Hahtuvahullu

Aktiivijäsen
  • Content count

    99
  • Joined

  • Last visited

About Hahtuvahullu

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 10/03/79

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.hahtuvahullu.fi
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Mikkeli
  • Interests
    Kestovaipat ja niiden valmistus
  1. Hyvää kestovaippaviikkoa kaikille! http://www.kestovaippaviikko.com/
  2. Ensi viikolla vietetään valtakunnallista kestovaippaviikkoa! http://www.kestovaippaviikko.com/sivu-etusivu.html https://www.facebook.com/pages/Kestovaippaviikko-2011/249436768425646
  3. Kyllä tuo on aika pieni määrä imua yövaippaan. Esim. meidän yövaipassa on 2krs kiinteää imua ja sen lisäksi 2 läppää, joista tulee 9 kerrosta imua. Harso imee huomattavasti vähemmän esim. bambuun verrattuna. Eli suosittelisin bambuista taittoimua ja siihen kaveriksi vielä 2 lisäimua. Tai sitten sen harson kaveriksi vielä taittoimu, jos ei ole sisävaippaa, johon nuo imut saa.
  4. Ainakin esim. Fuzzin sivuilta voi etsiä jälleenmyyjiä osavaltion mukaan. Varmaan muillakin isommilla on samanlainen hakupalvelu.
  5. Olis. Lähetä minulle korjattavaksi. Laita sähköpostia, niin sovitaan tarkemmin.
  6. Onhan kaikki Jyväskylän seudulla asustelevat tulossa huomenna Pienten päiville? http://www.facebook.com/event.php?eid=146643272069689
  7. Sitruunahappo tosiaan puhdistaa koneen mahdollisista jäämistä. Mutta epäilen, että teillä ei sellasia ole, koska joudut käyttämään huuhtelua noin paljon. Tulee varmaan kohta luontoystävällisemmäksi käyttää kertsejä, kuin pestä yhtä koneellista monta kertaa. Soodaa ja etikkaa voi käyttää myös vaippojen pesussa. Auttaa just raikastamaan pyykkiä. Miten säilytät vaipat likaisena?
  8. Vaihtakaa AIO:hin ni ei saa osia irti, ainakaan niin montaa.
  9. Hienoa, että ensimmäistä kertaa saatiin pakkaukseen kotimaiset vaipat!
  10. Apila:Voihan se olla, että malli ei vaan ole sopiva. Forgetmenot:Rasva ja talkki kyllä tukkii nopeasti kuivaliinat. Etenkin mikrofleecen. Ne saa avattua fairylla. Eli peset tipalla fairya sen kuivaliinan ja huuhtelet hyvin ja sit vaippa pesuun.
  11. Elekee suotta Lisäsin vast ikään ohjeen tuosta, kun huomasin, että tosi monet pukee vaipan väärin. Eli ihan yleinen moka. Voisko Forgetmenotin vaipoissa olla kuivaliina tukossa? Mikä sisäpinta teidän vaipoissa on? Coraline: Oma mielipide on, että tarrallinen istuu paremmin, varsinkin pienelle. Valmistajalle kannattaa laittaa palautetta tollasista ongelmista, niin tiedetään sitten tehdä asialle jotain.
  12. Kyllä pätee nimen omaan Helmii ja oletan pätevän myös muihin vuotosuojallisiin.
  13. Vuotosuojalliset vaipat tulee asettaa niin, että se kanttinauha on ihan nivusissa, eikä reisillä niin kuin kertsikset laitettaisi. Tämän hokastuaan monet on päässeet falskausongelmasta eroon.
  14. Isommilla lapsilla (ja joillain pienilläkään) vaippa pitää loistavasti ilman vuotosuojia, mutta pienemmillä maitokakat ja pissat tulee herkemmin ohi ja silloin vuotosuojista on apua. Vuotosuojilla saadaan tasku- ja aio-vaipat toimimaan myös pienemmillä rimppakintuilla.
  15. Tärkeää asiaa! http://pimeavaippakauppa.blogspot.com/