Kukka-Maari

Aktiivijäsen
 • Content count

  546
 • Joined

 • Last visited

About Kukka-Maari

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 10/07/83

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Täällä sujuu ainakin hyvin Paastoarvot on yli 5, jos syö herkkuja, normiruualla alle 5. Aterianjälkeiset on järjestään alle 7, joskus jopa alle 6. Lähete kokoarvioon on mennyt, mutta vielä ei oo kutsua tullut.. Lääkärissä viime keskiviikkona (rv35+3) lekuri meinasi, että tämä kaveri olisi jo isompi kuin esikoinen syntyessään (3075g/47,5cm), mikä on sinänsä jännä, kun mun maha on pienempi ja painoa tullut vähemmän kuin esikosta..
 2. Mielenkiintoinen keskustelu Täytyy todeta, että meillä miehelle aukeni todella hyvin, mitä on lapsen kanssa kotona, kun oli esikoisen kanssa kotona puoli vuotta, koska oli työttömänä.. Miehen sanoin: "Ei kerkee kuin ruokaa laittaa" Karrikoidusti siis. Mutta siis musta olis mahtavaa, jos jokainen mies pystyis jäämään lapsen kanssa kotiin x ajaksi, koska suhde kehittyy siinä ihan erilailla, ja sitten tietäisi mitä se kotona olo on. Meillä kotityöt jakautuu tasan, ja täytyy todeta, että mieheni luultavasti joutuu tekemään jopa enemmän, koska mä käyn pitkällä töissä ja mulla on pitkät päivät. Mutta nyt tietty, kun jäin äippälomalle, niin yritän taas tehdä mahdollisimman paljon Mutta täytyy sanoa kans se, että ennenkuin mies jäi kotiin esikon kanssa, niin mäkin helposti sorruin siihen, että se mun tapa hoitaa lasta oli "paras", vaikka lapsi tulee hoidetuksi yhtälailla, vaikka asiat tekee erilailla. Se nöyrrytti muakin tajuamaan, että mies osaa yhtälailla..
 3. ^ mielenkiintoista tietää tää, meillä ilmeisesti ko tauti nyt. Kuume nousi äkisti ke-to välisenä yönä ilman mitään ennakko-oireita, ja samalla alkoi yskä. Neljättä päivää korkea kuume, eikä helpotusta näy, ei laske edes lääkkeillä normaaliksi. Itseä vaan pelottaa, että saan tämän myös, enkä tietenkään oo ottanut rokotetta..
 4. ^ Kiitos, noin mä vähän aattelinkin.. eli suursiivous, kun saa olon tarpeeksi hyväksi.
 5. Me sairastettiin nyt vkl jonkinsortin vatsatauti/ripuli hässäkkä, kuumetta ei ollut kuin miehellä hetken aikaa. Mutta kysymykseni liittyy nyt siihen, että pitäiskö meidän siirtää esikon tulevia synttäreitä, jotka on sovittu pidettäväksi kahden viikon kuluttua vkl.. En mä haluaisi, että 20+ ihmistä sairastuu tähän tautiin..
 6. Kasma, kiitos Ehkä tääkin on sit normaalia.. ainakin odotan nyt rauhassa sitä tiistain lekuriaikaa.
 7. Minkä verran on normaalia supistelua? Tiedän, että näillä viikoilla voi supistella hiukan, jos rasittaa itseään, mutta mua supistaa lähes ihan koko ajan, jos en oo levossa. Pienikin kävely, rasitus (esmes paikkojen järjestely kotona tms) saa koko mahan ihan kivikovaksi ja olo on epämiellyttävä. Esikosta ei ollut mitään tämmöistä, ekan kerran tajusin supistukset, kun vedet oli jo menneet ja synnytys ihan oikeasti käynnissä. Voiko joku tulehdus aiheuttaa tämmöistä.. Mahdankohan voida oottaa tiistaihin, kun mulla on neuvolalääkäri, vai pitäiskö soitella johonkin?
 8. ^ Mulla on suurinpiirtein 10-13 tuntia se paastoaika. Pitää ehkä kokeilla syödä vielä myöhemmin jotain.. Useimmiten toi 13tuntia, koska en syö päivällisen jälkeen (klo17) mitään, aamupala sitten kuuden aikaan aamulla. Mutta mulla ei vaan ole enää nälkä illalla, niin tuntuu tylsältä syödä.. mutta ehkä pitäisi..
 9. Mä mielessäni puhun Einarista, ja kaverista/vauvasta puhutaan miehen ja esikon kanssa
 10. Ihan vain itselleni tulen laittamaan muistiin, ja kertomaan, että kyllä ne koko päivän syömiset näköjään siihen paastoarvoon aika hyvin vaikuttaa. Eilen aterianjälkeiset arvot reilusti alle 6 ja tän aamun paasto olikin sitten 5,0, jee Jospa mä nyt oikeasti saisin itseäni niskasta kiinni, ja jättäisin ne höttöhiilarit vähemmälle..
 11. Pudde, ei mulle ole mitään henk. koht. arvoa katottu.. Täällä ei enää yhden arvon ylityksestä mennä diabeteshoitajalle, vaan vasta jos kaksi arvoa ylittyy rasituksessa. Joten olen siis saanut perusohjeistukset neukkutädiltä. rouva Tossavainen, no nythän ne paastoarvot on sitten nousseet lisää, eli aika monena aamuna 5,3 eli saattanee olla, että nyt on juuri nuo huonot viikot menossa. Aterian jälkeisetkin on hiukan nousseet, mutta eivät kyllä lähellä raja-arvoa vielä. Eli ongelmani taitaa olla pelkästään paastoarvoissa..
 12. Heippa, mäkin uutena tässä ketjussa ja kysymystä pukkais, laitetaan nyt ensin taustoja.. Eli viikko sitten kärähdin paastoarvosta (5,4) ja oon nyt mittaillut viikon, ja arvot olleet tosi hyviä, paastoarvot 4,5-4,8 ja aterian jälkeiset alle 6. Nyt kuitenkin eilen ja tänään paasto ollut yli viiden 5,1 ja 5,2. Voiko kova flunssa vaikuttaa tuohon?
 13. Mä just olen käynyt kaksi kertaa labroissa, ekan kerran siis että testattiin onko vasta-aineita (olenko sairastanut aiemmin) ja että onko infektio mahdollisesti nyt päällä. Kumpikin negatiivinen, eli vasta-aineita ei löytynyt, muttei infektiotakaan. Niinpä uusiksi labraan parin viikon päästä, ja nyt oottelen tuloksia, että onko infektiota. Labran nainen sanoi, että oli itse kanssa just ollu testeissä (myös raskaana) ja hänelle äitiyspolin lääkäri oli sanonut, että parvo tarttuu aika huonosti, ja vaikka äiti sairastaisi parvon, niin on tosi harvinaista, että tarttuu sikiöön (tämä lääkäri oli ollut yli 20vuotta alalla ja tiesi 2tapausta). Eli ilmeisesti aika huoletta saa kuitenkin olla
 14. Spontaanisti alkoi vesien menolla 37+5 ja saman päivän aikana syntyi
 15. Mekään ei viime jouluna ostettu meidän vajaa 2v pojalle mitään, sen tiesi, että saa kuitenkin niin älyttömästi lahjoja. Nyt ollaan ostettu parkkitalo, kun autot mieleisiä ja sukulaisilta pyydetty vaatteita, mutta eikö sieltä jotain ekstraa taas tule. Vähempi parempi