siis poistettu toukokuun alussa eikä yhtiäkään kk ole tullut. Mulla on myös pco ja seksiä "muutaman "kerran, että onkohan toiveajattelua vaan..? Mieskään ei usko plussaan. Teen tänään toisen merkin testin kunhan vaan pääsen apteekkiin, ollaan siis reissulla mutta kovin pelottaa nega ka karu totuus.
 4. Davidin testeissä tosi haalea plussa tai viivanpaikka. Tulee testiajan sisällä vaikkakin ihan loppupuolella. Hormonikierukka on minulta poistettu toukokuussa, tyhjennysvuotoa tuli sen verran että erotti jotain väriä. Kuukautiset ei ole tulleet sen jälkeen ollenkaan, mulla on pco ja seksiä ehkä kerran siellä toinen täällä. Ei näillä spekseillä voi olla raskaana. Eihän? Ollaan vielä reissussa ja pitäis päästä testaa toisella testillä. Ai niin, sevielä piti kysyä että eikö testiviivan pitäisi vahvistua ihan jo vuorokauden sisällä? Mulla pysyy samanvahvuisena, jo kolmena perättäisenä päivänä. Sen takia tässä epäilyttääkin. Jännittää.. Laskettu aika voi olla vaikea määritellä, ehkä maaliskuun alussa. Muoks. Nyt sain tehtyä toisen testin ja tuloksena raskaana 1-2 vkoa. Kyllähän tää on uskottava! Tein vielä tänä aamuna davidin testin ja tosi haaleaa väriä edelleen näyttää.
 5. Hymypojalle
 6. Mulla kokoarvio ultralla oli viikoilla 37+5 3100g. Vauva syntyi 38+2 ja painoa 3070g. Suht lähelle meni.
 7. Pari pientä nirhaumaa, joihin ei tikkejä tarvinnut Kätilö suihkutteli juuri ennen ponnistamista ja sen aikana jotain öljyä alapäähän ja muistaakseni tuki välilihaa.
 8. Minulla irtosi tulppa keskiviikkona ja synnytys käynistyi to-pe välisenä yönä. Vauva syntyi lauantaiaamuna. Viikot limatulpan irtoamisen aikaan siis 37+6.
 9. Viikot 38+2 ja supistuksilla.
 10. Voiko flexi bathin kanssa käyttää mitään kylpytukea?
 11. Meille tulee kans gessleinit ja muistelisin, että kaukaloista vaan Britax baby safe plus ja Maxi-Cosi capriofix käy. Gessleinin omasta kaukalosta en ole kuullutkaan. Tai liikkeessä eivät sitä maininneet.
 12. Kuopiossa gessuja voi kokeilla vain baby style -liikkeessä.
 13. Suloinen Sincerityn typy
 14. Vielä ehtii 20+5: