Shandy

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Shandy

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 07/04/86

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Aika samoja juttuja meinasin kirjotella kun muutkin.. mutta niin; jos oisin tiennyt että tää loppuraskaus on IHAN PERSEESTÄ kaikin puolin (kivut ja kolotukset, ei pysty liikkuun muttei pysty oleen paikallaan, ei saa nukuttua jne jne jne) niin en ois varmaan hankkinut lapsia ikinä, että sinänsä hyvä että en tiennyt
  2. Ostin ekat mammavaatteet (farkut) lauantaina, viikot 29+5 ja tänään viikolla 30 ne on sitten ekaa kertaa käytössä. tätä ennen on menty normifarkuilla vielä, ja kyl ne edelleen mahtuis päälle mutta alkaa kiristää jo työpäivän loppupuolella et ehkis nää on mukavammat. mammapaitoja en oo tarttenut koska käytän paljon myös mekkoja ja tunikoita ja niitten kans sit leggareita/sukkiksia, ja neuletakkien alle löytyy monta pitkää toppia.. hyvä näin, mun mielestä suurin osa mammavaatteista on aika..no mammamaisia ei ihan omaan tyyliin sopivia.
  3. Meille tulee nimiäiset - jos niitäkään. mies on buddhalainen ja minä en kuulu kirkkoon, niin ei puhettakaan kyl ristiäisistä.. nimiäiset ehkis jos jaksetaan pitää, mut aika pienimuotoiset sitten nekin.
  4. tyttö tiedossa.. poika tiedossa.. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. (En tiedä, ei hajuakaan mistään ovulaatioista) * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. (mikä viiva ) * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. (ei potki vielä) *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. (en ole huomannut eroa) * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. (en tiedä) * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. Vissiin tyttö näitten perusteella..
  5. Hei mua ärsyttää kun ette paljasta niitä nimiä
  6. Tämän mukaan tulisi tyttö
  7. Meillä puhutaan ihan vaan babysta tai sit välillä little monkeysta.
  8. Kiva huomata et lennot on mennyt hyvin Meidän olisi tarkoitus matkustaa vietnamiin kun vauva on aika pieni, ehkä puolivuotias, voiko sen ikäisen kans matkustaa pitkää matkaa? Mites korvat, kun ne menee itelläkin lukkoon eikä oo kovin kivaa, miten pientä muksua voi siinä auttaa kun ei voi ees purkkaa lykätä suuhun?
  9. Mää oon tätä miettinyt, kun ei olla naimisissa niin kumpi sukunimi vauvalle tulee ”automaattisesti”, minunko? No jos se tulee niin varmaan saa pitää sen ainakin siihen asti kunnes mennään naimisiin.. Ehkä. Mulla on tarkoitus ottaa yhdistelmänimi niin sen takia vauvalla ois kiva jos sillä ois isänsä sukunimi. Eli siis en vielä tiedä kumman sukunimi tulee Kai sen vois laittaa sen isänkin nimeks suoraan, mut onks se hirvee rumba? Ja pitääkö olla jotkut isyydentodistamiset sun muut sitten ensin`?
  10. Täällä myös yksi monikulttuurinen tuleva perhe mies on vietnamilainen, minä suomalainen.. Miehen piti tulla vierailemaan turistiviisumilla ja meidän piti lähteä syksyllä takaisin vietnamiin mutta vauva muutti suunnitelmia – tällä hetkellä on miehelle oleskelulupa hakusassa ja toivotaan että se irtoaa. En tiedä mitä sitten tapahtuu jos mies joutuu lähtemään vietnamiin ja hakemaan sieltä käsin uudestaan oleskelulupaa, siinä kestää sitten taas kuukausia ja kaipaisin miestä tietenkin täällä No mutta, se on sitten sen ajan murhe. Noi kielijutut on kyl kiintoisia. Me puhutaan keskenämme englantia, satunnaisesti jotain vietnamiksi/suomeksi, mutta pääosin englantia. Eli lapselle varmaan puhutaan sekä suomea, englantia että vietnamia.. Meneeköhän raukkaparalla pää sitten ihan sekaisin?
  11. Mun ei oikeestaan tee mieli mitään kun on niin etova olo koko ajan pakko silti koittaa syödä, ja syönkin paljon hedelmiä ja jugurttia kun ne tuntuu olevan ainoot asiat mitkä menee alas. Yks päivä teki mieli riisipuuroa, joten keitin sitä mut sit se olikin ällöttävää kun piti alkaa syömään, sama kävi eilen kalapuikkojen kans vaik oli muka kauhee himo eka Ja poikakaveri patistaa syömään koko ajan ”vauvaa varten”, eikä se ymmärrä että en pysty syömään jos alkaa oksettaan! Plääh mut joo, jos se ei ”pakottais” niin en varmaan söis juuri mitään ja ei sekään ois kovin terveellistä Ootan vaan et koska tää paha olo menee pois, toivottavasti pian….
  12. Luulen että kunnallinen riittää, meidän kunnassa saa kuitenkin 4 ultraa mikä on kaiketi ihan riittävästi ja muutenkin, ei olisi varmaan varaakaan yksityiseen
  13. Mulla oli eka neuvola viikko sitten, rv 6+3 silloin, nyt siis 7+3. Oli mukavaa, jäi tosi hyvä fiilis. Tän pikkupaikkakunnan neuvolasta ei oo aikasemmin hyviä kokemuksia (esim. ekojen e-pillerien haun yhteydessä…), mut siellä olikin toinen nainen kun normaalisti niin olikin kivaa Juteltiin kaikenlaista, sain kysellä tyhmiä kysymyksiäni ja varailtiin ultra-aikoja jne.
  14. Tein raskaustestin töissä joten miehelle kerroin kun menin kotiin. Ei haluta (tai minä en, mies haluaisi julistaa kaikille ) kertoa vielä kenellekään, mutta asutaan mun vanhempien nurkissa väliaikaisesti joten paljastuin vanhemmille. Täytyy sanoa että reaktio ei ollut kovin hehkeä, äitin mielestä mun pitäis tehdä abortti, onneks iskä on vähän kannustavampi.. :| Muille ei oo vielä kerrottu, varmaan sit ekan ultran jälkeen.. No yhdelle (suljetulle) foorumille kyllä kirjoitin uutisen mutta sinne halusinkin asiasta kertoa että pääsen jonnekin purkamaan tuntemuksia Mut uskon että ultran jälkeen kerron kahdelle parhaalle kaverille ja veljelle, muut saa sitten huomata mahan kasvaessa. En halua huudella asiasta kauheesti kun tiedän ettei ihan kaikki tätä hyväksy kun ollaan miehen kanssa oltu niin vähän aikaa yhdessä ja vauva ei ollut suunniteltu (mutta on kuitenkin tervetullut).