Sisse

Aktiivijäsen
  • Content count

    1003
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sisse

  1. Hei, olen blingon myyntiedustaja keski-suomen alueella, nyt voit tilata webshoppini kautta blingon vaatteita täältä, uusi talvimallisto starttaa 25.10. Ensi keväänä aloitan myös kotikutsujen pitämisen ( täytyy odottaa että masuasukki ulkoistuu joulukuussa ), jos olet kiinnostunut emännöimään kotikutsuja, otahan yhteyttä rohkeasti yv:llä. Kerron lisää mm. emännän eduista.
  2. Anteeksi tyhmä kysymykseni, tähän varmaan löytyisi vastaus jos jaksaisi selailla mutta ehkä käy nopeammin näin...eli, onko noihin verveihin myynnissä enää missään tota kovaa ( verve peanut )kantokoppaa, en löydä mistään?!? Vai onko toi jotenki nyt uudistunut tai en vaan tajua..kuN haluaisin siis ostaa vervet kovalla kantokopalla, mutta en löydä tähän nyt mistään sopivaa yhtälöä kun verve peanut kantokoppaa ei löydy mistään. ( psst, jos jollain myynnissä tällainen yhtälö niin olen kiinnostunut )
  3. Liita, onko toi kuva mustavalkoinen vai oonko värisokea? kyllä mä jotain nään tuossa..
  4. Kiitoksia onnitteluista! Vähän on epäuskonen olo, mitään oireita ei ole..ja melkein unohdan koko raskauden välillä. Tsemppiä sairastupiin, se on kyllä raskasta kun iso perhe sairastaa. Toivottavasti saanuskan sokerit pysyis tasapainossa!
  5. Hahaa, tihrustettavan haamun ( ite en ollut uskoa silmiäni ) tänään sain. Pelon ja onnen sekaset tunteet on, pelon lähinnä siksi kun onhan tää hurjaa, viides lapsi!!
  6. Nyt olis vissiin dpo 12, en ole ihan varma koska ovulaatio tarkalleen tapahtui kun en sitä mitenkään kuulostellut/tikuttanut, mutta olettaisin jotakuinkin näin.
  7. Ääks, mä oon jo ihan varma että silmät harittaa! Janinan ylemmissä oon näkevinäni väriä.
  8. Kuvittelenko vaan..?
  9. Meillä 40+5, 38+2, 39+0 ( suunníteltu sektio ) ja 39+2. Tähän viimeiseen olin seuraavana päivänä menossa käynnistykseen, mutta lähtikin syntymään itsekseen yöllä.
  10. Missä kaukana lilly te asutte? Voin kyllä kuvitella että jos on jo pitkään asunut jossain, niin vaikea on lähteä, miettisin että itsekkään en enää hevillä vaihtaisi paikkakuntaa edes suomen sisällä. Mutta asioilla aina tapana järjestyä! Jänniä aikoja elellään täällä, mehän tosiaan on nyt 4 ( tai oikeastaan 5 jos lasketaan se ensimmäinenkin epävirallinen yk. )kuukautta yritetty pienokaista, no nyt sitten jos ei tärppää niin saa vähäksi aikaa ollakkin, tai sitten meidän perhe jää tähän. Ihan uskomatonta kun kaikista muista on raskautunut ihan hävettävän helposti, melkeinpä aina ' ekasta kerrasta ', niin nyt on mennyt jo näinkin kauan. Voin vain ihmetellä ( ja tietysti nostaa hattua ) pariskuntia jotka jaksavat vuosikausia tälläistä piinaa. Meillä on onneksi jo lapsia, niin luopuminen viidennestä ei tunnu niin vaikealta. Mutta katsotaan nyt, kp 24/27 on menossa että selvyys tulee hyvinkin pian. Kuvitellut klassiset oireet on kyllä päällä ihan täysillä. Niin kuin aina aikaisemminkin tässä vaiheessa.
  11. Meillä on Volkswagen touran, siihen ei kyllä penkkien kanssa jää tavaratilaa nimeksikään. Muakin alkoi kiinnostamaan tuo Volvo xc90, minkälainen tavaratila siihen jää? En kyllä usko että autonvaihto tulee meille kyseeseen mutta ainahan saa haaveilla.
  12. Mekin asutaan 2krs. 102m2 rivarissa, tosin ollaan kyllä nyt rakentamassa joten kauaa ei tarvitse enää asua. Tää on kyllä tosi ahdas jo, kolmen kans just ja just mahduttiin mutta pieni kylppäri, kodinhoitohuoneen puute, pieni keittiö ja portaat olkkarissa vaan käy meidän perheelle ahtaaksi. Innolla ododan varsinkin sitä kodinhoitohuonetta! Ja ootan innolla sitäkin että saan pihaa laittaa ja tehä ehkä vähän jotain puutarhaa. Huomas kyllä että kun neljäs syntyi ja varsinkin nyt kun hänestä on tullu taapero niin tilan tarve kasvoi ihan älyttömästi.
