Sisse

Aktiivijäsen
 • Content count

  1003
 • Joined

 • Last visited

About Sisse

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei, olen blingon myyntiedustaja keski-suomen alueella, nyt voit tilata webshoppini kautta blingon vaatteita täältä, uusi talvimallisto starttaa 25.10. Ensi keväänä aloitan myös kotikutsujen pitämisen ( täytyy odottaa että masuasukki ulkoistuu joulukuussa ), jos olet kiinnostunut emännöimään kotikutsuja, otahan yhteyttä rohkeasti yv:llä. Kerron lisää mm. emännän eduista.
 2. Anteeksi tyhmä kysymykseni, tähän varmaan löytyisi vastaus jos jaksaisi selailla mutta ehkä käy nopeammin näin...eli, onko noihin verveihin myynnissä enää missään tota kovaa ( verve peanut )kantokoppaa, en löydä mistään?!? Vai onko toi jotenki nyt uudistunut tai en vaan tajua..kuN haluaisin siis ostaa vervet kovalla kantokopalla, mutta en löydä tähän nyt mistään sopivaa yhtälöä kun verve peanut kantokoppaa ei löydy mistään. ( psst, jos jollain myynnissä tällainen yhtälö niin olen kiinnostunut )
 3. Liita, onko toi kuva mustavalkoinen vai oonko värisokea? kyllä mä jotain nään tuossa..
 4. Kiitoksia onnitteluista! Vähän on epäuskonen olo, mitään oireita ei ole..ja melkein unohdan koko raskauden välillä. Tsemppiä sairastupiin, se on kyllä raskasta kun iso perhe sairastaa. Toivottavasti saanuskan sokerit pysyis tasapainossa!
 5. Hahaa, tihrustettavan haamun ( ite en ollut uskoa silmiäni ) tänään sain. Pelon ja onnen sekaset tunteet on, pelon lähinnä siksi kun onhan tää hurjaa, viides lapsi!!
 6. Nyt olis vissiin dpo 12, en ole ihan varma koska ovulaatio tarkalleen tapahtui kun en sitä mitenkään kuulostellut/tikuttanut, mutta olettaisin jotakuinkin näin.
 7. Ääks, mä oon jo ihan varma että silmät harittaa! Janinan ylemmissä oon näkevinäni väriä.
 8. Kuvittelenko vaan..?
 9. Meillä 40+5, 38+2, 39+0 ( suunníteltu sektio ) ja 39+2. Tähän viimeiseen olin seuraavana päivänä menossa käynnistykseen, mutta lähtikin syntymään itsekseen yöllä.
 10. Missä kaukana lilly te asutte? Voin kyllä kuvitella että jos on jo pitkään asunut jossain, niin vaikea on lähteä, miettisin että itsekkään en enää hevillä vaihtaisi paikkakuntaa edes suomen sisällä. Mutta asioilla aina tapana järjestyä! Jänniä aikoja elellään täällä, mehän tosiaan on nyt 4 ( tai oikeastaan 5 jos lasketaan se ensimmäinenkin epävirallinen yk. )kuukautta yritetty pienokaista, no nyt sitten jos ei tärppää niin saa vähäksi aikaa ollakkin, tai sitten meidän perhe jää tähän. Ihan uskomatonta kun kaikista muista on raskautunut ihan hävettävän helposti, melkeinpä aina ' ekasta kerrasta ', niin nyt on mennyt jo näinkin kauan. Voin vain ihmetellä ( ja tietysti nostaa hattua ) pariskuntia jotka jaksavat vuosikausia tälläistä piinaa. Meillä on onneksi jo lapsia, niin luopuminen viidennestä ei tunnu niin vaikealta. Mutta katsotaan nyt, kp 24/27 on menossa että selvyys tulee hyvinkin pian. Kuvitellut klassiset oireet on kyllä päällä ihan täysillä. Niin kuin aina aikaisemminkin tässä vaiheessa.
 11. Meillä on Volkswagen touran, siihen ei kyllä penkkien kanssa jää tavaratilaa nimeksikään. Muakin alkoi kiinnostamaan tuo Volvo xc90, minkälainen tavaratila siihen jää? En kyllä usko että autonvaihto tulee meille kyseeseen mutta ainahan saa haaveilla.
 12. Mekin asutaan 2krs. 102m2 rivarissa, tosin ollaan kyllä nyt rakentamassa joten kauaa ei tarvitse enää asua. Tää on kyllä tosi ahdas jo, kolmen kans just ja just mahduttiin mutta pieni kylppäri, kodinhoitohuoneen puute, pieni keittiö ja portaat olkkarissa vaan käy meidän perheelle ahtaaksi. Innolla ododan varsinkin sitä kodinhoitohuonetta! Ja ootan innolla sitäkin että saan pihaa laittaa ja tehä ehkä vähän jotain puutarhaa. Huomas kyllä että kun neljäs syntyi ja varsinkin nyt kun hänestä on tullu taapero niin tilan tarve kasvoi ihan älyttömästi.
 13. Tervehdys tänne! Täällä myös yksi suurperheen äiti. lapsia on neljä ja viidettä haaveillaan, yrityksistä huolimatta sitä ei vielä ole kyllä kuulunut. Toisaalta ihan hyvä näin, elämä aika hektistä vuorotyöläisenä sekä mies tekee pitkää päivää. Päiväkotirumba on ihan jotain järkyttävää ja oman mausteensa tuo tietysti talonrakennusprojekti, että tekemistä riittää. Silloin kun aloin neljättä odottaa kauhisteltiin ja suurperhekommmentteja tuli sieltä täältä, itsestäkin kieltämättä tuntui ihan hullulta, olin joskus vannonut että en tee ensimmäistäkään, mutta kuinkas kävikään. Ja ei tämä enää tunnu niin isolta perheeltä.. Viidennen haaveilusta olen leikkimielisesti kaikille puhunut, niintöissä kun vapaa-ajalla lievittääkseni mahdollista tulevaa järkytystä jos vaikka raskautuisinkin.
 14. Aaij.. Tarkoitit vuodeosastoa. juu, siellä missä ennenkin oli on osasto A tai B jompi kumpi.. Toinen oli ainakin kesän aikaan evakossa siellä kauempana, minkähän osaston yläpuolella..ööö, tornitalossa? Heh, oon itse töissä kyseessä sairaalassa mutta tuntuu etten osaa siellä suunnistaa yhtään kun kokoaika jotain osaa rempataan ja osastot muuttuu.