Tilpu

Aktiivijäsen
  • Content count

    123
  • Joined

  • Last visited

About Tilpu

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. Tarjottiin epiduraalia, mutta halusin pärjätä mahdollisimman pitkään ilman. Avautumisvaihe meni vauhdilla eikä mulla jäänyt siitä juuri mitään muistikuvaa. Olin kuulemma jossain vaiheessa karjunut epiduraalia, mutta silloin olinkin täysin auki ja alkoi ponnistusvaihe. Olisi mielenkiintoista kokea synnytys epiduraalilla, lähinnä olisi kiva ehkä muistaa synnytyksestä jälkeenpäin jotain... Mulla oli taju ihan kankaalla kun sattui niin sairaasti. Ja ilokaasullakin lie osuutta asiaan. Mutta eipä kestänyt kauaa! Seuraavakin synnytys vois sujua samalla tavalla.
  2. 19,9. Just tiputin pari kiloa, joten oon nyt jopa paljon hoikempi kuin ennen ensimmäistä raskautta. Tais olla virheliike, koska nyt kierrot heittää ihan mitä sattuu enkä tiiä oliko laihtumisella negatiivinen vaikutus asiaan... Tosin on aina heitellyt. Ja pikkukakkonen olisi niin kovasti toiveissa.
  3. Muutama läheinen työkaveri ja kollega/ystävä tiesi. Vanhemmille tai sukulaisille ei tulisi mieleenkään kertoa, ainakin oma äitini alkaisi heti hössöttää. Hössöttäköön sitten kun on jotain isompaa kerrottavaa. Mua piinaisi kyllä, jos alkaisi tulla kyselyitä...
  4. Minä kuulun ev.luttiin ja mies helluntaiseurakuntaan. En kyllä vielä tiedä miten tämän kasteasian kanssa tehdään. Periaatteessa voisi kastaa lutkuksi tai sitten vain siunata ja vanhempana saisi laps itse päättää liittyykö johonkin. Nykyään on kai lisääntynytkin se, että lasta ei kasteta vaan pappi tulee siunaamaan. Toisaalta kaikki papit eivät ole halukkaita siihen.
  5. Vauva-lehdestä oon ite tykänny eniten. Ehkä sitte jos olis vanhempia muksuja, niin kaks plus kolahtais paremmin.
  6. Lopetin pillerit n. puoli vuotta sitten. Kierto ei ole vielä palautunut normaaliksi, tosin se kyllä heitteli ennen pillereitäkin, joten tiedä häntä muuttuuko ollenkaan normaaliksi. Pillereiden jälkeen kierrot ovat kestäneet 32, 44, 42 ja 35 päivää. Toivottavasti kierto vielä vähän lyhenee ja pysyy lyhyenä. Rasittavaa on ollut naaman kukkiminen. Kierron aikana pari kertaa pelmahtaa naama aivan täyteen finnejä...
  7. Mä oon kyllä kysellyt asiaa sellaisilta ihmisiltä, joiden kanssa voin jutella asiasta ja kertoa omistakin suunnitelmista.
  8. Juon silloin tällöin ja kohtuudella. Enkä oo tapojani muuttanut yrityksen alettua.
  9. Vuokralla kerrostalokaksiossa, neliöitä reilut 50. Kovasti on kyllä asuntokuumetta, josko sitä puolen vuoden päästä olisi jo oma (eli pankin) rivaripätkä.
  10. Lopetin pillerit 3kk ennen yrityksen aloitusta. Kierto on ollut sen jälkeen pitkä ja vaihteleva, olisi varmaan kannattanut jättää paljon aiemmin. Tai sitten se kierto ei tuosta edes tasoitu (nyt on vajaa puoli vuotta pillereiden lopettamisesta).
  11. Mies on 27 ja minä kohta perässä saman lukeman. Esikoista toivotaan.
  12. Mielessä on käynyt paljon samoja ajatuksia. Nyt ensimmäistä kuukautta eletään ilman ehkäisyä ja on ollut järkyttävää huomata, kuinka sitä on miettinyt mahdollisen ovulaation ajankohtaa ja että silloinko sitten pitäisi sitä seksiä harrastaa, vaikka periaatteessa nyt tjot-meiningillä mennäänkin. Toisaalta "onnekseni" mun kierto heittelee jopa 12 päivää, joten ovista ei niin helposti vain laskeskella, pitäis ottaa muita tarkkailukeinoja käyttöön. Silti on tajunnut miettivänsä asiaa ja laskeskelevan mielessään. Mulla on siis myös takaraivossa pieni ajatus siitä, että mitä jos tästä lapsen tekemisestä tai siis sänkyelämästä tulee jo heti alusta alkaen mun osalta laskelmallista puuhaa. Vaikka tarkoitus on ottaa rennosti, elää tavallista elämää ja harrastaa seksiä niin kuin tavallisesti, osaako sitä kuitenkaan? Meillä ei edes pitäisi olla lasten suhteen vielä mitään kiirettä ja nyt on menossa vasta yk1, sekin tjottaillen.
  13. Mä olen tykännyt oikein paljon Anna-Leena Härkösen teoksesta Heikosti positiivinen. Kirjahyllyssä lukemista odottaa tällä hetkellä Terhi Koulumiehen Vauvaa vailla, vauvakuumeeseen ja lapsettomuuteen liittyvä romaani.
  14. Eiköhän sitä kahvia nyt maistaa saa. Eri asia sitten, jos sitä haluaa ruveta juomaan... Luultavasti se on aika harvinaista, jos ei lasketa sellaista, että kupillisessa maitoa on teelusikallinen kahvia.