Hulina

Aktiivijäsen
  • Content count

    127
  • Joined

  • Last visited

About Hulina

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kyllä kai ystäväpiiri elää ja muokkautuu koko ajan. Mulle oli esikoisen vauva-aikana todella tärkeää olla yhteydessä ystäviin, joilla ei vielä lapsia ollut. Mua pelotti etukäteen, että hautautuisin mammamaailmaan, jossa vain lapsiasiat kiinnostaa. Sen vuoksi oli ihanaa tavata lapsettomia ystäviä ja jutella ihan muista jutuista. Toisaalta mammakerho oli ihana henkireikä. Siellä sitten juteltiin ne vauvajutut mutta myös paljon muuta. Vaikka kerhossa oli todella ihania ja hauskoja naisia, on yhteydenpito heihin kuitenkin tosi vähäistä nykyään.
  2. Kiitos tuoreista kommenteista! Synnytys haikaranpesän puolella ja lapsivuodeaika tavallisessa huoneessa kuulostaa ihan hyvältä vaihtoehdolta. Mä haluaisin kokeilla synnyttämistä ammeessa. Viimeksi oltiin ammehuoneessa, mutta huonojen sydänäänien vuoksi ei ammeessa. Aika tuuriahan se olisi, jos tälläkin kertaa ammehuone olisi valmiina.
  3. Mischa, tuollaista olen itsekin miettinyt. Tuntuisi vähän epäreilulta pitää esikoista yöhoidossa muiden ollessa muualla. Muistan kuulleeni jostain, että vanhemman sisäruksen saisi ottaa perhehuoneeseen mukaan. En tiedä, pitääkö (enää) paikkaansa ja toisaalta tuskin sellainen alle kolmevuotias siellä kovin hyvin viihtyisi. En muuten tiennyt, että Haikaranpesässä on muitakin kuin perhehuoneita.
  4. Mulla sanottiin nt-ultrassa, että rakenneultran jälkeen voi taas soitella ja varailla paikkaa Haikaranpessän. Silloin elokuussa ei ainakaan vielä tiedetty, kuinka Naistenklinikan remontti vaikuttaa ensi vuoden alun synnytyksiin. Mischa: Olitteko te toisen lapsen kanssa Haikaranpesässä? Miltä se tuntui esikoisen kannalta ajateltuna? Me oltiin ekalla kerralla siellä ja tykättiin kovasti. Nyt mietin, olisiko esikoista ajatellen mukavampi, jos isä olisi yöt kotona. Toisaalta, jos kaikki menee hyvin niin eivät ne taida toista kertaa synnyttävää montaa päivää siellä pitää. Viimeksi lapsi syntyi perjantaiaamuna ja sunnuntaiaamuna päästiin kotiin.
  5. Me ollaan puhuttu lähinnä Tyypistä. Se tosin kuulostaa vähän persoonattomalta.
  6. Mulla taas on koko ajan nälkä.
  7. Voimia Siristiinalle ja onnea uuteen raskauteen. Kunpa ihmiset malttaisivat huolehtia vain omista asioistaan.
  8. Meidän raskaus on vielä aika alussa. Siitä huolimatta mun mielestä on itsestään selvää, ettei äiti ole yhtään isää parempi hoitaja lapselle. Meillä isä jää hyvin todennäköisesti ainakin muutamaksi kuukaudeksi hoitovapaalle. Pidän tärkeänä, että isä ja lapsi saavat viettää kahdenkeskistä aikaa ja luoda omat juttunsa jo vauva-aikana.
  9. Mulla ei ole ollut vielä juurikaan mielitekoja. Sen sijaan entisiä herkkuja kuten jäätelöä, suklaata ja leivonnaisia ei tee ollenkaan mieli.
  10. Paljon olette kokeneet lyhyessä ajassa. Kohta teillä on oikein suurperhe.
  11. Vertaistukea etsimässä.
  12. Aika paniikkiin minäkin menin, kun testi oli positiivinen. Mies onneksi osasi ottaa rennommin. Mun raskaus on vielä ihan alussa, joten uskon, että tulevien kuukausien aikana ajatukseen tottuu entistä paremmin. Nyt mulla on lähinnä utelias olo. Meidän raskautta voisi ehkä luonnehtia harkituksi vahingoksi. Ihan hirveästi ei nimittäin olla tänä vuonna ehkäisyyn panostettu. Mun elämäntilanne on siinä mielessä erilainen, että meillä on ns. puitteet kunnossa, eli ollaan oltu monta vuotta töissä ja naimisissa ja ikääkin on lähes 10 vuotta enemmän kuin sulla. Siitä huolimatta ajatus äidiksi tulemisesta on myös vähän pelottava. Siinä, että lapsen saa nuorena on on varmasti paljon hyviä puolia.