  13. Tervehdys tänne! Täällä myös yksi suurperheen äiti. lapsia on neljä ja viidettä haaveillaan, yrityksistä huolimatta sitä ei vielä ole kyllä kuulunut. Toisaalta ihan hyvä näin, elämä aika hektistä vuorotyöläisenä sekä mies tekee pitkää päivää. Päiväkotirumba on ihan jotain järkyttävää ja oman mausteensa tuo tietysti talonrakennusprojekti, että tekemistä riittää. Silloin kun aloin neljättä odottaa kauhisteltiin ja suurperhekommmentteja tuli sieltä täältä, itsestäkin kieltämättä tuntui ihan hullulta, olin joskus vannonut että en tee ensimmäistäkään, mutta kuinkas kävikään. Ja ei tämä enää tunnu niin isolta perheeltä.. Viidennen haaveilusta olen leikkimielisesti kaikille puhunut, niintöissä kun vapaa-ajalla lievittääkseni mahdollista tulevaa järkytystä jos vaikka raskautuisinkin.
  14. Aaij.. Tarkoitit vuodeosastoa. juu, siellä missä ennenkin oli on osasto A tai B jompi kumpi.. Toinen oli ainakin kesän aikaan evakossa siellä kauempana, minkähän osaston yläpuolella..ööö, tornitalossa? Heh, oon itse töissä kyseessä sairaalassa mutta tuntuu etten osaa siellä suunnistaa yhtään kun kokoaika jotain osaa rempataan ja osastot muuttuu.
  15. Synnytysvastaanotto on siellä missä synnytyssalitkin, eli mennään sieltä takakautta.
  16. Ooh, Topias on aivan ihana nimi! uus suosikki Olavin lisäksi.
  17. Mä en ole ostanu mitään, mutta yllätin hypistelemästä ja nuuskuttamasta edelliseltä jemmaan laitettuja ihania pieniä bodeja.
  18. Ekan, tokan ja kolmannen kohdilla ihan mukana, ei nyt mitenkään erityisen innostunut mutta silleen niinkuin suomalaismieheltä voi odottaakin. Neljännen kohdalla varovaisempi ja vitoseen oon saanut aikalailla pehmitellä. Nyt nimenomaan himmailee niinkun nipsulikin ilmaisi. Toivon että hän enempi olisi mukana, tosin eilen jo aika innostuneena mietti poikien nimiä.
  19. Ei olla yhdenkään lapsen kohdilla kerrottu yrityksestä, nyt oon varovasti milloin kellekin vihjaillut että voisimme hyvin viidennenkin 'tehdä' ja puhunut yleisellä tasolla vauvakuumeesta. Ihan vaan siitä syystä ettei tule sitten niin suurena järkytyksenä kellekään jos viidettä aletaan odottamaan. Koska tiedän jo etukäteen että kaikilla loksahtaa leuat ja aletaan päivittelemään. Eihän se kellekään kuulu, mutta ärsyttää silti.
  20. ^ Olavi on kyllä tosi kaunis nimi.
  21. ^ nimenomaan toi Valtteri olisi hyvä toiseksi nimeksi, siksi onkin hankala. mietin että Valtteri Lauri Mikael tai jokin kolmiosainen nimen pitäis olla että sointuisi hyvin.
  22. ^ Pompeija.. kuulostaa ihan joltain Intian kyläpahaselta ( anteeksi ) ja piti ihan googlettaa ja Pompeija oli Julius cesarin toinen vaimo.
  23. En ihan koko ketjua selannut ja onko ehdotettu jo kivoja nimiä, mutta mikäs ois hyvä Valtterin toiseksi nimeksi? joku ei kovin erikoinen, mutta kuitenkin ei ihan perus mattikaan.. ( vaikka siinäkään ei vikaa ole)
  24. Mukava kulla sama vieras että synnytys sujui mielestäsi hyvin. ( Sun synnytyskokemus erityisesti kiinnosti kun olithan täältä samalta suunnalta ). Tuo on varmaan synnytyspelkoisten, niinkun munkin, "piireissä" ( heh ) yleistäkin että ajatellaan että nyt meni hyvin mutta entäs sitten seuraavalla kerralla. Mullahan eka synnytys oli aivan hirveä jonka vuoksi nämä pelot sainkin, kolme sen jälkeen olen synnyttänyt joista yhden siis pelkosektiolla, kaikki on menneet hyvin, mutta sltikään en jaksa luottaa että mahdollinen seuraava voisi automaattisesti mennä hyvin ja varmasti joutuisin siinäkin raskaudesa työstämään ajatusta ja käymäön pelkopolilla. Mutta mä ajattelen sen vaan hyvänä asiana, koska "soitellen sotaan" en enää lähtisi. Omalla kohdalla ajattelen että tämä pelkohan on nimenomaan korvien välissä ja mun pitää saada mieli synnytykseen mukaan, ei kroppa.